Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Ar kas nors ka nors žinote apie naujametines Kaukes?
Ar pamenat tokios būdavo?
Atsakyti
QUOTE(gricie @ 2013 09 17, 16:01)
Ar kas nors ka nors žinote apie naujametines Kaukes?
Ar pamenat tokios būdavo?

būdavo būdavo, o čia teorijos ieškot kas iš kur ? reikia kokios Nijolės Bendikaitės klausti, turbūt žino, nes turi tai nemažai tų kaukių
Atsakyti
Idomu kelintais mazdaug metals tos kales buvo paplitusios.

[quote=ziogelis2003,2013 09 18, 10:52]
būdavo būdavo, o čia teorijos ieškot kas iš kur ? reikia kokios Nijolės Bendikaitės klausti, turbūt žino, nes turi tai nemažai tų kaukių
Atsakyti
[quote=gricie,2013 09 18, 13:58]
Idomu kelintais mazdaug metais tos kaukes buvo paplitusios.

Atsakyti
SSSR karnavalines kaukes gamino Kaune, Saratove, Leningrade, Jaroslavyje, Lipecke (Ржеве, Вышнем Волочке, Каунасе, Саратове, Ленинграде, Ярославле, Липецке). Kiekviena gamykla turėjo ypatingą meninį stilių, pavyzdžiui Kaune gaminamos kaukės buvo labiau sąlyginės, o Leningrado labai realios. Voronežo srityje buvo sporto kombinato dirbtuvės „Dinamo“, gamino literatūrines, pasakų personažų kaukes: lapės, kiškio, vilko, daktaro Aiskaudos.
Vieninteliame Ukrainos fabrike gaminamos naujametinių personažų kaukės ir lėlės pagal senas tradicijas. Ukrainoje šiuo metu tokia maža nostalgijos salelė liko tik viena – žaisliukų fabrikas („Ровенчанка“).
Turiu ir foto bet nežinau kaip reikia įkelti parašykite. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(violija @ 2013 09 23, 20:23)

Turiu ir foto bet nežinau kaip reikia įkelti parašykite.  doh.gif

einate į http://radikal.cc/ ir ten yra pasitinkti failą iš savo kompiuterio. Kai nuotraukytė pasirodo ekrane (jei tinkamo formato) spaudžiate Загрузить
tada nukopijuojate atsiradusį kodą ir įkeliate į savo žinutę forume jei 2 tai bus didelė nuotrauka iš karto jei 3 tai nedidukė ir pasididins paspaudus. Na va kažkaip supasakojau 4u.gif
Atsakyti
skubu pasidziaugti siuometiniu pirkiniu 4u.gif Niekad nesinaudojau radikal.ru programa (bandymas)
user posted image

man labai patinka eglutes zaisliukai konstruktoriai ,lektuva siunciau is Ukrainos per ebay ,atejo siuntinys vakar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 04 spalio 2013 - 07:58
QUOTE(Yunica @ 2013 10 04, 08:55)
skubu pasidziaugti siuometiniu pirkiniu  4u.gif Niekad nesinaudojau radikal.ru programa (bandymas)

man labai patinka eglutes zaisliukai konstruktoriai ,lektuva siunciau is Ukrainos per ebay ,atejo siuntinys vakar  biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 10 04, 08:55)
man labai patinka eglutes zaisliukai konstruktoriai ,lektuva siunciau is Ukrainos per ebay ,atejo siuntinys vakar  biggrin.gif

aš irgi šituos labai myliu, turiu lėktuvą panašų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 04 spalio 2013 - 16:15
noreciau parduoti kelis zaisliukus ax.gif
del kainos ... net nezinau
user posted image
user posted image
Vilnius
Atsakyti
Kaune atiduociau 3 zaisliukus- burbulus. Vienintele salyga- kad nereiketu siusti. Jei kam idomu, parasykit az, atsiusiu foto.
Zaisliukai paprasti, vienspalviai, ne pirmos jaunystes ax.gif
Atsakyti
aciu pardavejoms uz siulomus zaisliukus 4u.gif

Ziogeli idomu koki lektuveli turi ? Ar parodysi kada ?

O ,stai cia mano dar keletas mano turimu konstruktoriu smile.gif blush2.gif Malunas (zaliais sparnais) ir piramide (raudonu viduriu) dar is mano tevelio vaikystes /palikimas .Kiti du isigyti pernai metais

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yunica: 06 spalio 2013 - 10:32