Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(cukranendre @ 2012 12 18, 10:44)
Žiogeli, kokios gražios.....  wub.gif

grazios bet ne mano, o gaila ax.gif , kazkaip jei pasiryzciau kuriais metais tai tik lemputes pirkciau, nes sakau, kaina iki 400-500 pakyla, buna ivairiu lempuciu, buratinas, senis saltis, gulbes ir t.t. iki 150 lt uz vieneta arba duoti skelbimus kad ieskau perku, gal kas pigiau parduotu
Atsakyti
merginos, kaip ten papildyti is savo saskaitos PAYPAl. naudojuosi tik tuo vidiniu kaip cia pasakius, man perveda as perverdu is PAYPAL i PAYPAL o kaip pasipildyti, nu niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 18 gruodžio 2012 - 10:27
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 18, 12:27)
merginos, kaip ten papildyti is savo saskaitos PAYPAl. naudojuosi tik tuo vidiniu kaip cia pasakius, man perveda as perverdu is PAYPAL i PAYPAL o kaip pasipildyti, nu niekaip nerandu doh.gif

Pasipildo automatiškai, pinigai automatiškai nurašomi nuo paprastos banko sąskaitos.
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 12 18, 12:36)
Pasipildo automatiškai, pinigai automatiškai nurašomi nuo paprastos banko sąskaitos.

ta prasme atsiskaitymo metu ? nu matai kokia durna esu, nu nesuprantu, reikia pabandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 18, 13:39)
ta prasme atsiskaitymo metu ? nu matai kokia durna esu, nu nesuprantu, reikia pabandyti  doh.gif

Nu jo...
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 12 18, 08:34)
Jau pasidomėjau, ale nė pro kur... Kažin, kiek ant Lietuvos atsiras senovinių žaisliukų/monetų kolekcionierių mainams daryti?

Bet gražūs žaisliukai. O tai taip neparduoda schmoll.gif tai koks skirtumas ar keisti, ar parduoti, gal tikrai monetininkas nenorės žaisliukų.
Įdomu po kiek čia tie žaisliukai pas jį?
Papildyta:
QUOTE(skraide @ 2012 12 18, 00:14)

Sveikos 4u.gif

Eglutė bus gal ryt, pasipuošiau pušį mažą, nesigauna ją man visą nupaveiksluot biggrin.gif , dar neišmokau.

Gražūs žaisliukai ir žmogeliukas ir eglutė nematyta smile.gif
Atsakyti
user posted image

Bendradarbė padovanojo. biggrin.gif Sakė, vienas iš senesnių. Jai esu labai dėkinga, ji man vis neša grožių.
Turbūt medžiojat? tylu. 4u.gif
Atsakyti
labai idomus ir grazus zaisliukas 4u.gif
veliau sudesiu savo naujienas i albuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 19, 18:48)
user posted image

Bendradarbė padovanojo.  biggrin.gif Sakė, vienas iš senesnių. Jai esu labai dėkinga, ji man vis neša grožių.
Turbūt medžiojat? tylu. 4u.gif

as toki auksini turejau ir ismeciau ,negrazus tada atrode .O dabar verte igavo antikvarinis biggrin.gif
Atsakyti
Siunciausi mergaites siuntini is Ukrainos, ale kas mano ukrainietei uzejo ivertinti siuntini 900 grivinu, nors ir parase dovana, bet tas ivertinimas, mane gerai nuskausmina, 92 lt. susimoketi pvm ir dar kazka... uz senus zaisliukus, siuntinio neatsiemiau, neturejau pinigu grynu tiek.. Bet ne tame esme, dar galvoju gal uzgincyt kaip eitu, paste patare, pasiskambinau i Vilniu i muitine, sako eitu, bet siuntini turi jiems pastas issiusti atgal, tada jie perziures, patikrins ir nuspres... Kaledoms aisku jo jau negauciau, o ir nezinia ka nusprestu, jei neustraiskytu nezgraboriai... verysad.gif Gal jiems labai senoviniai pasirodytu ir dar blogiau butu, oi nezinau, teks moketi turbut uz jos dur...galva... verysad.gif
Atsakyti
bandyciau isvengt to mokescio, bet matau tavo liniuote, kazin ar turesi jegu dar lakstyt ir gadintis nervus 4u.gif
Atsakyti
Jau prisigadinau sociai siandien, ir posmeli nuverkti teko... nesusilaikiau.... Muitine sako neimkit is pasto rasykit prasyma patikrai ivertinsim, ir nuimsim greiciausiai ta mokesti, sakau o jei sudus kol Jus visus ispakuosit fotografuosit vertinsit paskui vel vyniosit, kad sako nelabai jau ten paskui ir vyniosim blink.gif o kas sudus jau ne musu problema, nesiuskit duztanciu daiktu jei nenorit....susimokejau atsiemiau ir... nenoriu ziuret i ta deze.... verysad.gif
Atsakyti