Jetus kokie faini bet ir išlaikę žmones...
Aicija.ali, nu labai fainulkos
as irgi stebiuosi, kaip taip islaiko. As kaime irgi nersiau, bet gal ne tas kaimas ir ne tie zmones, bet nieko nebeturi tik akis moka isversti is nuostabos
nemes tu iskilusi, laikyk
as irgi stebiuosi, kaip taip islaiko. As kaime irgi nersiau, bet gal ne tas kaimas ir ne tie zmones, bet nieko nebeturi tik akis moka isversti is nuostabos
nemes tu iskilusi, laikyk
mazas skylutes tai karstais klijais uzlopyti galima
o zaisliukai superiniai, man tai tas meskutis ant sakos diedukas nematytas ir traukinukas neciupinetas, kiti kazkur jau susandeliuoti...
o zaisliukai superiniai, man tai tas meskutis ant sakos diedukas nematytas ir traukinukas neciupinetas, kiti kazkur jau susandeliuoti...
QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 14, 23:53)
1. Paukčiukas neblogo stovio, kriaušytė lupasi, o traukinuko garveziukas tik vienas ir likęs, bet kadangi buvau nemačius tokio pasilikau.
2. Sugalvojau visus skylėtukus sulopyti su skaidriu silikonu, ar geriau išmesti? Ką patarsite?
3. Ir dar kitus galima lengvai atrestauruoti dekupažo priemonėmis, tokią kriaušę tai paprasta.
1. Na, ne garvežiukas, o vagoniukas . Bet už tokį pusę savo žaisliukų atiduočiau (juokauju, žinoma, atiduočiau dešimtadalį). Man jis panašus į šituos: http://www.ebay.com/...984.m1435.l2649
Bandžiau bid'inti, bet nupirko už 43 žalius, plius 7,3 siuntimas...
2. Žinoma, mesk, tik pasakyk, kur gyveni
3. Geriau nedekupažinti, pradings visa autentika. Gal geriau esamus dažus pašalinti ir naujais nudažyti, atrodys kaip naujas, arba tiesiog uždažyti, tada seni dažai nebetrupės ir matysis, kad žaisliukas senas. Aš taip kai kuriuos anytos "pavargėlius" "restauravau", nes ji anksčiau eglutę lauke stikliniais žaisliukais puošdavo.
Ačiū už gražius žodžius.
Močiute Eglute,
Tikrai, kad vagonėlis, o ne garvežiukas
Buvau pagalvojus ir apie karštus klijus, bet pabijojau, kad gali skilti nuo karščio.
Kai mesiu perspėsiu ir siuntinį supakuosiu Bet ... ilgai laukti reikės.
Sugalvojau, kad žaisliukam sbūtų gerai kokia nors dėžė plastikinė su stalčiais, vakar per visus prekybos centrus ieškojau, bet tokios dėžės dar nepagamino Teks kažką kitą galvoti.
Močiute Eglute,
Tikrai, kad vagonėlis, o ne garvežiukas
Buvau pagalvojus ir apie karštus klijus, bet pabijojau, kad gali skilti nuo karščio.
Kai mesiu perspėsiu ir siuntinį supakuosiu Bet ... ilgai laukti reikės.
Sugalvojau, kad žaisliukam sbūtų gerai kokia nors dėžė plastikinė su stalčiais, vakar per visus prekybos centrus ieškojau, bet tokios dėžės dar nepagamino Teks kažką kitą galvoti.
Oi kai fainai, ziogeli
QUOTE(Vedda @ 2012 12 16, 20:39)
O as pasipuosiau maza eglute laiptineje ,prie lauko duru
Gerai pažįstami žaisliukai:) O tie stambesni - norfinukai?
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 16, 21:59)
mes irgi egles dar neturim, tai va toki mini vainikeli po sviestuvu pasidariau ( toliau nuo mikliuju pirsteliu) , taip jau norejau zaisliukais pasidziaugti
Super, tie su "pricepukais" puikiai tinka tokiam reikalui! Bet, kiek pamenu, daug pelėdžiukų rodeisi, kur jie dabar, taupai eglutei, ar liko Lietuvoje? Man jie labai įspūdingai atrodė kartu ant šakos sukabinti...
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 12 16, 20:50)
pernai tuos didesnius Rimi pirkau, siemet maciau Thomas Philipse, bet ten jie vos ne dvigubai didesni.
ant eglutes sita armija(dviguba)
Labai gražu Ziogeli ir Veddos vainikas puikus