Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Man irgi graziausia eglute.ir butinai gyva,kvepianti.ir namai kvepia tada tikrom Kaledom smile.gif
ir smagiausia puosti tik isvakarese...pas mus tokia tradicija...
o kaip pas jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gricie: 20 lapkričio 2012 - 12:23
QUOTE(gricie @ 2012 11 20, 13:18)
Man irgi graziausia eglute.ir  butinai gyva,kvepianti.ir namai kvepia tada tikrom Kaledom smile.gif
o kaip pas jus?

tai ir pas mus lubos 260, kaip darzinej kokioj, cia pusys visur kaip piktzoles kokios taip zmones vadina, tai nusikirsciau ir gyva tokios kaip vedda sako teisingai augancios. del kvapo tai kokia puokste pasidarysiu irgi, bet pirksim tai dirbtine... cia gi pirmas dovanas tai jau gruodzio 6 sv.Mikolajus vaikams po pagalvem atnesa, tai sakau gal ir egle atnestu tetkai su mamka smile.gif
mes tai puosiam gruodzio pradzioje, taip as jos noriu pasidziaugti ir iki savo gimtadienio laikau sausio 10. iki paskutines dienos neislaukciau as doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 20 lapkričio 2012 - 12:29
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 11 20, 10:24)
man paskutiniu metu taip ant spalvu patrauke, kad norisi raudonu kelniu  doh.gif

turbūt ta raudona suknelė anoj temoj pasufleravo mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(gricie @ 2012 11 20, 12:18)
Man irgi graziausia eglute.ir  butinai gyva,kvepianti.ir namai kvepia tada tikrom Kaledom smile.gif
o kaip pas jus?

ta tradicija tokia išlikus nuo sovietinių laikų, tai iš tiesų priimtina ir mums,
bet juk dabar kita karta, jau gruodžio pradžioj puošianti namus visokiom girliandom ir kt. puošybėm, na ir eglę anksčiausiai išsipuošia g.gif dėl mažų vaikų greičiausiai smile.gif
Atsakyti
Na kagi,ateina peledos biggrin.gif

mano ilgai lauktoji ax.gif
user posted image

ir dar keletas nauju man mielu zmogiuku ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

visi cia...beveik visi ax.gif

kas ten ieskojo parseliu turiu du,galeciau keisti ar kaip ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 20 lapkričio 2012 - 23:03
QUOTE(ogista @ 2012 11 20, 21:54)
turbūt ta raudona suknelė anoj temoj  pasufleravo mirksiukas.gif  biggrin.gif
ta tradicija tokia išlikus nuo sovietinių laikų, tai iš tiesų priimtina ir mums,
bet juk dabar  kita karta, jau gruodžio pradžioj puošianti namus visokiom girliandom ir kt. puošybėm, na ir eglę  anksčiausiai išsipuošia g.gif dėl mažų vaikų greičiausiai smile.gif

ta tradicija yra is Lietuvos prieskarinio kaimo,is mano proseneliu ir seneliu...kai kuciu rytmeti vyriausias vyras seimoje atnesdavo is misko eglute,kuria puosdavo visi namiskiai,ruosdavosi vakarui ir kartu susesdavo su prie kuciu vakarienes....visi giliai tikintys...kaledos ir sovietmetis is vis nieko bendro neturi...o siu dienu dvieju menesiu kaledu manija,tai man asmeniskai ne prie sirdies....nematau ir del vaiku jokiu problemu,galima egle puosti imbieriniais sausainiais,veltais zaisliukais,ir t.t. ir nebus baisu kad vaikas prisilies,paciupines,o ir pats gales ta eglute dabinti...kiekvieno poziuris skirtingas...smile.gif
Atsakyti
Mielos matrioskytes man labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gricie: 20 lapkričio 2012 - 23:22
QUOTE(gricie @ 2012 11 20, 23:00)
ta tradicija yra is Lietuvos prieskarinio kaimo,is mano proseneliu ir seneliu...kai kuciu rytmeti vyriausias vyras seimoje atnesdavo is misko eglute,kuria puosdavo visi namiskiai,ruosdavosi vakarui ir kartu susesdavo su prie kuciu vakarienes....visi giliai tikintys...kaledos ir sovietmetis is vis nieko bendro neturi...o siu dienu  dvieju menesiu kaledu manija,tai man asmeniskai ne prie sirdies....nematau ir del vaiku jokiu problemu,galima egle puosti imbieriniais sausainiais,veltais zaisliukais,ir t.t. ir nebus baisu kad vaikas prisilies,paciupines,o ir pats gales ta eglute dabinti...kiekvieno poziuris skirtingas...smile.gif

teip teip, aš apie tą patį, bet ir sovietmečiu mano atminty išliko, kad eglę kūčių vakarą puošdavom, kaip tai nieko bendra, ju visi po darbų kūčiavodavo, negi kitaip buvo?
ta 2 mėn. manija man irgi perdėta, nepuošiau nieko niekada net prieš savaitę, tik 24 -to..ir taškas

user posted image

ax.gif mastau.gif bigsmile.gif
seni senoliukai..
Atsakyti
ogista sutinku mirksiukas.gif
burbulas su pauksciuku pats paciausias man wub.gif
Atsakyti
Viskas, man jau prasideda širdies permušimai unsure.gif ... kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 11 21, 09:30)
Viskas, man jau prasideda širdies permušimai  unsure.gif ... kaip gražu  wub.gif   wub.gif  wub.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif 4u.gif
kai matai tokius grozius taip jau yra , ech ir turbut niekada nebus per daug schmoll.gif
pernai norejau deze isparduoti tokiu nevykeliu taip sakant, o siemet ziuriu ir jie man grazus, isdus po truputi ir tie paprastuciai o siaip tai savo zaisliukus pasiziuriu picasoj gaila kad nedaug pasiemiau, buvo rimtesniu daiktu gabenimuisi... truksta man to paciupinejimo doh.gif
tarybiniais laikais tai mes labai su visom apeigom svesdavom Kucias Kaledas kaime, superinis dalykas ir brangus prisiminimas uz tai tas noras susigrazinti dalele to jaukumo ir tos tikros sventines atmosferos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 21 lapkričio 2012 - 09:30
Aš turiu gražią tradiciją, per savo gimtadienį puošti eglutę, nuo vaikystės mano darbas buvo wub.gif
Atsakyti
As tai jau kilnoju savo dezes, vakar pasiskleidziau viena...nu kaip grazu ,kaip grazu wub.gif

ziogeli, papirkai ka nors naujo ,naujoje vietoje ax.gif
Atsakyti