Rodau savo paskutinius
Papildyta:
Ta moteriškė iš kurios juos parsinešiau šiukšlėm išvadino. prisidėjus pilną dėžę, kad mėto, kad rūšiuoja. Aš tik bijau, kad kokio įdomesnio nesudaužytų. Bet kažko super neradau, daugiausia vien burbulai. Ir tai ką matot visus geriausius ir vertingiausius išrinkau. Ir krepšelis nuskilęs, bet nemačiau.
Na, tai tiek mano medžioklės
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 03, 12:10)
Rodau savo paskutinius
nu graziais zaisliukais pasipildei kolekcija
Mano kolekcija dar nedidelė, bet miela įtariu, kad būtų sunku surinkti tokią kokios pas jus. Mano tik virš 300 ir tie kartojasi po kelis. Nes žmonės jau nelabai turi, kad ir kaimuose sunku rasti.
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 03, 22:02)
Mano kolekcija dar nedidelė, bet miela įtariu, kad būtų sunku surinkti tokią kokios pas jus. Mano tik virš 300 ir tie kartojasi po kelis. Nes žmonės jau nelabai turi, kad ir kaimuose sunku rasti.
sakyciau kad 300 tai cia jau daug
man simet taip nesiseke, taip duzo tie zaisliukai... dar vyro giminaiciai uzgriuvo nu ir paprase parodyt, istraukiau dezes, isvyniojau, o kol paskui iki duru nylydejau vaikas nutrauke didele deze su paciais paciausiais, nu ir duzo.... bijojau net paziureti, uzlankciau deze ir uzkeliau ir laukiu momento kol pasizysiu, negaliu tiesiog, sirdis stoja pagalvojus
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 03 04, 09:03)
man simet taip nesiseke, taip duzo tie zaisliukai... negaliu tiesiog, sirdis stoja pagalvojus
Man ne kitaip būtų, tik aš iš karto žiūrėčiau.
Nepatogu dėžėse. Aš ir iš pradžių į dėžes dėjau keliais perdengimais, bet dabar man jau beveik padarė spintą žaisliukams. Tik dar be durų, tik rėmai.
Galiu pasirodyti
Papildyta:
Tų stalčių atvirai nesimatys, bus nepermatomo stiklo durelės. o apačioje ištraukiamos dėžutės tik aukštesnės ir didesnės.
Na, va kur gyvena mano žaisliukai.
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 04, 09:56)
Nepatogu dėžėse. Aš ir iš pradžių į dėžes dėjau keliais perdengimais, bet dabar man jau beveik padarė spintą žaisliukams. Tik dar be durų, tik rėmai.
Galiu pasirodyti
tos dezes, nors ir jau suvynioji surusiuoji, bet man nepatogu. tai is ranku paleidi, tai dar kas, niu o stalciukai tai super
alicija.ali Nuostabi snieguole, va sitos buten sitoooos as ieskojau..ai deja... negavau
Gal gali dezes ismatavimus parasyti, stalciuku ploti ir gyli i siena, nes man panasus sako kokie 700 kainuotu, meistras taip, tai nebenoriu jau. Nebent kazkokiu stebuklingu budu, susipirkus begelius vyras padarytu, zinau, kad moketu, bet cia jau tik svajones, kadangi kaip ir visi visada... neturi laiko!!
Gal gali dezes ismatavimus parasyti, stalciuku ploti ir gyli i siena, nes man panasus sako kokie 700 kainuotu, meistras taip, tai nebenoriu jau. Nebent kazkokiu stebuklingu budu, susipirkus begelius vyras padarytu, zinau, kad moketu, bet cia jau tik svajones, kadangi kaip ir visi visada... neturi laiko!!
Man pačiai patinka ta spintelė, dėl patogumo. Praeidama atsidarau pasižiūriu
O išmatavaimai tokie: stalčiukų aukštis 8 cm, ilgis į sieną 35 cm, plotis 48cm.
dėžučių, kurių nesimato, bet jų tepla 4 už kiekvienų durelių aukštis 11cm. ilgis 45 cm, plotis 47 cm. Jos patogu, jei nenori išimi ir padedi kur ant spintos, ar į rūsį, bet man jos gerai, nes aš sudėjau ten 'kremvlioskus' žaisliukus, ir kitus "rakandus".
O išmatavaimai tokie: stalčiukų aukštis 8 cm, ilgis į sieną 35 cm, plotis 48cm.
dėžučių, kurių nesimato, bet jų tepla 4 už kiekvienų durelių aukštis 11cm. ilgis 45 cm, plotis 47 cm. Jos patogu, jei nenori išimi ir padedi kur ant spintos, ar į rūsį, bet man jos gerai, nes aš sudėjau ten 'kremvlioskus' žaisliukus, ir kitus "rakandus".
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 03 04, 08:03)
sakyciau kad 300 tai cia jau daug
man simet taip nesiseke, taip duzo tie zaisliukai... dar vyro giminaiciai uzgriuvo nu ir paprase parodyt, istraukiau dezes, isvyniojau, o kol paskui iki duru nylydejau vaikas nutrauke didele deze su paciais paciausiais, nu ir duzo.... bijojau net paziureti, uzlankciau deze ir uzkeliau ir laukiu momento kol pasizysiu, negaliu tiesiog, sirdis stoja pagalvojus
nelabai supratau nuo kur vaikas tą dėžę nutraukė?
QUOTE(alicija.ali @ 2013 03 04, 08:56)
Man ne kitaip būtų, tik aš iš karto žiūrėčiau.
Galiu pasirodyti
Tų stalčių atvirai nesimatys, bus nepermatomo stiklo durelės. o apačioje ištraukiamos dėžutės tik aukštesnės ir didesnės.
Galiu pasirodyti
va čia tai tikra kolekcionierė, gražu
turėsi stalčius, o didesniai kolekcijai prisikaupus ir kambariuko žiūrėk atskiro prisireiks
bet vaikams darinėti stalčių neleisk
QUOTE(Marija1 @ 2013 03 05, 14:05)
alicija.ali Nuostabi snieguole, va sitos buten sitoooos as ieskojau..ai deja... negavau
pas mus kur baldziai daro tai stalcius 50 lt kainuoja su paprastais begeliais, tai va ir susidaro kaina , o jei noretusi tu tokiu pritraukiamu, kad nesidauzytu, tai is viso ...
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 03 06, 08:42)
pas mus kur baldziai daro tai stalcius 50 lt kainuoja su paprastais begeliais, tai va ir susidaro kaina , o jei noretusi tu tokiu pritraukiamu, kad nesidauzytu, tai is viso ...
Bet cia gerai priminei, gi man sitas meistras spinta papilde 2-iem stalciais paeme 70 lt. vadinasi stalcius cia 35 lt. paprasiau 12 stalciuku vadinasi 420 lt. visvien nesveikai daug..
Kai reikia užsisakyti-daug, bet medžiagos kainuoja, dar sanaudos, atlyginimai. Viską suskaičiavus normaliai, gi savikaina tikrai niekas nedarys. Dar atvažiuoti išmatuoti, sumontuoti.
Ysko žiūrėjau medinės komodėlės su keliais stalčiukais, tai virš 400 Lt. Ir bėgeliai paprasti tokie kaip pas mane, O jei pritraukiamus tai nuo jų ir susidaro kaina didesnė.
Ką čia taupom, kaip žaisliukus tai perkam už....... vieno stalčiuko kaina
Ysko žiūrėjau medinės komodėlės su keliais stalčiukais, tai virš 400 Lt. Ir bėgeliai paprasti tokie kaip pas mane, O jei pritraukiamus tai nuo jų ir susidaro kaina didesnė.
Ką čia taupom, kaip žaisliukus tai perkam už....... vieno stalčiuko kaina