QUOTE(Yunica @ 2012 11 27, 11:31)
mes tokia zvaigzde ismetem 10 metu atgal,galvojom sovietine nesamone tada
ką galėjai žinoti, kad ateis tokie stebuklingi laikai tarybiniam palikimui nusilenkti
nesąmonė tai nesąmonė, vat aš irgi diedą morozą pernai pastačiau prie konteinerio, nes nei viena neprisiruošė pas mane atvažiuoti jo pasiimti
dabar visos žiūrit į mane tokiom akim
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 11 27, 13:18)
bet labiausiai tai noreciau pakliuti i koki turgeli ir pasipirkti is bobuciu
gal ten pas jumi tos bobutės ir atiduos popigiai, bet čia turguj žiūrėjau kad laikosi įsikibusios kainų
matyt informuotos ir jos
QUOTE(alicija.ali @ 2012 11 27, 21:12)
Visai neseniai ir man protas prašviesėjo
Pradėjau rinkti žaisliukus. Aišku, pas mus jų nei vieno, bet jau keletą turiu. Visus giminaičius baigiu nureketuoti.
Labai norėčiau ir Jums parodyti, bet nemoku foto įkelti. Gal pabandysiu artimiausiu laiku. Jei nieko nepridirbsiu.
O prisiminus vaikystę ir karnavalus, tai mama daužydavo žaisliukus, kad karūna žėrėtų. O dabar baisiu paimti į rankas, nes tokie trapūs.
Ar Jūs puošiate eglutes, ar tik kolekciją laikote?
gerai kad prašviesėjo, nebeišmesk niekad
tas karūnas žėrinčias labai super gerai pamenu, nes pati tokią turėjau ir net pamenu kaip mama ją darė , kaip daužė žaisliukus
parašyk man į a.ž., greit išmokinsiu foto įkelti, arba pagelbėsiu
QUOTE(sraige @ 2012 11 27, 21:54)
kolkas nepuosiu, nes vaikai mazi, bet kai paaugs puosiu. siemet dar nebuvau issitraukus nei paziuret savo groziu
kažkur skaičiau kaip saugo egles nuo kačių, tos begėdės išvarto ir net į eglę užsikaroblina, o ką jau ten nuo vaikų, irgi toks mažųjų protas, kad neišeina dėl jų pasipuošti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 11 27, 22:31)
kabinsiu ir senus tarybinius, ir naujus žaisliukus
na, šitoj vietoj suabejojau, kad bus originalu