baltai pavydziu klauno galvos ,maciau ji knygoj yra
As kelias valandas praleidau internete ziurinedama senus Naujametinius sveikinimus,pasirodo buta ir atviruku/foto su eglutes zaisliukais ,kaip antai tokios :
Merginos, nerandu skelbimų temos apie kalėdinius žaisliukus. Gal galėtumėte parašyti nuorodą, jeigu tokia yra. Noriu pasiūliti kalėdinių žaisliukų laikymo dėžę (specialią, su pertvarėlėmis), tik nerandu tam skirtos temos. Ačiū kas padės.
Merginos, nerandu skelbimų temos apie kalėdinius žaisliukus. Gal galėtumėte parašyti nuorodą, jeigu tokia yra. Noriu pasiūliti kalėdinių žaisliukų laikymo dėžę (specialią, su pertvarėlėmis), tik nerandu tam skirtos temos.
Ačiū kas padės.
grazus zaisliukai, o ta pirma peleda is senu laiku?
QUOTE(Yunica @ 2013 11 02, 21:43)
baltai pavydziu klauno galvos ,maciau ji knygoj yra
As kelias valandas praleidau internete ziurinedama senus Naujametinius sveikinimus,pasirodo buta ir atviruku/foto su eglutes zaisliukais ,kaip antai tokios :
Merginos, nerandu skelbimų temos apie kalėdinius žaisliukus. Gal galėtumėte parašyti nuorodą, jeigu tokia yra. Noriu pasiūliti kalėdinių žaisliukų laikymo dėžę (specialią, su pertvarėlėmis), tik nerandu tam skirtos temos.
Ačiū kas padės.
Atidave man zaisliuka reikia eksperciu nuomones Man jis atrodo is nauju laiku, gal koks maximinis, nezn? Papildyta: Šiemet man taip norisi liesti, glostyti žaisliukus. Kas darosi nesuprantu O jų kaip tyčia neturiu
man tai pirmais metais labai toks noras buvo, supakuodavau ir vėl išpakuodavau, iš naujo rūšiuodavau , o dabar kažkaip praėjo ir nežinau ar nusipirkti ką noriu ar nenoriu , kad nebeturiu kur dėti, vėl parnešiau iš rūsio į palovius sudėjau, šeimos narių padaugėjo kažkaip ankšta pasidarė bute.