Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 154 tema

QUOTE(egipte @ 2012 11 19, 21:07)
Kokia apytiksliai kaina gaunasi 1 daikto ?
Gal kas perkat is GAP ? Aciu  4u.gif

Mane taip pat domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2012 11 19, 21:37)
Mane taip pat domina  4u.gif

ir mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2012 11 19, 21:18)
Sveikos,

noriu per PA siustis is amazon.co.uk ta Zhu zhu kalendoriu, bet pildant adresa, man siulo ji siek tiek pakoreguot  g.gif  jei as noriu butent savo nurodytuoju siusti, neleidzia testi veiksmu  schmoll.gif

Gal teko kam su tuo susidurt?  4u.gif

...man taip buvo, pasirinkit PA adresa, o ne ta kur siulo ir bandykit is naujo eiti i krepsiuka, turi pavykti, man leido pirkti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 11 19, 14:39)
Yra va visos temos ir ant tų skaičiukų spaudi, kur atsakymai:
http://www.supermama...p?showforum=139
Pvz. mūsų temoj dabar 42 žinutės smile.gif, pirmauja priklausomybe hihihi.gif

Geras bigsmile.gif Nežinojau tokios gudrystės. Ot gyveni ir mokaisi, ir vis tiek durnas numiršti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Božen@ @ 2012 11 19, 21:41)
...man taip buvo, pasirinkit PA adresa, o ne ta kur siulo ir bandykit is naujo eiti i krepsiuka, turi pavykti, man leido pirkti... 4u.gif

oi jauciu prisidirbau doh.gif pasirinkau visgi ju siuloma verysad.gif nes pagalvojau, kad ten is esmes skirias tik pastato pavadinimas ... einu ziuret ar dar gailma kazka pakoreguot doh.gif

pakoreguot tai pakoregavau, tik kazin ar ne per velai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 19 lapkričio 2012 - 22:17
QUOTE(bbiitute @ 2012 11 19, 21:59)
Merginos  per kiek lako natureshop galima gauti siuntinuka  ax.gif

siuncia paprastu pastu. Man issiunte 2 siuntinius ta pacia diena, o gavau viena po savaites kita po 2

QUOTE(uogelle @ 2012 11 19, 23:13)
oi jauciu prisidirbau  doh.gif  pasirinkau visgi ju siuloma  verysad.gif  nes pagalvojau, kad ten is esmes skirias tik pastato pavadinimas ... einu ziuret ar dar gailma kazka pakoreguot  doh.gif

pakoreguot tai pakoregavau, tik kazin ar ne per velai  verysad.gif

atsaukite uzsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduotumėte kur kokybiškus patalynės užvalkalus galima nusipirkt patrauklia kaina? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 19 lapkričio 2012 - 22:45
oi jauciu prisidirbau  doh.gif  pasirinkau visgi ju siuloma  verysad.gif  nes pagalvojau, kad ten is esmes skirias tik pastato pavadinimas ... einu ziuret ar dar gailma kazka pakoreguot  doh.gif

...ten kaip supratau kitas adresas, tai kaimynu, o ne ju is vis doh.gif velu dar neturetu buti, uzeikit ant orders ir ten ziurekite ka eina keisti arba is vis atsaukite ir bandykite is naujo wink.gif
Atsakyti

arba turėtų būti galima keisti pristatymo adresą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 20, 00:38)
siuncia paprastu pastu. Man issiunte 2 siuntinius ta pacia diena, o gavau viena po savaites kita po 2

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Lyg ir kazkokios advento kalendoriu nuolaidos amazone
Atsakyti
Merginos gal kas nors pakomentuoti galite - cia viskas gerai su sia lele?
http://www.tesco.com...;skuId=209-6013

kazkodel jos kaina cia tokia
o amazone yra netgi 59 svarai .... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 19 lapkričio 2012 - 23:22