Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 06, 19:46)
Kai reikia užsisakyti-daug, bet medžiagos kainuoja, dar sanaudos, atlyginimai. Viską suskaičiavus normaliai, gi savikaina tikrai niekas nedarys. Dar atvažiuoti išmatuoti, sumontuoti.
Ysko žiūrėjau medinės komodėlės su keliais stalčiukais, tai virš 400 Lt. Ir bėgeliai paprasti tokie kaip pas mane, O jei pritraukiamus tai nuo jų ir susidaro kaina didesnė.
Ką čia taupom, kaip žaisliukus tai perkam už.......  lotuliukas.gif vieno stalčiuko kaina  4u.gif

Tai tas tai taip aisku as ne ant meistro sakau, bet man asmeniskai tiek moketi daugoka wub.gif sake vien begeliai 12-kai stalciuku 180 lt. as viska suprantu del kainu, ir cia butu toks kaip meistras sako sudeliavimas, atsiprasau uz issireiskima, bet jis sako kad jau geriau didele spinta padaryti nei situos stalciukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 06, 19:46)

Ką čia taupom, kaip žaisliukus tai perkam už.......  lotuliukas.gif vieno stalčiuko kaina  4u.gif

nu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Marija1 @ 2013 03 06, 23:54)
Tai tas tai taip aisku as ne ant meistro sakau, bet man asmeniskai tiek moketi daugoka  wub.gif  sake vien begeliai 12-kai stalciuku 180 lt. as viska suprantu del kainu, ir cia butu toks kaip meistras sako sudeliavimas, atsiprasau uz issireiskima, bet jis sako kad jau geriau didele spinta padaryti nei situos stalciukus  smile.gif

as dar Lietuvoj kai buvau klausiau, tai kaip sakai, pavadino sita darba sudeliavimu, nu sako, gal kai uzsakymu bus maziau, tai taip ir liko...
Atsakyti
Tikra tiesa, kad meistrų tokiems darbams neprisišauski. Todėl geriausia savo nuosavus vyrus griebti už sprando lotuliukas.gif arba rasti kokį dieduką, kuris meistrauja savo malonumui. Dar galimybė tokia būtų, susiperki bėgelius, plokštę pjauna senukuose ir vyrai vakarais montuoja. lotuliukas.gif
Atsakyti
Visvien darysiu..apsigalvojau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 03 07, 20:17)
Visvien darysiu..apsigalvojau  tongue.gif

Jei svajojate pasigaminti spintą susidėti eglutės žaisliukus taip ir darykite 4u.gif
Violija
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 03 07, 20:17)
Visvien darysiu..apsigalvojau  tongue.gif

Kaip tavo stalciukai?

Papildyta:
Kur visos dingusios? Ar nieko naujo nesumedziojote?
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 21, 18:04)
Kaip tavo stalciukai?
Papildyta:
Kur visos dingusios? Ar nieko naujo nesumedziojote?

Patys darysim manau, planas iki Kaledu pasidaryti, anksciau vilties neturiu...As tai nedingus, tik su maziuku bunu istisai...dar pykstu, kad svoris nekrenta... jei maziau valgau pieno mazeja, jei normaliai, svoris stovi vietoj, tai tokia su savim susipykus ir leidziu dienas doh.gif
Atsakyti
user posted image

Dukra gimtadienio proga padovanojo ax.gif, klasiokas atnese, kaip dziaugiausi biggrin.gif, vien faktas, kad nustebino, nors jai paciai nelabai tie zaislai smile.gif.

user posted image

o tuos kita diena parnese, is kitos drauges, sako nedave be pakabinimu, paduzusiu...sakau tegu nesa, bus remontai tongue.gif

Sveikos 4u.gif

Marija 1...as maziuko neturiu, bet svoris irgi nekrenta lotuliukas.gif, tu tai priezasti turi, negali nevalgyt... o as verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
skraide
Kuo toliau, tuo sunkiau gauti tu zaisliuku, todel ir as labai labai apsidziaugciau tokiu gavusi, dukros klasioke irgi zadejo, bet pasakysiu tiesa, kiek kas yra zadejes, niekas....dar nedave, o rodos ne dykai sakiau, tai saldainiu deze, tai dar ka zadejau, bet neatnesa nors ir sake metosi ant auksto..kaip visada, metosi, bet nenesa smile.gif
Gal svoris vasara kiek aptirps.. mums abiems.. wub.gif
Atsakyti
[quote=skraide,2013 03 22, 10:52]
Dukra gimtadienio proga padovanojo
Smagu, kad dukra Mamą sugebėjo nustebinti. 4u.gif Jai turbūt ilgai teko draugių prašyti. thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Marija1,2013 03 22, 12:09]
skraide
Kuo toliau, tuo sunkiau gauti tu zaisliuku,
Aš kiek prašau, tai visi pries porą metų išmetė tongue.gif Pasakysiu koks atsitikimas buvo su gerais draugais . Klausiu jos , ji sako turi uošviai , šiemiet kaip tik mačiau ant eglutės. Prašau jo sako, kad mano tėvai jau seniai išmetė.
O svoris tai visom problema. Man tai rūbai traukiasi nuo skalbimo lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Štai ir mano naujienos. smile.gif
Gal galit nuspėti kokia figūra 2 foto tarp burbulo ir namuko 4u.gif Man lyg į žvaigždę panašu. o gal tik šiaip toks fig9rinis žaisliukas?

Atsakyti
[uote=alicija.ali,2013 03 22, 11:44]
Štai ir mano naujienos. smile.gif
Gal galit nuspėti kokia figūra 2 foto tarp burbulo ir namuko 4u.gif Man lyg į žvaigždę panašu. o gal tik šiaip toks fig9rinis žaisliukas?
[/quote]

Faini zaisliukai, kartais tu figuru neimanoma suprast biggrin.gif, man irgi atrodo kaip zvaigzde apvalinta bigsmile.gif
Atsakyti