Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(violija @ 2013 10 11, 09:27)
Šis muziejus bus Panevėžio rajone, Miežiškiuose. Jei esate facebook vartotoja mūsų adresas Senovinių eglės žaisliukų muziejus
ten yra foto ir aprašymų apie muziejų. Toks muziejus bus vienintėlis Lietuvoje.

nu kaip smagu, gerai kad pašonėj bus įdomi lankytina vieta thumbup.gif

aš tai tikrai juos turėjau 3 , bet kiek pamenu reikalaujantys nedidelės rekonstrukcijos, nes ta vielutė labai trūkinėjo. Kai surasiu kur jie padėti kokį galėsiu ir padovanoti kilniam tikslui ax.gif ačiū už sveikinimus, kažkoks virusas čia prasiautėjo tarp žaisliukų mylėtojų ir mane užkretė nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 11 spalio 2013 - 20:57
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 10 11, 21:56)
nu kaip smagu, gerai kad pašonėj bus įdomi lankytina vieta  thumbup.gif

aš tai tikrai juos turėjau 3 , bet kiek pamenu reikalaujantys nedidelės rekonstrukcijos, nes ta vielutė labai trūkinėjo. Kai surasiu kur jie padėti kokį galėsiu ir padovanoti kilniam tikslui ax.gif  ačiū už sveikinimus, kažkoks virusas čia prasiautėjo tarp žaisliukų mylėtojų ir mane užkretė  nestuke.gif

Artėja Kalėdos gerumo metas..
000054.gif
Atsakyti
QUOTE(violija @ 2013 10 11, 09:27)
Šis muziejus bus Panevėžio rajone, Miežiškiuose. Jei esate facebook vartotoja mūsų adresas Senovinių eglės žaisliukų muziejus
ten yra foto ir aprašymų apie muziejų. Toks muziejus bus vienintėlis Lietuvoje.

kaip bebutu gaila, bet man neduoda jokio rezultato per FB paieska apie senoviniu zaisliuku muzieju,gal galite tikslia adreso nuododa nukopijuoti?
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 10 14, 16:45)
kaip bebutu gaila, bet man neduoda jokio rezultato per FB paieska apie senoviniu zaisliuku muzieju,gal galite tikslia adreso nuododa nukopijuoti?

muziejus
Atsakyti
Sveikos gyvos merginos.ir vel ruduo smile.gif
Koks superinis butu muziejus,jei visos Savo eksponatus sunestume:)
Mmm.
Idomu, kokio dydzio kolekcija bus zaisliuku muziejuje ?
Ir kada jis bus atidarytas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gricie: 14 spalio 2013 - 20:45
Mieli kolekcionieriai,
Jau turime 1052 vnt. įvairių eksponatų. Didžiąją daugumą jų dovanojo 99 žmonės iš įvairių Lietuvos miestų. Kai kuriuos perku, nes noriu ekspoziciją padaryti patrauklesnę ir įdomesnę. Juk visą tai liks ateities kartoms. Labai ieškau bengališkų ugnelių pakuotėse, pliauškučių rusu k. (хлопушки), karnavalinių kaukių, vatinių žaisliukų, pastatomų snieguolių ir senių šalčių. Lauksime jūsų pasiūlymų el.paštas: zaisliukumuziejus@gmail.com , facebook Senovinių eglės žaisliukų muziejus.
Kai bus muziejaus atidarymas tikrai bus patalpinta informacija apie tai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 10 11, 21:56)
nu kaip smagu, gerai kad pašonėj bus įdomi lankytina vieta  thumbup.gif

aš tai tikrai juos turėjau 3 , bet kiek pamenu reikalaujantys nedidelės rekonstrukcijos, nes ta vielutė labai trūkinėjo. Kai surasiu kur jie padėti kokį galėsiu ir padovanoti kilniam tikslui ax.gif  ačiū už sveikinimus, kažkoks virusas čia prasiautėjo tarp žaisliukų mylėtojų ir mane užkretė  nestuke.gif

Malonus labai virusas sakyciau nestuke.gif 4u.gif
Sveikinimai ,lauksim naujienu mirksiukas.gif

mano naujausias pirkinys user posted image
Atsakyti
Yunica, labai grazus zaisliukas, nematytas smile.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet negaliu susilaikyt. wub.gif Žiogeli....negaliu jau ... kaip gi laikaisi? Jau seniai čia buvai, jau naujienos mūsų laukiaaaaaa wub.gif 4u.gif
Yunica labai gražus paukščiukas wub.gif
Papildyta:
Ir dar.. kuriai mergaitei likau skoloj? čia leliuko gimimas visokie reikalai, bet aš nepamiršsau, būkite gera atsiliepkite už norfinius žaisliukus kažkuriai mergytei iš Vilniaus, norečiau atsilyginti žaisliukais tarybiniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 10 18, 09:17)
Ne į temą, bet negaliu susilaikyt. wub.gif  Žiogeli....negaliu jau ... kaip gi laikaisi? Jau seniai čia buvai, jau naujienos mūsų laukiaaaaaa  wub.gif  4u.gif
Yunica labai gražus paukščiukas  wub.gif
Papildyta:
Ir dar.. kuriai mergaitei likau skoloj? čia leliuko gimimas visokie reikalai, bet aš nepamiršsau, būkite gera atsiliepkite už norfinius žaisliukus kažkuriai mergytei iš Vilniaus, norečiau atsilyginti žaisliukais tarybiniais  4u.gif

Kaip taikliai atspėjote, Marija1, kad manyje mergaitė prabudo blush2.gif Atvažiavau į sodybą, visokie svogūnai, česnakai nesutvarkyti, valgyt gaminti reikia, o aš ištraukiau dėžę su eglutės žaisliukais ir žaidžiu blush2.gif Ateinu į temukę pasižiūrėti, gal kas ką parduoda, ryt planuoju aplankyti senyvus giminaičius... o gal...žaisliukas koks. Gal ir neblogi tie Norfinukai, bet tie iš vaikystės... visai kas kita....
Atsakyti
vasarema Pagaliau atsiradote wub.gif nepamirsau zinokit .. nepamirsau 4u.gif
Atsakyti
niu ką gi merginos sulaukėm dukrytės wub.gif wub.gif wub.gif
labai visi laimngi, bet pakartotinai apsikrėst virusu jau nebenooooriu rolleyes.gif
Atsakyti