Ieškau poros šiems:
Tik kaunietės arba galinčios iš čia pasiimti
QUOTE(Ronny @ 2012 11 21, 14:07)
Sveikos. Nesu pirkusi tokiose internetinėse parduotuvėse, tad noriu paklausti - ar yra kur pigiau gauti paaugliškų žaidimų, tokių kaip PSP ar pan?
Žaidimų, skirtų PSP ar paties PSP?
Žaidimus pirkdavau Amazon, ebay, o patį PSP prieš porą metų pirkau mediashop.lt , tada gera nuolaida buvo
QUOTE(rasosrasotos @ 2012 11 21, 13:13)
Žaidimų, skirtų PSP ar paties PSP?
Žaidimus pirkdavau Amazon, ebay, o patį PSP prieš porą metų pirkau mediashop.lt , tada gera nuolaida buvo
pradžiai paties PSP ieškau
QUOTE(Ronny @ 2012 11 21, 14:16)
pradžiai paties PSP ieškau
Pernai prieš Kalėdas Akropolio Maximoj berods už nepilnus 700 Lt pardavinėjo... Gal ir šiemet pasiūlys nuolaidų, dar Amazon pažiūrėkit, esu pirkusi ten Ipod gerokai pigiau nei Lt, viskas su juo gerai....
QUOTE(Aguonytė @ 2012 11 21, 13:54)
aš asmeniškai nemėginau , bet daug kas perka , kam patinka , o kam ne , tiesipg pabandykit googlint paieškoti atsiliepų bloguose
užsisakiau nagų lakų, pažiūrėsiu kaip jie, nes ELF irgi pigūs, bet kokybė nebloga, gerai laikosi ir gerai dažosi
Gal kas uzmatet kur kazka tokio pigiau rasti Ar kokiu kitokiu McQueen
http://www.toysrus.c...archPosition=38
http://www.toysrus.c...archPosition=38
QUOTE(me2za @ 2012 11 21, 13:52)
Vakar papirkau iš tesco Visokių DAUG Baisu
Nu įmeskite nuorodėlę, ką perkate
Aš ten pasidairiau, tai kainos - žvėriškos M&M's maišelis - 10 lt.
Milky Way šokoladukas virš lito išeina, kai pas mus apie 0,85 lt.
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 11 21, 12:12)
iš kur jūs sakotės saldainius?
Nu aš irgi iš Tesco.
QUOTE(rasosrasotos @ 2012 11 21, 13:24)
dar Amazon pažiūrėkit, esu pirkusi ten Ipod gerokai pigiau nei Lt, viskas su juo gerai....
dėkui
Sveikos, gal uzmatete zymesniu akciju Lego City? Mytoys radau , policijos nuovada 80eur, brangoka, gal kur pigiau radote?
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 21, 11:31)
Nei elc.co.uk, nei mothercare.com nesiunčia į LT?
Su kuriais paprasčiau bendraut? Nes -20 kodukas žaislam galioja abejuose, tai galvoju iš kurio pirkt
Su kuriais paprasčiau bendraut? Nes -20 kodukas žaislam galioja abejuose, tai galvoju iš kurio pirkt
Del elc nieko negaliu pasakyti, nepirkau is ju. Is mothercare jau keleta kartu pirkau, jokiu nesklandumu nebuvo. Viskas tvarkingai. Pirkau per PA, nes tiesiogiai nesiuncia.