ogista taip tu triju pirmuju tikrai neturiu..
ziogeli... negavau as tos snieguoles... ji is pasakos snieguole ir 7 nykstukai, jos sukneles apacia raudona, virsus melynas su zaliu, va cia http://www.supermama...?...6162&st=168 antroje dezuteje nuo virsaus apacioje kaireje puseje.
skraide o kur gavai ta nuostabu nykstuka kur viena idejai? cia namuose ne tik mazoji, bet ir didzioji aikciojo, jau labai grazus, spalvytes sodrios ir blizgios...
Aš užsisakiau stalčius žaisliukams. Nežinau kas gausis, ant spinteles jau stovinčios viršaus bus padaryti tie stalčiai. Labai noriu juos visus matyti, kad nereikėtų kiekvieną kartą iš dėžutės traukti, išvynioti.
Aišku, pas mane dar nedaug gyventojų, bet kokius 200 priskaičiuosiu Tada ir grupines foto padarysiu ir pasirodysiu ką sukaupiau per trumpą laiką.
Aišku, pas mane dar nedaug gyventojų, bet kokius 200 priskaičiuosiu Tada ir grupines foto padarysiu ir pasirodysiu ką sukaupiau per trumpą laiką.
[quote=alicija.ali,2013 01 25, 11:45]
Aš užsisakiau stalčius žaisliukams. Nežinau kas gausis, ant spinteles jau stovinčios viršaus bus padaryti tie stalčiai. Labai noriu juos visus matyti, kad nereikėtų kiekvieną kartą iš dėžutės traukti, išvynioti.
Gal galit pasakyti kiek cm aukscio bus stalciuko viduje? Kiek isoreje? Kiek tu stalciuku bus? As meistro irgi prasiau bet norejau su rakteliais, uz ju imdama ir atidarineciau, bet jam sake neiseis ideti spyneles, nes per zemu stalciu prasiau, tai taip ir stovi niekas nedaryta...
Gal galit pasakyti kiek cm aukscio bus stalciuko viduje? Kiek isoreje? Kiek tu stalciuku bus? As meistro irgi prasiau bet norejau su rakteliais, uz ju imdama ir atidarineciau, bet jam sake neiseis ideti spyneles, nes per zemu stalciu prasiau, tai taip ir stovi niekas nedaryta...
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 25, 10:38)
skraide o kur gavai ta nuostabu nykstuka kur viena idejai? cia namuose ne tik mazoji, bet ir didzioji aikciojo, jau labai grazus, spalvytes sodrios ir blizgios...
Taip, Marija1, jie norfiniai , bet susgribau velokai, ir paskutinius susirinkau, o dar salia namu , vis per tas ligas. Jie is tikro grazus, labai spalvoti.
Dziaukis i sveikata
Papildyta:
Papildyta:
foto tokia neypatinga...
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 22, 23:21)
Augam...labai patinka augint... kuo veliau gimdai tuo lengviau, bent jau man...viskas taip paprasta ir aisku...jokio nuovargio... nakti prabundu ir ziuriu ziuriu as i ji sypsodamasi
Grazus malunas...as lygtai du turiu, nu brangoka... gal kur pigiau dar uzmatysit.. bet is kitos puses ziurint koks tas noras, esu pirkusi ir brangiai, kai labai kazka is praeities primena..nostalgija kai jauciu...
Grazus malunas...as lygtai du turiu, nu brangoka... gal kur pigiau dar uzmatysit.. bet is kitos puses ziurint koks tas noras, esu pirkusi ir brangiai, kai labai kazka is praeities primena..nostalgija kai jauciu...
Kaip graziai Marija1 myli savo pagranduka As irgi laukiu labai kada ateis ta diena ,kai pasimatysiu su savo futbolista Taigi ,kai amzius jau ne piemeniu......tai ir meile vaikeliams visai kitokia
Nusipirkau kita maluna kaina beveik vienoda,bet man sitas grazesnis
http://www.ebay.co.u...984.m1439.l2649
Nustebus kokius grazius zaisliukus i Norfa uzveza
QUOTE(alicija.ali @ 2013 01 25, 11:45)
tai jau butinai pasirodyk tuos stalciukus
o cia mano tie plasmasiukai is PRL'u kaip cia vadinami tarybiniai laikai, bet kokie fainuciai jie man
grazu ziogeli2003, kazka primeena
gal vaikystej matyta...
gal vaikystej matyta...
QUOTE(skraide @ 2013 01 25, 11:52)
cia Siauliuose tokiu groziu buvo? kurioj cia norfoj? as trijose buvau ir tokiu groziu neradau. o gal per velai ieskojau
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 01 25, 14:49)
o cia mano tie plasmasiukai is PRL'u kaip cia vadinami tarybiniai laikai, bet kokie fainuciai jie man
nesu tokiu maciusi ,as va kazka tokio vaikysteje turejau :
http://www.ebay.co.u...S...c3be&_uhb=1
QUOTE(Daivutiaaaaa @ 2013 01 25, 15:03)
cia Siauliuose tokiu groziu buvo? kurioj cia norfoj? as trijose buvau ir tokiu groziu neradau. o gal per velai ieskojau
Taip, Siauliuose, cia Norfoj prie prudelio
Gal galit pasakyti kiek cm aukscio bus stalciuko viduje? Kiek isoreje? Kiek tu stalciuku bus?
[/quote]
Stalčiukai bus 7- 10 cm aukščio. Kad tilptų ir didesni ir mažesni, o jie bus paslėpti po stiklinėmis durelėmis. Na, vienu žodžiu atsidarys durelės ir tada išsitrauks stalčiukas.
Būtinai pasirodysiu, tik neaišku po kelių mėnesių tikiuosi, gal po kelių saviačių.
Papildyta:
[quote=ziogelis2003,2013 01 25, 14:49]
Parodysiu tikrai
Tos rogutės visai nematytos, man tik filmukus primena. Ot, šilti laikai, šilti vakarai būdavo namuose prie TV su šiais filmukais
[/quote]
Stalčiukai bus 7- 10 cm aukščio. Kad tilptų ir didesni ir mažesni, o jie bus paslėpti po stiklinėmis durelėmis. Na, vienu žodžiu atsidarys durelės ir tada išsitrauks stalčiukas.
Būtinai pasirodysiu, tik neaišku po kelių mėnesių tikiuosi, gal po kelių saviačių.
Papildyta:
[quote=ziogelis2003,2013 01 25, 14:49]
Parodysiu tikrai
Tos rogutės visai nematytos, man tik filmukus primena. Ot, šilti laikai, šilti vakarai būdavo namuose prie TV su šiais filmukais