QUOTE(*Linele* @ 2012 11 19, 23:42)
Gal kas parekomenduotumėte kur kokybiškus patalynės užvalkalus galima nusipirkt patrauklia kaina?
Aš neblogai apsiprekinau
čia Man nepatinka satinas, nes per daug slidus, sintetinis ir nestandus, norėjau tokios tvirtesnės patalynės, kaip kad seniau būdavo. Tai šita medvilnės patalynė mums labai patiko - tvirta, standi, tik tiek, kad po plovimo susiglamžius daugiau nei satinas, bet išlygini ir puikiausiai. Pirkau mamai dar kitokią, su gėlėm didelėm, tai irgi kokybiška, ne Jyskinė
Ir kaina tikrai gera.
QUOTE(Zauber @ 2012 11 20, 10:41)
Aš irgi tokį turiu, mielai perleisiu, kam reikia
Išduokit paslaptį iš kur jūs tų membershop.lt kodukų gaunat?
QUOTE(Astukasas @ 2012 11 20, 13:00)
Per kiek laiko dažniausiai gaunat iš www.buyincoins.com ?
Dariau gal 3 užsakymus, atskirom dienom, jau beveik mėnuo, dar nėra nei vieno, gavau tik vieno užsakymo vieną smulkią prekę (tel. ekrano plėveles)
Šiaip jie mėgsta išskirstyt prekes po kelis siuntinius, jei neturi tuo metu kažko, prašo gamintojų atsiųsti ir tik tada išsiunčia mums. Šiaip tai parašo email, kad siuntinį išskirstė (split). Bet jei nieko neparašė, tada siūlau jiems parašyt, yra prie jūsų siuntinio numerio Buyincoins puslapy rašyti žinutę, tai galit paklausti. Nes aš tai susirašinėjau su jais dėl sulūžusios prekės, tai atrašinėjo ir net pinigus grąžino.