Laba diena, ar priimsit? Skaitau temuke, bet nedrįsau įsiterpti. Nieko ypatingo neturiu, kas sena, pagrinde išdaužyta. Laksčiau ir po Norfas. Kažkaip pas mus per išpardavimus buvo tik seniai besmegeniai, laivai, tokios kaip bažnyčios, braškės, dar tokie dideli - forma lyg namas, bet vaisiais aplipdytas, voveraitės, keli tokie kaip klounai, dar maži neryškus lyg angeliukai. Neturiu kuo nufotkinti. Jeigu kas ieško tokių, galiu perleisti, (geriau pasikeisti), pirkau po kelis. Dar vakar IKI už 5 litus pirkau dėžutę su 4 prisegamais lyg ir seniais šalčiais. Gal dar šiandien yra. Galėčiau pasižiūrėti.
Priimsim priimsim Visada smagu bendraminčių sutikti
Kokie faini, visiskai nematyti.
QUOTE(ziogelis2003 @ 2013 01 14, 20:42)
gavau kelias figureles is Aiskaudos zaisliuku, tokios siek tiek pavargusios, gal kad paklius ir geresniu
Ir randa zmones
Kas pirmiausiai krito į akis, tai margaspalvės knygų nugarėlės po to ta žvaigždė viršūnė ir matyti žaislai iš avataro
dar ta 91-ųjų sausio 13-oji ..,
na o pati eglė prašosi blizgnčio lietaus Pribūriau
dar ta 91-ųjų sausio 13-oji ..,
na o pati eglė prašosi blizgnčio lietaus Pribūriau
[quote=Močiutė Eglutė,2013 01 16, 00:20]
Kad ir pavėluotai, įkeliu mūsų kalėdinės eglutės nuotraukas. Derinom šiuolaikinius, senus tarybinius ir savo darbo žaisliukus:
man grazu o ir eglute tokia kaip musu
as tik paskui paskaiciau kad siemet tokiom spalvom reikejo naujus sutikti, kad metai butu sekmingi.
as tai netureciau kantrybes su tu zaislu gamyba - kruopstumas neispasakytas
Kad ir pavėluotai, įkeliu mūsų kalėdinės eglutės nuotraukas. Derinom šiuolaikinius, senus tarybinius ir savo darbo žaisliukus:
man grazu o ir eglute tokia kaip musu
as tik paskui paskaiciau kad siemet tokiom spalvom reikejo naujus sutikti, kad metai butu sekmingi.
as tai netureciau kantrybes su tu zaislu gamyba - kruopstumas neispasakytas
labas, mielosios "grozio" gerbejos
turiu panasiu zaisliuku ( atsiprasau foto skolinta )
Mano irgi nelabai dideli ir turi " laiko pedsaku"
kokia butu vieneto kaina ir mazdaug kuriu metu gamybos?
ACIU
turiu panasiu zaisliuku ( atsiprasau foto skolinta )
Mano irgi nelabai dideli ir turi " laiko pedsaku"
kokia butu vieneto kaina ir mazdaug kuriu metu gamybos?
ACIU
Idedu kaip gimsta zaisliukai, ne karta buvo deta, bet man sitas patiko, kad paciam galima pabandyti gaminti...
http://novchronic.ru/11035.htm
http://novchronic.ru/11035.htm