Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 154 tema

QUOTE(Higa @ 2012 11 20, 23:03)
Jungiuosi smile.gif visai gražių kepurių yra, turėtų ne už ilgo jau pradėt snigt.. rolleyes.gif  kas dar nori jungtis pigesniam siuntimui?  4u.gif

bet kad gąsdina čia, jog prekių neatsiunčia/..Net baisu kažką užsakyti, o labai noriu iš SD papirkt ax.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms dėl patalynės thumbup.gif

SAkykite Black friday tai tik amazon.com ar ir kitos kokios parduotuvės skelbia nuolaidas? Dar neteko su tuo reiškiniu susidurt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 11 20, 20:27)
pardavejui, as su master card kortele, bet dabar gavau laiska, kad neturiu mano pageidaujamos spalvos, bet ziuriu pinigai rezervuoti, na nieko pirmą kartą pirkau tai žiopla buvau, kad iškart nepasidomėjau  doh.gif  blush2.gif
zuzanele net neisivaizduoju pirmą kartą perku ir mano kaina tik 19 doleriu

Jus dar kodus visus atiduokit:)

Siulyciau uzblokuoti turima kortele ir gamintis nauja mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 21, 01:28)
SAkykite Black friday tai tik amazon.com ar ir kitos kokios parduotuvės skelbia nuolaidas? Dar neteko su tuo reiškiniu susidurt biggrin.gif

USA daug parduotuvių dalyvauja tame Black Friday ax.gif bet jau nuo rytojaus viena kita gali mestelt kokių pasiūlymų ax.gif nežinau ar bus stebuklų,bet paskaitinėju nuorodas ax.gif šiemet pirmą kart stebėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 21, 00:46)
USA daug parduotuvių dalyvauja tame Black Friday  ax.gif  bet jau nuo rytojaus viena kita gali mestelt kokių pasiūlymų  ax.gif  nežinau ar bus stebuklų,bet paskaitinėju nuorodas  ax.gif  šiemet pirmą kart stebėsiu  4u.gif

O kokias nuorodas stebite ir iš kur žinoti kokios dalyvauja? Kaip suprantu penktadienį bus didžiausios nuolaidos jei liks dar išpardaviminių prekių?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 21, 01:18)
mano kažkodėl nusprendė supakuot  g.gif  gal jų užklausti el laišku dėl to pakavimo  g.gif  Šiaip,kaip rašiau, tai padalinus antvisų saldainių tai nieko baisaus...bet jei galima sutaupyti, tai reik matyt jų paprašyt nepakuot  rolleyes.gif  nors neįsivaizduoju kaip tie saldainiai po fūrą lakstyt turėtų  biggrin.gif O gal jie dabar tik nusprendė imt pakuot po krūvos važiuojančių saldainių į LT laugh.gif

nu mano i toki dideli maisa sudejo, tai kaip suprantu supakavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 21, 00:18)
mano kažkodėl nusprendė supakuot  g.gif  gal jų užklausti el laišku dėl to pakavimo  g.gif  Šiaip,kaip rašiau, tai padalinus antvisų saldainių tai nieko baisaus...bet jei galima sutaupyti, tai reik matyt jų paprašyt nepakuot  rolleyes.gif  nors neįsivaizduoju kaip tie saldainiai po fūrą lakstyt turėtų  biggrin.gif O gal jie dabar tik nusprendė imt pakuot po krūvos važiuojančių saldainių į LT laugh.gif

Jie dar skaičiuoja už kiekvieną ale atskira pakuotę po 1 Lt. Tai jei sudėjo į kelis maišus, tai gal ir gavosi jums tie 5 Lt.
Atsakyti
Merginos,
gal kas uzmatet 7-8 metu moteriskaite silta striuke ar palta ziemai?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 21, 00:04)
mano ir palaidai atejo, bet nieko papildomai nemokejau  rolleyes.gif

ir aš nemokėjau, sudėjo man į kažkoį ale bulvinį maišą ir viskas.
Bet man vis tiek virš 28 Lt tie saldaniai gavos.
Nes kai pirkau buvo po 4, pristatymo dieną pasikeitė į 5, pirkau tik juos tai dar kiekvienai dėžei prisidėjo po 0,5 svaro deliveris ir dar aišku siuntimas į LT
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 11 21, 09:32)
ir aš nemokėjau, sudėjo man į kažkoį ale bulvinį maišą ir viskas.
Bet man vis tiek virš 28 Lt tie saldaniai gavos.
Nes kai pirkau buvo po 4, pristatymo dieną pasikeitė į 5, pirkau tik juos tai dar kiekvienai dėžei prisidėjo po 0,5 svaro deliveris ir dar aišku siuntimas į LT

As ir apsigavau- kai uzsisakinejau kaina saldainiu buvo 4, o kai pristate 5 verysad.gif , tai man su viskuo gavosi apie 28 lt., o PA man irgi visaksudejo ale i bulviu maisa, papildomai uz pakavima neeme thumbup.gif

Ai, is ebejaus tuos batu tepalus per kiek laiko mazdaug pristato? Jau kaip ir noretusi sulaukti, uzskainejau praeita pirmadieni rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekieno: 21 lapkričio 2012 - 08:39
QUOTE(EDTA67 @ 2012 11 20, 22:55)
nu jau čia neskaidru kažkas  g.gif

Skaidru 4u.gif Labai reikia blush2.gif
Atsakyti
gal kas turit toki grindu sepeti ? kaip jums jis? gal atradot kur pigiau?

user posted image
Atsakyti