Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Rodau savo paskutinius
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Ta moteriškė iš kurios juos parsinešiau šiukšlėm išvadino. bigsmile.gif prisidėjus pilną dėžę, kad mėto, kad rūšiuoja. Aš tik bijau, kad kokio įdomesnio nesudaužytų. Bet kažko super neradau, daugiausia vien burbulai. Ir tai ką matot visus geriausius ir vertingiausius išrinkau. Ir krepšelis nuskilęs, bet nemačiau.
Na, tai tiek mano medžioklės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 03, 12:10)
Rodau savo paskutinius

nu graziais zaisliukais pasipildei kolekcija thumbup.gif
Atsakyti
Mano kolekcija dar nedidelė, bet miela smile.gif įtariu, kad būtų sunku surinkti tokią kokios pas jus. Mano tik virš 300 ir tie kartojasi po kelis. Nes žmonės jau nelabai turi, kad ir kaimuose sunku rasti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 03, 22:02)
Mano kolekcija  dar nedidelė, bet  miela  smile.gif įtariu, kad būtų sunku surinkti tokią kokios pas jus. Mano tik virš 300 ir tie kartojasi po kelis. Nes žmonės jau nelabai turi, kad ir kaimuose sunku rasti.  schmoll.gif

sakyciau kad 300 tai cia jau daug thumbup.gif
man simet taip nesiseke, taip duzo tie zaisliukai... dar vyro giminaiciai uzgriuvo nu ir paprase parodyt, istraukiau dezes, isvyniojau, o kol paskui iki duru nylydejau vaikas nutrauke didele deze su paciais paciausiais, nu ir duzo.... bijojau net paziureti, uzlankciau deze ir uzkeliau ir laukiu momento kol pasizysiu, negaliu tiesiog, sirdis stoja pagalvojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 03 04, 09:03)

man simet taip nesiseke, taip duzo tie zaisliukai... negaliu tiesiog, sirdis stoja pagalvojus  doh.gif

Man ne kitaip būtų, verysad.gif tik aš iš karto žiūrėčiau. mirksiukas.gif
Nepatogu dėžėse. Aš ir iš pradžių į dėžes dėjau keliais perdengimais, bet dabar man jau beveik padarė spintą žaisliukams. Tik dar be durų, tik rėmai.
Galiu pasirodyti bigsmile.gif

Papildyta:
user posted image

user posted image

Tų stalčių atvirai nesimatys, bus nepermatomo stiklo durelės. o apačioje ištraukiamos dėžutės tik aukštesnės ir didesnės.
Na, va kur gyvena mano žaisliukai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 04, 09:56)

Nepatogu dėžėse. Aš ir iš pradžių į dėžes dėjau keliais perdengimais, bet dabar man jau beveik padarė spintą žaisliukams. Tik dar  be durų, tik rėmai.
Galiu pasirodyti  bigsmile.gif

tos dezes, nors ir jau suvynioji surusiuoji, bet man nepatogu. tai is ranku paleidi, tai dar kas, niu o stalciukai tai super thumbup.gif
Atsakyti
alicija.ali Nuostabi snieguole, va sitos buten sitoooos as ieskojau..ai deja... negavau verysad.gif
Gal gali dezes ismatavimus parasyti, stalciuku ploti ir gyli i siena, nes man panasus sako kokie 700 kainuotu, meistras taip, tai nebenoriu jau. Nebent kazkokiu stebuklingu budu, susipirkus begelius vyras padarytu, zinau, kad moketu, bet cia jau tik svajones, kadangi kaip ir visi visada... neturi laiko!! verysad.gif
Atsakyti
Man pačiai patinka ta spintelė, dėl patogumo. Praeidama atsidarau pasižiūriu smile.gif
O išmatavaimai tokie: stalčiukų aukštis 8 cm, ilgis į sieną 35 cm, plotis 48cm.
dėžučių, kurių nesimato, bet jų tepla 4 už kiekvienų durelių aukštis 11cm. ilgis 45 cm, plotis 47 cm. Jos patogu, jei nenori išimi ir padedi kur ant spintos, ar į rūsį, bet man jos gerai, nes aš sudėjau ten 'kremvlioskus' žaisliukus, ir kitus "rakandus". bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 03 04, 08:03)
sakyciau kad 300 tai cia jau daug  thumbup.gif
man simet taip nesiseke, taip duzo tie zaisliukai... dar vyro giminaiciai uzgriuvo nu ir paprase parodyt, istraukiau dezes, isvyniojau, o kol paskui iki duru nylydejau vaikas nutrauke didele deze su paciais paciausiais, nu ir duzo.... bijojau net paziureti, uzlankciau deze ir uzkeliau ir laukiu momento kol pasizysiu, negaliu tiesiog, sirdis stoja pagalvojus  doh.gif

nelabai supratau nuo kur vaikas tą dėžę nutraukė? g.gif

QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 04, 08:56)
Man ne kitaip būtų,  verysad.gif tik aš iš karto žiūrėčiau.  mirksiukas.gif
Nepatogu dėžėse. Aš ir iš pradžių į dėžes dėjau keliais perdengimais, bet dabar man jau beveik padarė spintą žaisliukams. Tik dar  be durų, tik rėmai.
Galiu pasirodyti  bigsmile.gif

Tų stalčių atvirai nesimatys, bus nepermatomo stiklo durelės. o apačioje ištraukiamos dėžutės tik aukštesnės ir didesnės.
Na, va kur gyvena mano žaisliukai.  tongue.gif

va čia tai tikra kolekcionierė, gražu 4u.gif
turėsi stalčius, o didesniai kolekcijai prisikaupus ir kambariuko žiūrėk atskiro prisireiks mirksiukas.gif
bet vaikams darinėti stalčių neleisk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 03 05, 14:05)
alicija.ali Nuostabi snieguole, va sitos buten sitoooos as ieskojau..ai deja... negavau  verysad.gif 
Gal gali dezes ismatavimus parasyti, stalciuku ploti ir gyli i siena, nes man panasus sako kokie 700 kainuotu, meistras taip, tai nebenoriu jau. Nebent kazkokiu stebuklingu budu, susipirkus begelius vyras padarytu, zinau, kad moketu, bet cia jau tik svajones, kadangi kaip ir visi visada... neturi laiko!! verysad.gif

pas mus kur baldziai daro tai stalcius 50 lt kainuoja su paprastais begeliais, tai va ir susidaro kaina , o jei noretusi tu tokiu pritraukiamu, kad nesidauzytu, tai is viso doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 03 06, 08:42)
pas mus kur baldziai daro tai stalcius 50 lt kainuoja su paprastais begeliais, tai va ir susidaro kaina , o jei noretusi tu tokiu pritraukiamu, kad nesidauzytu, tai is viso  doh.gif  ...

Bet cia gerai priminei, gi man sitas meistras spinta papilde 2-iem stalciais paeme 70 lt. vadinasi stalcius cia 35 lt. paprasiau 12 stalciuku vadinasi 420 lt. g.gif visvien nesveikai daug..
Atsakyti
Kai reikia užsisakyti-daug, bet medžiagos kainuoja, dar sanaudos, atlyginimai. Viską suskaičiavus normaliai, gi savikaina tikrai niekas nedarys. Dar atvažiuoti išmatuoti, sumontuoti.
Ysko žiūrėjau medinės komodėlės su keliais stalčiukais, tai virš 400 Lt. Ir bėgeliai paprasti tokie kaip pas mane, O jei pritraukiamus tai nuo jų ir susidaro kaina didesnė.
Ką čia taupom, kaip žaisliukus tai perkam už....... lotuliukas.gif vieno stalčiuko kaina 4u.gif
Atsakyti