Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2012 12 20, 17:43)
Jau prisigadinau sociai siandien, ir posmeli nuverkti teko... nesusilaikiau.... Muitine sako neimkit is pasto rasykit prasyma patikrai ivertinsim, ir nuimsim greiciausiai ta mokesti, sakau o jei sudus kol Jus visus ispakuosit fotografuosit vertinsit paskui vel vyniosit, kad sako nelabai jau ten paskui ir vyniosim  blink.gif  o kas sudus jau ne musu problema, nesiuskit duztanciu daiktu jei nenorit....susimokejau atsiemiau ir... nenoriu ziuret i ta deze.... verysad.gif

Siaubas, nezinau nei ka pasakyt unsure.gif svarbiausiai tau nesinervuot ir gerai maitintis smile.gif, o siaip situacija tai sudina, nors as neturiu jokios patirties tame. O kai susiduriu su pinigu praradimu, buna juk tokiu situaciju, sau bandau ikalt, kad tai tik popieriukai, kad ir kaip be ju sunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 20, 18:43)
Jau prisigadinau sociai siandien, ir posmeli nuverkti teko... nesusilaikiau.... Muitine sako neimkit is pasto rasykit prasyma patikrai ivertinsim, ir nuimsim greiciausiai ta mokesti, sakau o jei sudus kol Jus visus ispakuosit fotografuosit vertinsit paskui vel vyniosit, kad sako nelabai jau ten paskui ir vyniosim  blink.gif  o kas sudus jau ne musu problema, nesiuskit duztanciu daiktu jei nenorit....susimokejau atsiemiau ir... nenoriu ziuret i ta deze.... verysad.gif

nesnervuok, Marija1. sian ir as laimejau viena aukciona, o gaila, nes visai buvau pamirsus ir visai nebenoriu tu zaisliuku ir sian dar sudauziau kelis puosdama egle, nu kaip sirdi skaudejo, net pagalvojau gal jau nebenoriu is viso jokiu zaisliuku rinkti verysad.gif
bet geriausias variantas tai tas, kad pirma karta nusiminiau neradus prekes kinietiskos, o tik made in PL, kokios baisios eglutes ir tik vietiniu gamybos, cia buvo ir SM pardavinejo tokia "nerealau grozio" pasidabruotais galiukais tai kai paciupinejau tuos galiukus tai ir be skalpelio zinai skrodima padarytum, o jei vaikas netycia kaip nors prasibrauktu tai 100 susizalojimas... vienu zodziu kazkokia s..... diena, o dar per visus kanalus tik apie pasaulio pabaiga jau net bloga, visos reklamos tik apie pasaulio pabaiga stupid.gif
ir dar buvau pripirkus seimynai dovanu kaledom is Amerikos ir nespejo ateiti, tai va buna dienu lyg tycia gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 20 gruodžio 2012 - 21:03
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 20, 22:01)
nesnervuok, Marija1. sian ir as laimejau viena aukciona, o gaila, nes visai buvau pamirsus ir visai nebenoriu tu zaisliuku ir sian dar sudauziau kelis puosdama egle, nu kaip sirdi skaudejo, net pagalvojau gal jau nebenoriu is viso jokiu zaisliuku rinkti  verysad.gif
bet geriausias variantas tai tas, kad pirma karta nusiminiau neradus prekes kinietiskos, o tik made in PL, kokios baisios eglutes ir tik vietiniu gamybos, cia buvo ir SM pardavinejo tokia "nerealau grozio" pasidabruotais galiukais tai kai paciupinejau tuos galiukus tai ir be skalpelio zinai skrodima padarytum, o jei vaikas netycia kaip nors prasibrauktu tai 100 susizalojimas... vienu zodziu kazkokia s..... diena, o dar per visus kanalus  tik apie pasaulio pabaiga jau net bloga, visos reklamos tik apie pasaulio pabaiga  stupid.gif
ir dar buvau pripirkus seimynai dovanu kaledom is Amerikos ir nespejo ateiti, tai va buna dienu lyg tycia  gun_bandana.gif

Nu jo verysad.gif bet gi ir buna tokiu dienu..... Su ta pasaulio pabaiga silpnesniems zmonems gali blogu minciu juos prifarsiruoti, ir beda prisaukti.... nesamones daro...
Atsakyti
vaikas pasipuose eglute doh.gif , nu su skoniu prasilenkiame bet kaip gi atimsi malonuma
user posted imageuser posted image
Atsakyti
ziogeli, mano vaikystės laikroduką pačioj viršūnėj užkabinai bigsmile.gif
o čia tie norfiniai, 50 proc. nuolaida jiems, kelis dar nusipirkau, praeiti neįmanoma..nors jau sakiau kad neeeee... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Labai grazi eglute ziogeli wub.gif nors as kai vienais metais taip sukabinau ant dirbtines, tai nutilde mane, kad nera jau taip grazu, kad graziausia yra ant tikros, bet man svarbu zaisliukai, i juos tik akys krypsta smile.gif
O tai Norfoj jau 50 proc. nuolaida Kaledinems dekoracijoms?
Paskelbiau truputi zaisliuku kaledinej temoj gal sudominsiu...
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 22, 22:47)

na taip, šiandien pirkau, po 2.50 lt. vienas žaisliukas,
visoms kalėdinėms dekoracijoms ta nuolaida

ale kiek ten grožių parduodi, ir negaila? unsure.gif
o kokius rašei atsiuntė, ar fainus? gal foto padarei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ogista: 23 gruodžio 2012 - 00:15
Tai va čia didelė dalis tų kuriuos atsiuntė, manes jau klausia kodėl parduodu, bet juk norint nusipirkti kitų, tokių kokių neturiu, tenka kažko atsisakyti...Seniai juos jau renku, todėl tikrai vienodų turiu ir net po kelis, todėl ir parduodu... bus ramesnė širdis kai vėl sugalvosiu pirkti.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 23, 01:42)
Tai va čia didelė dalis tų kuriuos atsiuntė, manes jau klausia kodėl parduodu, bet juk norint nusipirkti  kitų, tokių kokių neturiu, tenka kažko atsisakyti...Seniai juos jau renku, todėl tikrai vienodų turiu ir net po kelis, todėl ir parduodu... bus ramesnė širdis kai vėl sugalvosiu pirkti..  wub.gif

Labas rytas 4u.gif

Trokstu pamatyti Jusu kaledines eglutes foto Marija 1 ,turetu buti kazkas ispudingo 4u.gif

Atsakyti
Ziogeli, jazav kaip grazuuu, ir visai grazia berniuka ssukabino zaisliukus. wub.gif

As irgi nekantrauju ,bet vis atidedu paskutiniam darbui ,ta miela uzsiemima.Kai viskas bus sutvarkyta,suruosta tada puosiu....viena,kaip noriu ,net diedui neleisiu lotuliukas.gif doh.gif

Marija, jataus ,tu dar zaisliukais rupiniesi, ziuriu i liniuote,kad jau kitas pats graziausias ir mieliausias zaisliukas turetu rupeti wub.gif jeigu Ka tai tau lengvai ir sklandziai...riktelek jeigu spesi,kad kasas paleistume ir spinteles atidarytume.... 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
Vedda smile.gif
Rūpinuos, kad jau atsibodo laukti..nukreipiu dėmesį... bijau....kaip pirmakarte... neklauskit geriau doh.gif
Yunica neklauskit geriau apie eglutę, vaikai pirmą kartą patys pasipuošė, nesikišau visiškai žaisliukais ....plastikiniais, ir stikliniais.... burbulais... eglutė dirbtinė... nu šiemet kažkas baisaus doh.gif Man baisaus, nes man patinka kaip ir Jums senuliukai, kitiems ji graži, vyras net akis išpūtė, sako tu ką neduosi tų žaisliukų? sakau kokių biggrin.gif sako nu tų kur dėžėse turi suvyniotų... sakau jo jo tik vaikams ir duot juos grabaliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 22, 23:47)
Labai grazi eglute ziogeli  wub.gif  nors as kai vienais metais taip sukabinau ant dirbtines, tai nutilde mane, kad nera jau taip grazu, kad graziausia yra ant tikros, bet man svarbu zaisliukai, i juos tik akys krypsta  smile.gif

gaila, kad vakar neprisijungiau doh.gif labai graziu turejai, ai ai
Atsakyti