Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Nu as visvien nerimstu.... Merginos negi tikrai viskas taip ispirkta, nera nei vienam mieste tu laikroduku ir snieguoliu is pasakos septini nykstukai? Taip noriu isigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 12, 18:44)
Nu as visvien nerimstu.... Merginos negi tikrai viskas taip ispirkta, nera nei vienam mieste tu laikroduku ir snieguoliu is pasakos septini nykstukai? Taip noriu isigyti  4u.gif

lotuliukas.gif ot nerimstuolė,
Norfoj akcija 70 proc. baigiasi, rytoj paskutinė diena tiems žaisliukams,
skaityk, šuniukai ir avinukas netoli tavęs, perduosiu mirksiukas.gif
o kaip tas laikrodukas ir snieguolė atrodo? gal aš pernai pirkau po kelis, ot nepamenu doh.gif
Atsakyti
Va cia dejau nuotraukas http://www.supermama...?...6162&st=168
Paziurekit gal matet kur tokiu..
Vedda wub.gif noreciau 4 nykstuku 4u.gif Ar iseitu dar nupirkti?
Ir 4 seniu besmegeniu doh.gif pavelavau turbut nebenupirksit? ryt sako paskutine diena verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 12 sausio 2013 - 22:50
velnias doh.gif , sedziu su anuku,gal iseitu ryt man su juo per Norfas perlekti g.gif ,bet taip 100% nepazadu. Neaisku kokios nuotaikos caraitis atsikels biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 01 12, 23:54)
velnias  doh.gif , sedziu su anuku,gal iseitu ryt man su juo per Norfas perlekti  g.gif ,bet taip 100% nepazadu. Neaisku kokios nuotaikos caraitis atsikels  biggrin.gif

Jei labai maziulis tai neleis niekur pralekt... wub.gif
Atsakyti
Na, vaziuoju paziuresiu smile.gif, gal dar kas pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 12, 22:47)
Va cia dejau nuotraukas http://www.supermama...?...6162&st=168
Paziurekit gal matet kur tokiu..

peržiūrėjau, kad ne, nepirkau snieguolių, gal net nebuvo, o laikroduko irgi ne,
bet kaip žiaurokai tie žaislai suversti krūvon doh.gif doh.gif
ten kur buvau kiekvienas žaislas perskirstytose dėžutėse, kad ir paskutiniai, bet pagarbiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 12, 19:44)
Nu as visvien nerimstu.... Merginos negi tikrai viskas taip ispirkta, nera nei vienam mieste tu laikroduku ir snieguoliu is pasakos septini nykstukai? Taip noriu isigyti  4u.gif

as jau apsiraminau, gal kitais metais dar bus rolleyes.gif
Atsakyti
Ale smile.gif butum Lietuvoj kazin kaip butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 13, 20:07)
Ale  smile.gif  butum Lietuvoj kazin kaip butu  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as ka tik po antro bandymo jau siandien, dar spejau iki uzdarymo pogriebt laikroduku biggrin.gif, tik kitoj Norfoj jau issieme buvo viska, svaru, grazu...ten besmegeniu buvo dar
ech, iki kitu metu tongue.gif
Atsakyti
Šaunuolė skraide aš ir taip bučiau darius smile.gif šiaip gera turėti hobi, kažkiek užsimirsti žmogus...pavartai tuos žaisliukus nusišypsai... šiandien su mažiuke norfinukus apžiūrinėjom kokius turim, tai tiek ji aikčiojo taip jai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2013 01 13, 23:49)
Šaunuolė skraide aš ir taip bučiau darius  smile.gif  šiaip gera turėti hobi, kažkiek užsimirsti žmogus...pavartai tuos žaisliukus nusišypsai... šiandien su mažiuke norfinukus apžiūrinėjom kokius turim, tai tiek ji aikčiojo taip jai gražu  smile.gif

nufotkyk visus krūvoj ir parodyk mirksiukas.gif
o tai mes čia per tuos tris metus medžioklės Norfoj visai pasimesim kas ką turim hihihi.gif
pas skraide asortimentas bagotesnis, kur jau čia mūsų kaime rasi ką įvairesnio lotuliukas.gif
Atsakyti