Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Nera stalciuku ziogeli... nera, as irgi tik per dienas leliuka supuoju... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nejau vasaros metu nesidžiaugiate žaisliukais? lotuliukas.gif
Parodysiu savo naujausius pirkinius biggrin.gif labai trapius, labai mielus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
alicija.ali.... jau kokie faini wub.gif asotelis grazuolis, as naujesniu laiku turiu...
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif

Atsiprasau, kad taip isibraunu- bet turiu problema. Gal kuri mate/turi toki tarybini zaisliuka.. man reiktu bent jo nuotraukos..
O aprasymas toks- kaip ir burbulas, tik is vienos puses isformuota figura- ne to juokdarys ar tiesiog zmogiukas, toks kaip pasokes ir rankose laikantis armonikele.
gal teko matyt, girdet- nu velniskai reik bent foto..

aciu!
Atsakyti
QUOTE(Gelyte13 @ 2013 07 31, 17:04)
Sveikos visos smile.gif

Atsiprasau, kad taip isibraunu- bet turiu problema. Gal kuri mate/turi toki tarybini zaisliuka.. man reiktu bent jo nuotraukos..
O aprasymas toks- kaip ir burbulas, tik is vienos puses isformuota figura- ne to juokdarys ar tiesiog zmogiukas, toks kaip pasokes ir rankose laikantis armonikele.
gal teko matyt, girdet- nu velniskai reik bent foto..

aciu!

iš aprašymo tai suprantu kad kažkas tokio turėtų būti tik tas žmogiukas su armonika viduje? , bet kol kas tai nemačiau dar, nors figūrėlių esu mačiusi žmogelio tokio
user posted image
šįmet galvojau nebepirksiu po tai kai pernai prikūliau n žaisliukų, o dabar žiūrinėju nuotraukas ir vėl kai ko norėtųsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 22, 12:44)
user posted image

user posted image

Štai ir mano  naujienos.  smile.gif
Gal galit nuspėti kokia figūra 2 foto tarp burbulo ir namuko  4u.gif Man lyg į žvaigždę panašu. o gal tik šiaip toks fig9rinis žaisliukas?

Žaisliukas man panašus į saulutę arba žvaigždutę. O apačioje balta gėlė yra ne rožė, o medvilnės žiedas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violija @ 2013 08 01, 16:37)
Žaisliukas man panašus į saulutę arba žvaigždutę. O apačioje balta gėlė yra ne rožė, o medvilnės žiedas.  ax.gif

Atsakyti
Noriu padekoti Marija1 uz eglutes zaisliukus , praeita savaite atidariau ziema isigyta siuntinuka ,taip kruopsciai ir saugiai ivyniotas kiekvieas zaisliukas .Dar ir dovanele magaryciu ,Aciu labai labai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Auuuuuu ar cia yra gyvu?! smile.gif
Atsakyti
smile.gif gyvos, gyvos
Atsakyti
pas mus vienos norfos ispardavimas su 50 proc. nuolaida viskas, net zaisliuku yra, bet nieko gero, klounai besmegeniukai ir dar kazkas, zodziu niekas nesuviliojo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 09 13, 18:31)
pas mus vienos norfos ispardavimas su 50 proc. nuolaida viskas,  net zaisliuku yra, bet nieko gero, klounai besmegeniukai ir dar kazkas, zodziu niekas nesuviliojo  schmoll.gif

Nu bet geras bigsmile.gif vos ne vasaros metu bigsmile.gif Visvien fainai, o gal kas ir neturi tokiu ir nusipirks...
Atsakyti