Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(irocka7212 @ 2012 11 26, 21:55)
ir dar pora rinkinuku 4u.gif

jau neblogai apsipirkote thumbup.gif
man tai su tais aukcionais nesiseka, nu niekaip neiseina laimeti, esu nusiminus verysad.gif jau jau atrodo ir paskutine sekunde kas nors aplenkia gun_bandana.gif
kai kas musuose tai zenkliai pigiau nei Lietuvoje, sian tokia zvaigzde virsune norejau nukauti su ipakavimu, nu negaliu, tai vaikas priskrudino desra nu ir praziopsojau ir aplenke 50 centu doh.gif va sita tik 22 litukai butu buve, ech
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 26 lapkričio 2012 - 22:02
zvaigzde puiki smile.gif
o mes apsipirkom lotuliukas.gif , seniai nieko nepirkau biggrin.gif , visos naujienos albume sudetos 4u.gif
p.s. kas domejosi kiek ,,maliutkoj,, zaisliuku,tai musu rinkinuke turi but 42 vnt
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 11 26, 22:57)
jau neblogai apsipirkote  thumbup.gif
man tai su tais aukcionais nesiseka, nu niekaip neiseina laimeti, esu nusiminus  verysad.gif jau jau atrodo ir paskutine sekunde kas nors aplenkia  gun_bandana.gif
kai kas musuose tai zenkliai pigiau nei Lietuvoje, sian tokia zvaigzde  virsune norejau nukauti su ipakavimu, nu negaliu, tai vaikas priskrudino desra nu ir praziopsojau ir aplenke 50 centu  doh.gif va sita tik 22 litukai butu buve, ech
user posted image

mes tokia zvaigzde ismetem 10 metu atgal,galvojom sovietine nesamone tada doh.gif

Ir as aukcione ne karta pralosiau ,tiesiog savo maxi suma kokia gali moketi -reikia paskutines sekundes pastatyti ,tada nieks neaplenks biggrin.gif Bent jau ebay taip zaidziu
Nors mano brolis kazkaip telefone automatiskai bidus nustates ,niekas jo permusti negali(reiks pasiklaust kaip jis ten daro)
Tik perkam mes visokias smutkes ,tikrai ne eglutes zaisliukus,konkurentais nebusim,nesibaiminkit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 27 lapkričio 2012 - 11:37
QUOTE(Yunica @ 2012 11 27, 12:31)
mes tokia zvaigzde ismetem 10 metu atgal,galvojom sovietine nesamone tada doh.gif

Ir as aukcione ne karta pralosiau ,tiesiog  savo maxi suma kokia gali moketi -reikia paskutines sekundes pastatyti ,tada nieks neaplenks biggrin.gif Bent jau ebay taip zaidziu
Nors mano brolis kazkaip telefone automatiskai bidus nustates ,niekas jo permusti negali(reiks pasiklaust kaip jis ten daro)
Tik perkam mes visokias smutkes ,tikrai ne eglutes zaisliukus,konkurentais nebusim,nesibaiminkit ax.gif

nu vyras kazkaip mokina per paskutines 20 sek statyti, bet pvz ebay sekundes rodo o cia ne nu ir susinervini zmogus, yra tokiu pirkeju kur is karto dviguba kaina siulo pries minute tai ir atkrenta dalis pirkeju, o yra kurie kelia po 50 cnt nes gi norisi pigiau nusipirkti ir atrodo pastaciau ir baigesi aukcionas o kazkas simtaja sekundes dalimi veliau state ir laimejo g.gif
nu nieko, gal pasiseks kuri karta...
bet labiausiai tai noreciau pakliuti i koki turgeli ir pasipirkti is bobuciu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Visai neseniai ir man protas prašviesėjo bigsmile.gif Pradėjau rinkti žaisliukus. Aišku, pas mus jų nei vieno, bet jau keletą turiu. Visus giminaičius baigiu nureketuoti. tongue.gif tokių griliandų, kurios yra pirmame puslapio paveikslėlyje nebuvau mačiusi, bet vakar anyta kaip tik tokią ir padovanojo. Ir dar vieną žvakutę, kurias taip pat kabindavo ant eglutės. Taip pat nebuvau mačiusi, arba trumpa atmintis mano.
Labai norėčiau ir Jums parodyti, bet nemoku foto įkelti. Gal pabandysiu artimiausiu laiku. Jei nieko nepridirbsiu.
O prisiminus vaikystę ir karnavalus, tai mama daužydavo žaisliukus, kad karūna žėrėtų. O dabar baisiu paimti į rankas, nes tokie trapūs.
Ar Jūs puošiate eglutes, ar tik kolekciją laikote?
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 11 27, 23:12)

kolkas nepuosiu, nes vaikai mazi, bet kai paaugs puosiu. siemet dar nebuvau issitraukus nei paziuret savo groziu smile.gif
Atsakyti
As tai siemet puosiu,aisku atrinksiu kai ka ax.gif
as jau dezes issitraukiau,jau ziurineju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 11 27, 23:12)

Mūsų eglutė kasmet puošiama vis kitu spalvų deriniu. Šiemet bus violetinė/rožinė su sidabru, kabinsiu ir senus tarybinius, ir naujus žaisliukus
Atsakyti
Siandien buvau isokusi i ThomasPhilipsa apsizvalgiau,yra visai neblogu tokiu alia seni laikai zaisliuku, namukai,laikrodis su svarmenimis visai toks nemazas, norejau nufotkinti, bet telefona buvau masinoje palikusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2012 11 27, 11:31)

ką galėjai žinoti, kad ateis tokie stebuklingi laikai tarybiniam palikimui nusilenkti lotuliukas.gif
nesąmonė tai nesąmonė, vat aš irgi diedą morozą pernai pastačiau prie konteinerio, nes nei viena neprisiruošė pas mane atvažiuoti jo pasiimti biggrin.gif dabar visos žiūrit į mane tokiom akim blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 11 27, 13:18)
bet labiausiai tai noreciau pakliuti i koki turgeli ir pasipirkti  is bobuciu   wub.gif

gal ten pas jumi tos bobutės ir atiduos popigiai, bet čia turguj žiūrėjau kad laikosi įsikibusios kainų lotuliukas.gif matyt informuotos ir jos

QUOTE(alicija.ali @ 2012 11 27, 21:12)

Visai neseniai ir man protas prašviesėjo  bigsmile.gif Pradėjau rinkti žaisliukus. Aišku, pas mus jų nei vieno, bet jau keletą turiu. Visus giminaičius baigiu nureketuoti. tongue.gif
Labai norėčiau ir Jums parodyti, bet nemoku foto įkelti. Gal pabandysiu artimiausiu laiku. Jei nieko nepridirbsiu.
O prisiminus vaikystę ir karnavalus, tai mama daužydavo žaisliukus, kad karūna žėrėtų. O dabar baisiu paimti į rankas, nes tokie trapūs.

hihihi.gif gerai kad prašviesėjo, nebeišmesk niekad mirksiukas.gif
tas karūnas žėrinčias labai super gerai pamenu, nes pati tokią turėjau ir net pamenu kaip mama ją darė , kaip daužė žaisliukus ax.gif

parašyk man į a.ž., greit išmokinsiu foto įkelti, arba pagelbėsiu bigsmile.gif

QUOTE(sraige @ 2012 11 27, 21:54)
kolkas nepuosiu, nes vaikai mazi, bet kai paaugs puosiu. siemet dar nebuvau issitraukus nei paziuret savo groziu smile.gif

kažkur skaičiau kaip saugo egles nuo kačių, tos begėdės išvarto ir net į eglę užsikaroblina, o ką jau ten nuo vaikų, irgi toks mažųjų protas, kad neišeina dėl jų pasipuošti doh.gif

QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 11 27, 22:31)
kabinsiu ir senus tarybinius, ir naujus žaisliukus

g.gif na, šitoj vietoj suabejojau, kad bus originalu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ogista: 27 lapkričio 2012 - 23:41
va dar tokiu mazuliu yra http://allegro.pl/oz...2821840395.html
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 11 28, 01:45)

tokiu ir tokio tippo,tik didesniu irgi yra Thomas Philipse ax.gif
Atsakyti