Nu as visvien nerimstu.... Merginos negi tikrai viskas taip ispirkta, nera nei vienam mieste tu laikroduku ir snieguoliu is pasakos septini nykstukai? Taip noriu isigyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 12, 18:44)
Nu as visvien nerimstu.... Merginos negi tikrai viskas taip ispirkta, nera nei vienam mieste tu laikroduku ir snieguoliu is pasakos septini nykstukai? Taip noriu isigyti
ot nerimstuolė,
Norfoj akcija 70 proc. baigiasi, rytoj paskutinė diena tiems žaisliukams,
skaityk, šuniukai ir avinukas netoli tavęs, perduosiu
o kaip tas laikrodukas ir snieguolė atrodo? gal aš pernai pirkau po kelis, ot nepamenu
Va cia dejau nuotraukas http://www.supermama...?...6162&st=168
Paziurekit gal matet kur tokiu..
Vedda noreciau 4 nykstuku Ar iseitu dar nupirkti?
Ir 4 seniu besmegeniu pavelavau turbut nebenupirksit? ryt sako paskutine diena
Paziurekit gal matet kur tokiu..
Vedda noreciau 4 nykstuku Ar iseitu dar nupirkti?
Ir 4 seniu besmegeniu pavelavau turbut nebenupirksit? ryt sako paskutine diena
velnias , sedziu su anuku,gal iseitu ryt man su juo per Norfas perlekti ,bet taip 100% nepazadu. Neaisku kokios nuotaikos caraitis atsikels
QUOTE(Vedda @ 2013 01 12, 23:54)
velnias , sedziu su anuku,gal iseitu ryt man su juo per Norfas perlekti ,bet taip 100% nepazadu. Neaisku kokios nuotaikos caraitis atsikels
Jei labai maziulis tai neleis niekur pralekt...
Na, vaziuoju paziuresiu , gal dar kas pavyks
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 12, 22:47)
peržiūrėjau, kad ne, nepirkau snieguolių, gal net nebuvo, o laikroduko irgi ne,
bet kaip žiaurokai tie žaislai suversti krūvon
ten kur buvau kiekvienas žaislas perskirstytose dėžutėse, kad ir paskutiniai, bet pagarbiai
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 12, 19:44)
as jau apsiraminau, gal kitais metais dar bus
Ale butum Lietuvoj kazin kaip butu
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 13, 20:07)
Ale butum Lietuvoj kazin kaip butu
as ka tik po antro bandymo jau siandien, dar spejau iki uzdarymo pogriebt laikroduku , tik kitoj Norfoj jau issieme buvo viska, svaru, grazu...ten besmegeniu buvo dar
ech, iki kitu metu
Šaunuolė skraide aš ir taip bučiau darius šiaip gera turėti hobi, kažkiek užsimirsti žmogus...pavartai tuos žaisliukus nusišypsai... šiandien su mažiuke norfinukus apžiūrinėjom kokius turim, tai tiek ji aikčiojo taip jai gražu
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 13, 23:49)
Šaunuolė skraide aš ir taip bučiau darius šiaip gera turėti hobi, kažkiek užsimirsti žmogus...pavartai tuos žaisliukus nusišypsai... šiandien su mažiuke norfinukus apžiūrinėjom kokius turim, tai tiek ji aikčiojo taip jai gražu
nufotkyk visus krūvoj ir parodyk
o tai mes čia per tuos tris metus medžioklės Norfoj visai pasimesim kas ką turim
pas skraide asortimentas bagotesnis, kur jau čia mūsų kaime rasi ką įvairesnio