gal kas turite TBS kvapą šį http://www.thebodysh...atcode=C_Outlet
kaip kvapas?
Gal kuri klaipėdietė greitu metu darys užsakymą iš sportsdirect ? Prisijungčiau
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 21, 00:50)
O kokias nuorodas stebite ir iš kur žinoti kokios dalyvauja? Kaip suprantu penktadienį bus didžiausios nuolaidos jei liks dar išpardaviminių prekių?
Dauguma USA parduotuvių dalyvauja, tik nuolaidos visur skiriasi...
QUOTE(ra2ga @ 2012 11 21, 09:06)
Aš turiu kt firmos (noname ), pirkau dienos akcijose, labai patenkinta Leifhait, kaip suprantu, naujiena, mačiau IKI, jei neturėčiau, palaukčiau nuolaidos ir pirkčiau, nes kiek čiupinėjau tuos šerius, tai puikiai atrodo, nežiūrėjau tik nugręžimo mechanizmo
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 21, 01:50)
O kokias nuorodas stebite ir iš kur žinoti kokios dalyvauja? Kaip suprantu penktadienį bus didžiausios nuolaidos jei liks dar išpardaviminių prekių?
pasiskaitykit temas tarpininkių bna sudėta nuorodų
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 21, 08:43)
nu mano i toki dideli maisa sudejo, tai kaip suprantu supakavo
Tai man ir į tuos maišus sudėjo, bet paskaičiavo už juos
QUOTE(keistuole @ 2012 11 21, 09:32)
ir aš nemokėjau, sudėjo man į kažkoį ale bulvinį maišą ir viskas.
Bet man vis tiek virš 28 Lt tie saldaniai gavos.
Nes kai pirkau buvo po 4, pristatymo dieną pasikeitė į 5, pirkau tik juos tai dar kiekvienai dėžei prisidėjo po 0,5 svaro deliveris ir dar aišku siuntimas į LT
Bet man vis tiek virš 28 Lt tie saldaniai gavos.
Nes kai pirkau buvo po 4, pristatymo dieną pasikeitė į 5, pirkau tik juos tai dar kiekvienai dėžei prisidėjo po 0,5 svaro deliveris ir dar aišku siuntimas į LT
man ir pabrangosaldainiai bet dar pirkau iš TBS ,taidėl svorio vienokg kaina gavosi apie 4lt, tai sumoj su visais pakavimais ir gavosi 28lt
QUOTE(ra2ga @ 2012 11 21, 11:06)
mes mociutei pirkom tai patenkinta iki begalybės pirkom iš top shop
Labas rytas, renku uzsakyma is e5. uzsakinesiu siandien vakare. prisijungianciu laukiu iki 15-16 val. i az. Kaunas
sveikutės,gal kas perkat HM iš UK ir reikia kompanijos siuntimui?
QUOTE(Tasty @ 2012 11 21, 10:30)
Aš turiu kt firmos (noname ), pirkau dienos akcijose, labai patenkinta Leifhait, kaip suprantu, naujiena, mačiau IKI, jei neturėčiau, palaukčiau nuolaidos ir pirkčiau, nes kiek čiupinėjau tuos šerius, tai puikiai atrodo, nežiūrėjau tik nugręžimo mechanizmo
Maciau ir as IKI, kad po 130Lt dabar, o buvo po 160Lt.
Bet gal yra kur pigiau gauti? pvz. amazon.de?
esu dabar darbe, tai negaliu narsyti, tik paslapcia cia parasau