Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2012 12 13, 10:43)
Ka ten Veddule tikrint.. visos kainas žinom, jaučiam, o perkam ir mokam tiek kiek kas gali...  wub.gif

Nu tai matai buna nepatenkintu kitu galimybemis lotuliukas.gif cool.gif

as negavau, nors siuliau mano galva realia ju kaina ,cia LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 12 13, 11:45)
Nu tai matai buna nepatenkintu kitu galimybemis  lotuliukas.gif  cool.gif

as negavau, nors siuliau mano galva realia ju kaina ,cia LT  ax.gif

duok dieve sveikatos tiems nepatenkintiems, geriau jau sukti galva kaip pasididinti savo galimybes, negu kitu skaiciuoti mirksiukas.gif
vakar kaip ir eilini treciadini uzsimusdami ieskojom vaikui priemoniu darbeliu pamokai doh.gif nu ir Biendronkoj tokios fainios dezes sakau vyrui pasiimsiu cia ju ne viena bus dovanom sudeti ir po egle prikrauti ivairiu rusiu , dydziu tai parvaziavus namo sako tu jau man smegenu nepudrink, zaisliukam susidet prisirinkai , dovana tu dovana lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na, nepirkau ir as nieko ir nerasiau, is tikro po fakto tik pamaciau tongue.gif Del manes, gali ir šimtus mokėti, man nei šilta, nei šalta biggrin.gif, kas kaip iš proto eina, tik tiek, kad mažėja galimybė nupirkt protingai pigiau.
Papildyta:
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 13, 11:14)
Biendronkoj tokios fainios dezes sakau vyrui pasiimsiu cia ju ne viena bus dovanom sudeti ir po egle prikrauti ivairiu rusiu , dydziu tai parvaziavus namo sako tu jau man smegenu nepudrink, zaisliukam susidet prisirinkai , dovana tu dovana lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
čia kurią dieną pardavinėjo viena mamytė dėžę su skyreliais žaisliukams, pagalvojau, kad būtų neblogai, bet reikia ne vienos...o ir štabeliuot tada reikės g.gif
Atsakyti
Apie ka Jus kalbat pastaruoju metu, nieko nesuprantu? cia kazkur kitur forume?
Atsakyti
Tikiuosi, kad ne ant manes pykstate tongue.gif As sakiau , kad brangiai PERKATE , o ne parduodate. Ir vyrams infarktai gali istikti lotuliukas.gif
Nes man kazkaip neramu, mazai diskutuojate, kazko nesuprantu. smile.gif
Kaip mano vakaryksciai zaisliukai? kodel nieko nessakote? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 13, 19:51)
Tikiuosi, kad ne ant manes pykstate tongue.gif  As sakiau , kad brangiai PERKATE , o  ne parduodate. Ir vyrams infarktai gali istikti  lotuliukas.gif
Nes man kazkaip neramu, mazai diskutuojate, kazko nesuprantu.  smile.gif
Kaip mano vakaryksciai zaisliukai? kodel nieko nessakote? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ne, yra toks puslapis rusiskas vk.ru ten daug visokiu kolekcijonieriu, bet mes kazkaip neuzkibome nes kainos ten kolekcijonieriams gal kiek rimtesniems nei mes, bent as apie save dabar kalbu doh.gif
o tyla buna tada, kai zinok medzioklen esam istrauke lotuliukas.gif
as tai turiu kaip tavo katinukas tai gal kokius 3 visciukus, matosi usai galvoju kad katinukas. lapiukas matytas bet neturiu, o labiausiai tai man ta konstrukcija patinka, as labai myliu tokio tipo zaisliukus
va cia lenkiski tokio tipo, kai isiziuri tai ir jie grazus visai noreciau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 13 gruodžio 2012 - 19:16
Sveiki . Pasidalinkit puslapio VK pavadinimu 4u.gif . Ir aš kažkiek domiuosi, tik mažai palyginus su jumi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 13, 11:14)

vakar kaip ir eilini treciadini uzsimusdami ieskojom vaikui priemoniu darbeliu pamokai doh.gif nu ir Biendronkoj tokios fainios dezes sakau vyrui pasiimsiu cia ju ne viena bus dovanom sudeti ir po egle prikrauti ivairiu rusiu , dydziu tai parvaziavus namo sako tu jau man smegenu nepudrink, zaisliukam susidet prisirinkai , dovana tu dovana lotuliukas.gif

o kokių priemonių neįmanoma gauti? blink.gif

na kam pirkti tas dėžes, jei toookių fainų dėžių galima batų parduotuvėse gauti, tiesiog tvirtos, kaip ir tos dovaninės, spalvotos, paprašytum, tikrai gautum, juk jas vistiek meta lauk mirksiukas.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 13, 19:06)
ne, yra toks puslapis rusiskas vk.ru ten daug visokiu kolekcijonieriu, bet mes kazkaip neuzkibome nes kainos ten kolekcijonieriams gal kiek rimtesniems nei mes, bent as apie save dabar kalbu doh.gif
o tyla buna tada, kai zinok medzioklen esam istrauke  lotuliukas.gif
as tai turiu kaip tavo katinukas tai gal kokius 3 visciukus, matosi usai galvoju kad katinukas. lapiukas matytas bet neturiu, o labiausiai tai man ta konstrukcija patinka, as labai myliu tokio tipo zaisliukus
va cia lenkiski tokio tipo, kai isiziuri tai ir jie grazus visai noreciau

turiu visą dėžutę tų zuikučių, tik jie raudoni, na neužkabino jie manęs, bet vistiek atsivežiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 12 13, 21:06)
o kokių priemonių neįmanoma gauti? blink.gif

priemoniu visokiu galima gauti, tik amzinai gauna sarasiuka is vakaro ir tokias kanceliarines prekes tai specializuotose parduotuvese tik nusipirksi, cia maxima nevaldo, prekybcentriuose tik butiniausios prekes, o pvz niekaip negalejome rasti auksines juosteles atvirukui ir priklijuojamu flysiniu detaliu tokiu kaip briedziukai, eglutes ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2012 12 13, 20:20)
Sveiki . Pasidalinkit puslapio VK  pavadinimu  4u.gif . Ir aš kažkiek domiuosi, tik mažai palyginus su jumi  ax.gif

http://vk.com/al_feed.php 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 13, 20:13)
priemoniu visokiu galima gauti, tik amzinai gauna sarasiuka is vakaro ir tokias kanceliarines prekes tai specializuotose parduotuvese tik nusipirksi, cia maxima nevaldo, prekybcentriuose tik butiniausios prekes, o pvz niekaip negalejome rasti auksines juosteles atvirukui ir priklijuojamu flysiniu detaliu  tokiu kaip briedziukai, eglutes ir t.t.
Papildyta:

http://vk.com/al_feed.php 4u.gif

Ne. Ne taip supratot . Pasidalinkit tuos grupės kontaktais, kur žaisliukų yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 12 13, 21:47)
Ne. Ne taip supratot . Pasidalinkit tuos grupės kontaktais, kur žaisliukų yra  ax.gif

tai ten nera jokios grupes, cia kaip FB ieskai kontaktu, kolekcijonuojamu daiktu ir t.t. turi tada savo kontaktuose tuos zmones ir matai ka jie parduoda ka turi mainams na grynai kaip FB timeline kas ka paskelbia ir visi kontaktuose mato 4u.gif
as buvau padarius FB grupe, bet kadangi pati issitryniau savo anketa tai nezinau ar liko dar ta grupe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 14 gruodžio 2012 - 09:05
user posted image

ax.gif
Atsakyti