o man sita labai nuotrauka grazi
Kas geresnio mergaites? Ar pirkai ka ziogiuk? Gal siaip kuri naujienu kokiu turit?
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 22, 21:03)
Kas geresnio mergaites? Ar pirkai ka ziogiuk? Gal siaip kuri naujienu kokiu turit?
kaip paciai sekasi augint mazaji suneli
kaip manot apsimoka uz tokia kaina pirkti sita maluna ,ar nelabai ? Seip sitokiu zaisliuku vis reciau pasitaiko ,as viena maluna turiu ,bet darr vieno noriu
http://www.ebay.co.u...=item3cca9bb52a
Augam...labai patinka augint... kuo veliau gimdai tuo lengviau, bent jau man...viskas taip paprasta ir aisku...jokio nuovargio... nakti prabundu ir ziuriu ziuriu as i ji sypsodamasi
Grazus malunas...as lygtai du turiu, nu brangoka... gal kur pigiau dar uzmatysit.. bet is kitos puses ziurint koks tas noras, esu pirkusi ir brangiai, kai labai kazka is praeities primena..nostalgija kai jauciu...
Grazus malunas...as lygtai du turiu, nu brangoka... gal kur pigiau dar uzmatysit.. bet is kitos puses ziurint koks tas noras, esu pirkusi ir brangiai, kai labai kazka is praeities primena..nostalgija kai jauciu...
nieko naujo mano fronte, persimeciau ant mezgimo
ai tokias kazkokias plasmasines figureles nusipirkau uz grasius, tai kai ateis padarysiu foto.
Yunica grazus malunas, o zalio dar nemacius buvau ir to viduriuko forma nematyta
ai tokias kazkokias plasmasines figureles nusipirkau uz grasius, tai kai ateis padarysiu foto.
Yunica grazus malunas, o zalio dar nemacius buvau ir to viduriuko forma nematyta
Grazus kokie, tik ta visciuka - pauksciuka turiu
QUOTE(alicija.ali @ 2013 01 23, 17:32)
[url=http://www.radikal.ru]
tas husaras labai fainas
o siaip mane irgi aplanko filosofines mintys ar as renku kas man grazu, ar renku viska kas susije su tais senais naujais metais
va toki uzmaciau rinkinuka, ir galvoju ar man jo reik ir kodel man jo reik, o gal ir nereik, nes nieko grazaus bet kirba
paklausiau kokie metai, tai man parase, kad kitoje puseje parasyta 3.89 tai speja, kad 89 metai, o as tai speju kad 3 rubliai ir 89 kapeikos
sveiki visiems
Marijai1 sveikinimai
o mano naujienos tokios
Ziogeli, labai idomus rinkinukas, nematytas
Marijai1 sveikinimai
o mano naujienos tokios
Ziogeli, labai idomus rinkinukas, nematytas
Irocka aciu
Cia visi norfiniai ka turiu.
Papildyta:
Ogista skraide aciuu
Papildyta:
Ogista skraide aciuu
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 24, 23:52)
tai visgi susizvejojai mergina
as ejau cia i svecius is karto po Kaledu tai prikroviau dezute dovanu norfiniu kur daugiausia turiu tai kaip patenkinti buvo, nes Lenkijoje tai sitie figuriniai labai brangus palyginus su Norfos kainom zinoma