Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 154 tema

QUOTE(bbiitute @ 2012 11 20, 14:58)
kazkuri lyg buvot rasiusi natureshop koduka  g.gif  gal galit pakartoti  blush2.gif

yra šios temos 1-ame psl. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje renka is vokieciu vaistines? Mama uzsiprase pakartotinai zymiuju zoliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 11 20, 12:38)

Idomu, gal kazko panasaus LT buna pirkti g.gif  Niekas neuzmatet g.gif

Yra Tiger parduotuvėje, su lėkštutėmis 2 rūšių. Vienas toks, kitas panašus wink.gif
user posted image

QUOTE(DalikeJ @ 2012 11 20, 13:44)
Žiūriu Crocs.eu tik šiandien vakare 20% nuolaida su koduku SHOPVIP.

čia papildomai prie dabar galiojančių -40 perkant 3 poras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2012 11 20, 16:10)
Gal kas Vilniuje renka is vokieciu vaistines? Mama uzsiprase pakartotinai zymiuju zoliu smile.gif

cia kalba apie tas kurios lietuvoje vokieciu vaistineje 33 lt kainuoja g.gif
ir man tada smalsu, kiek parsisiuntimas kainuotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LadySylvanas @ 2012 11 19, 13:19)
e5p Vilniuje kasnors? Ieskau kas uzsakytu ...

uzsakineju snd mirksiukas.gif i vilniu nemokamai pristatysiu, tik reiks pas mano drauge pasiimt mirksiukas.gif
Papildyta:
Siandien uzsakineju is E5P, junkites 4u.gif laukiu az iki 18 val mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas žinot, ar gap.eu vyriški drabužiai atitinka dydį? moteriški kaip supratau, didinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2012 11 19, 23:42)
Gal kas parekomenduotumėte kur kokybiškus patalynės užvalkalus galima nusipirkt patrauklia kaina? smile.gif

Aš neblogai apsiprekinau čia Man nepatinka satinas, nes per daug slidus, sintetinis ir nestandus, norėjau tokios tvirtesnės patalynės, kaip kad seniau būdavo. Tai šita medvilnės patalynė mums labai patiko - tvirta, standi, tik tiek, kad po plovimo susiglamžius daugiau nei satinas, bet išlygini ir puikiausiai. Pirkau mamai dar kitokią, su gėlėm didelėm, tai irgi kokybiška, ne Jyskinė biggrin.gif Ir kaina tikrai gera.
QUOTE(Zauber @ 2012 11 20, 10:41)
Aš irgi tokį turiu, mielai perleisiu, kam reikia smile.gif
Išduokit paslaptį iš kur jūs tų membershop.lt kodukų gaunat? 4u.gif
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 20, 13:00)
Per kiek laiko dažniausiai gaunat iš www.buyincoins.com ?
Dariau gal 3 užsakymus, atskirom dienom, jau beveik mėnuo, dar nėra nei vieno, gavau tik vieno užsakymo vieną smulkią prekę (tel. ekrano plėveles)  g.gif
Šiaip jie mėgsta išskirstyt prekes po kelis siuntinius, jei neturi tuo metu kažko, prašo gamintojų atsiųsti ir tik tada išsiunčia mums. Šiaip tai parašo email, kad siuntinį išskirstė (split). Bet jei nieko neparašė, tada siūlau jiems parašyt, yra prie jūsų siuntinio numerio Buyincoins puslapy rašyti žinutę, tai galit paklausti. Nes aš tai susirašinėjau su jais dėl sulūžusios prekės, tai atrašinėjo ir net pinigus grąžino. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Higa: 20 lapkričio 2012 - 15:43
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 20, 13:58)
siaip ne nesamones  4u.gif  bet prie tokio kiekio nekibtu, jei pastoviai siust siuntinius, kad ir iki 75lt anksciau ar veliau parasys susimoketi mokescius kaip uz komercine siunta  4u.gif

Va, ir prisikalbejau smile.gif
Paaiskinkite - kaip tai anksciau ar veliau? Ta prasme - daug siunciant gali noreti, kad susimoketume?
Atsakyti
QUOTE(Gretoootia @ 2012 11 20, 13:16)
Mergaitės, o gal kuri nors užsisakinėja iš čia http://www.justfor5p...om/control/main ? smile.gif

Ir mane domina šis puslapis g.gif Gal kas siuntėtės?..
Atsakyti
gal kas dar katuko nori kalbancio is smithtoys? turiu atliekama ax.gif I AZ (75 lt)
Atsakyti
Merginos, gal kuri turi Mango džinsus ir pasakytų kokiem maždaug klubam yra 36 ar 38 dydžiai? Aciu is anksto.
Atsakyti
gal kas praeita/sia savaite atsiiminejo asdos prekes is PA ir tarp savo daiktu rado svetimu ax.gif butent sie domina:
user posted imageuser posted imageuser posted image

taip pat gal kas pasigedo pirktu asdoj konstriuktoriu? rolleyes.gif Pranesiau PA, bet dar cia uzklausiau
Atsakyti