Man irgi graziausia eglute.ir butinai gyva,kvepianti.ir namai kvepia tada tikrom Kaledom
ir smagiausia puosti tik isvakarese...pas mus tokia tradicija...
o kaip pas jus?
QUOTE(gricie @ 2012 11 20, 13:18)
Man irgi graziausia eglute.ir butinai gyva,kvepianti.ir namai kvepia tada tikrom Kaledom
o kaip pas jus?
o kaip pas jus?
tai ir pas mus lubos 260, kaip darzinej kokioj, cia pusys visur kaip piktzoles kokios taip zmones vadina, tai nusikirsciau ir gyva tokios kaip vedda sako teisingai augancios. del kvapo tai kokia puokste pasidarysiu irgi, bet pirksim tai dirbtine... cia gi pirmas dovanas tai jau gruodzio 6 sv.Mikolajus vaikams po pagalvem atnesa, tai sakau gal ir egle atnestu tetkai su mamka
mes tai puosiam gruodzio pradzioje, taip as jos noriu pasidziaugti ir iki savo gimtadienio laikau sausio 10. iki paskutines dienos neislaukciau as
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 11 20, 10:24)
man paskutiniu metu taip ant spalvu patrauke, kad norisi raudonu kelniu
turbūt ta raudona suknelė anoj temoj pasufleravo
QUOTE(gricie @ 2012 11 20, 12:18)
o kaip pas jus?
o kaip pas jus?
ta tradicija tokia išlikus nuo sovietinių laikų, tai iš tiesų priimtina ir mums,
bet juk dabar kita karta, jau gruodžio pradžioj puošianti namus visokiom girliandom ir kt. puošybėm, na ir eglę anksčiausiai išsipuošia dėl mažų vaikų greičiausiai
QUOTE(ogista @ 2012 11 20, 21:54)
turbūt ta raudona suknelė anoj temoj pasufleravo
ta tradicija tokia išlikus nuo sovietinių laikų, tai iš tiesų priimtina ir mums,
bet juk dabar kita karta, jau gruodžio pradžioj puošianti namus visokiom girliandom ir kt. puošybėm, na ir eglę anksčiausiai išsipuošia dėl mažų vaikų greičiausiai
ta tradicija yra is Lietuvos prieskarinio kaimo,is mano proseneliu ir seneliu...kai kuciu rytmeti vyriausias vyras seimoje atnesdavo is misko eglute,kuria puosdavo visi namiskiai,ruosdavosi vakarui ir kartu susesdavo su prie kuciu vakarienes....visi giliai tikintys...kaledos ir sovietmetis is vis nieko bendro neturi...o siu dienu dvieju menesiu kaledu manija,tai man asmeniskai ne prie sirdies....nematau ir del vaiku jokiu problemu,galima egle puosti imbieriniais sausainiais,veltais zaisliukais,ir t.t. ir nebus baisu kad vaikas prisilies,paciupines,o ir pats gales ta eglute dabinti...kiekvieno poziuris skirtingas...
QUOTE(gricie @ 2012 11 20, 23:00)
ta tradicija yra is Lietuvos prieskarinio kaimo,is mano proseneliu ir seneliu...kai kuciu rytmeti vyriausias vyras seimoje atnesdavo is misko eglute,kuria puosdavo visi namiskiai,ruosdavosi vakarui ir kartu susesdavo su prie kuciu vakarienes....visi giliai tikintys...kaledos ir sovietmetis is vis nieko bendro neturi...o siu dienu dvieju menesiu kaledu manija,tai man asmeniskai ne prie sirdies....nematau ir del vaiku jokiu problemu,galima egle puosti imbieriniais sausainiais,veltais zaisliukais,ir t.t. ir nebus baisu kad vaikas prisilies,paciupines,o ir pats gales ta eglute dabinti...kiekvieno poziuris skirtingas...
teip teip, aš apie tą patį, bet ir sovietmečiu mano atminty išliko, kad eglę kūčių vakarą puošdavom, kaip tai nieko bendra, ju visi po darbų kūčiavodavo, negi kitaip buvo?
ta 2 mėn. manija man irgi perdėta, nepuošiau nieko niekada net prieš savaitę, tik 24 -to..ir taškas
seni senoliukai..
Viskas, man jau prasideda širdies permušimai ... kaip gražu
QUOTE(Lachesė @ 2012 11 21, 09:30)
Viskas, man jau prasideda širdies permušimai ... kaip gražu
kai matai tokius grozius taip jau yra , ech ir turbut niekada nebus per daug
pernai norejau deze isparduoti tokiu nevykeliu taip sakant, o siemet ziuriu ir jie man grazus, isdus po truputi ir tie paprastuciai o siaip tai savo zaisliukus pasiziuriu picasoj gaila kad nedaug pasiemiau, buvo rimtesniu daiktu gabenimuisi... truksta man to paciupinejimo
tarybiniais laikais tai mes labai su visom apeigom svesdavom Kucias Kaledas kaime, superinis dalykas ir brangus prisiminimas uz tai tas noras susigrazinti dalele to jaukumo ir tos tikros sventines atmosferos
Aš turiu gražią tradiciją, per savo gimtadienį puošti eglutę, nuo vaikystės mano darbas buvo
As tai jau kilnoju savo dezes, vakar pasiskleidziau viena...nu kaip grazu ,kaip grazu
ziogeli, papirkai ka nors naujo ,naujoje vietoje
ziogeli, papirkai ka nors naujo ,naujoje vietoje