Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2012 11 23, 23:23)
Kokie gražūs Kaune Norfoje stikliniai žaisliukai, iš Baltarusijos sakė ta kur dėliojo, neturiu kaip tik šuniuko, bažnytėlės mažiukės tokios ir mergytė lygtais, bet visi po 5 lt. palauksiu nuolaidos...gal liks dar koks  smile.gif

jau veza i Norfa bigsmile.gif ? na si karta man toliau iki Norfos nei pernai biggrin.gif
merginos raportuokit koks pasirinkimas mirksiukas.gif
Apie 60 vnt Maliutka, as tiksliai nezinau dabar jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 24 lapkričio 2012 - 00:24
Yra Kaune jau zaisliuku, nezinau ar pernyksciai, bet tokiu mes Ziogiuk neturim, kai pirksiu parodysiu gal ir tu noresi smile.gif
Atsakyti
O kaip Vilniaus Norfose? Man iki didesnės toloka, bet pirmadienį galėčiau užsukt pakeliui iš darbo...
Atsakyti
As galvoju, kad jie nuo pernai like, bet tokio suniuko pernai tokio Rekso smile.gif su ant vienos akies kaip plemu rudu.. nemaciau tai net nezinau, sake gaus dar, laukia... tai tikrai bus pasirinkimas, as juos irgi po pora pasiimu, gal kazkada..kazkam... bus taip kaip mums dabar tie senoviniai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 24 lapkričio 2012 - 11:26
QUOTE(Marija1 @ 2012 11 24, 11:40)
Yra Kaune jau zaisliuku, nezinau ar pernyksciai, bet tokiu mes Ziogiuk neturim, kai pirksiu parodysiu gal ir tu noresi  smile.gif

noresiu noresiu, gal ne tokiais kiekiais kaip pernai bet po pora tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 11 21, 09:30)
Viskas, man jau prasideda širdies permušimai  unsure.gif ... kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

laba, cia siaip, 4u.gif jokiu budu ne kritika, bet man tokia zaisliukai sukelia slogias mintis, skurdzia vaikyste, nenz kodel, tikrai mano vaikyste skurdi nebuvo, bet va, kaip kartais tokie jausmai atsiranda
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2012 11 24, 23:11)
laba, cia siaip, 4u.gif  jokiu budu ne kritika, bet man tokia zaisliukai sukelia slogias mintis, skurdzia vaikyste, nenz kodel, tikrai mano vaikyste skurdi nebuvo, bet va, kaip kartais tokie jausmai atsiranda

kiekvienam savo cool.gif jus turbut is tu kurioms mielesni kinieciu ryskios rekiancios plastmases gaminiai biggrin.gif

iki tikru vertybiu suvokimo ne kiekvienas uzauga...cia tik siaip biggrin.gif
Atsakyti
Papasakosu kaip prasidėjo mano žaisliukų rinkimas:

Kai buvau visai visai mažytė daug būdavau pas močiutę ir mane pakerėjo vienas žaisliukas, sidabrinis namukas, ji man sukūrė pasaką apie tai kas tame namelyje gyvena. Pasaka lydėjo mane visą vaikystę. Visai neseniai močiutė man padovanojo tą žaisliuką. Jis man pats brangiausias, stebuklingas su dvasia! O visi kiti,- tai kitų žmonių laimės akimirkos, kurias saugau kaip savas. Jaukūs vakarai su savomis pasakomis ir mūsų visų istorija! Kaip man gera būna rodyti žaisliukus, ypač vyresniems, kokių istorijų išgirstu iš žiūrinčių! Tai raktas į širdį, į vaikystę, į tą nuostabų jausmą, kai pasaka ir gyvenimas yra viena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 11 24, 12:40)
Yra Kaune jau zaisliuku, nezinau ar pernyksciai, bet tokiu mes Ziogiuk neturim, kai pirksiu parodysiu gal ir tu noresi  smile.gif

vezimeliu nebuvo? ax.gif
QUOTE(Lachesė @ 2012 11 25, 02:55)
Papasakosu kaip prasidėjo mano žaisliukų rinkimas:

kaip grazu, kokia nuostabi mociute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 11 25, 02:11)
vezimeliu nebuvo? ax.gif

kaip grazu, kokia nuostabi mociute wub.gif

Nebuvo vežimėlių... jei pamatysiu parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiogeli, o pas kaimynus nesimatė garvežiukų? Prieš ketvertą metų buvau kaip tik prieš Kalėdas, buvau aptikus keletą skirtingų, tai niekaip neišsirinkau. Vieną nusipirkau, kitus galvojau išsirinkti vėliau, bet taip ir nesugrįžau į tą parduotuvę...
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 11 25, 10:19)
Žiogeli, o pas kaimynus nesimatė garvežiukų? Prieš ketvertą metų buvau kaip tik prieš Kalėdas, buvau aptikus keletą skirtingų, tai niekaip neišsirinkau. Vieną nusipirkau, kitus galvojau išsirinkti vėliau, bet taip ir nesugrįžau į tą parduotuvę...

kol kas tai cia nieko nera gal reikia privaciose parduotuvese ieskoti
butu gerai foto kad zinociau kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti