Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

Ne i tema, bet Irocka Jus atrodo renkate senus guminius zaisliukus, cia leliu temoje radau gal domina user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 11, 20:26)
ogista   wub.gif  truputi anksciau apie 9 val..  kankoreziai man ir dabar grazu, neispuikau dar visai smile.gif  man is viso vien kankoreziais stikliniais kaip butu grazu papuosta kokia didele šaka  wub.gif

na aš žymiai anksčiau buvau mirksiukas.gif
ar matei mūsų eglę rotušėj, va ji vien kankorėžiais auksiniais papuošta thumbup.gif
o jau besisukančių angelų grožis thumbup.gif
ko gero gaus pirmąją vietą iš visų miestų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 12 11, 22:09)
na aš žymiai anksčiau buvau mirksiukas.gif
ar matei mūsų eglę rotušėj, va ji vien kankorėžiais auksiniais papuošta thumbup.gif
o jau besisukančių angelų grožis thumbup.gif
ko gero gaus pirmąją vietą iš visų miestų bigsmile.gif

Nemaciau, nebuvau Rotusej wub.gif ... ir dar tik viena karta gyvenime toj bazej, kad apie 9 buvau, siaip dazniausiai bunu gerokai po 11 val. ir dar tikiuosi kazka rasti doh.gif ot optimiste lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai negeda prisipazinti, kad siuliau po 10 tikrai nedaugiau nei jau nuo pernai uz prisegamus praso, nors dar ziemos pradzioje pries metus pirkau po 3-5 litukus, ech buvo laikai.
merginos, ka tie musu zaisliukai kai mulijonus uz kieno nors apatinius sumoka biggrin.gif
as tai dar situ lempikiu noreciau labai grazios jos grybukai visokie, pauksciukai ir t.t. tik kad kaina dazniausiai iki kokiu 500 pakyla, gal kada nors ax.gif
http://allegro.pl/la...2849390080.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 11 gruodžio 2012 - 21:38
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 11, 21:16)
Nemaciau, nebuvau Rotusej  wub.gif  ... ir  dar tik viena karta gyvenime toj bazej, kad apie 9 buvau, siaip dazniausiai  bunu gerokai po 11 val. ir dar tikiuosi kazka rasti  doh.gif  ot optimiste  lotuliukas.gif

tai kad ten tik vieną kart per mėnesį tebūna tas turgus, dabar kitą sykį jau mažesnė tikimybė, kad kažkas jų turės g.gif nebent nupuoš eglę ir atneš biggrin.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 11, 21:16)

as tai dar situ lempikiu noreciau labai grazios jos grybukai visokie, pauksciukai ir t.t. tik kad kaina dazniausiai iki kokiu 500 pakyla, gal kada nors  ax.gif
http://allegro.pl/la...2849390080.html

o aš tokią panašią turiu
http://professiondefoi.ru/но&#...1103;/p1300082/
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 12 11, 23:01)

pas tamsta tai ten zaisliuku ir kitokio gerio rojus itariu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 11, 22:03)
pas tamsta tai ten zaisliuku ir kitokio gerio rojus itariu  ax.gif

žiogeli, na baik doh.gif tamstos tik pas lenkus schmoll.gif

neturiu aš laiko su jais cackintis, sukrauta dėžėse, kai kurie rūsy, daugmaž 10 metų nejudinau savo vaikystės eglės žaisliukų, net nežinau ką ten turiu, dar ir šiais metais nejudinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Marija1, aciu, renku, bet guminiu jau neperku 4u.gif
o zaisliukai buvo labai idomus bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu durna klausima.. sugalvojom eglute balkone pasistatyt, kaip manot ar nuo salcio tiem seniem zaisliukam nieko nenutiks?
Trauksiu ir as matyt i senienu turgu savaitgali, nes nebegaliu susilaikyti,kai kitoj temoj prisiziuriu ka parduoda wub.gif
Turiu viena siuntinuka nuo vasaros dar pas drauge guli,neatsiemiau iki siol.manau jau pats laikas butu biggrin.gif gal pavyks siandien.jau net neatsimenu kas ten yra.
Atsakyti
QUOTE(gricie @ 2012 12 12, 10:56)
Turiu durna klausima.. sugalvojom eglute balkone pasistatyt, kaip manot ar nuo salcio tiem seniem zaisliukam nieko nenutiks?
Trauksiu ir as matyt i senienu turgu savaitgali, nes nebegaliu susilaikyti,kai kitoj temoj prisiziuriu ka parduoda  wub.gif
Turiu viena siuntinuka nuo vasaros dar pas drauge guli,neatsiemiau iki siol.manau jau pats laikas butu biggrin.gif gal pavyks siandien.jau net neatsimenu kas ten yra.

manau kad seniem tai amen butu, cia kokie plastikiniai tik tiktu turbut g.gif
o as tai nepasiemus kur is vieno bernioko per mainyk nusipirkau gal pamenat kur ten geruliu turejo bet is musu niekas nespejo, parasiau laiskeli, zadejo dar paieskoti lyg ir nepardaves sakosi doh.gif irgi nepamenu kas buvo kazkoks lapas , su zvaigzde, virsune kazkokia, nu zodziu doh.gif
Atsakyti
Jataus, net neturek tokiu minciu doh.gif ...nuimsi plikus stiklus, ir nauji bijo salcio,o cia juk seni ,dazai vos vos laikosi.

Pernai mes buvome lauke egle didziule papuose...deze zaisliuku i siuksline isejo, nors puosem ir plastmasiniais ir is putplaiscio...visi dazai nusinere,o priklijavimai nukrito.Nes sniegas,lietus ,vejas. Isislaike tik plastikas.Bet stipresnis vejas,zaisliukus nuplesdavo ir jie skraide po kiema doh.gif
O jeigu sniegas, tai apsninga ir tu zaisliuku nieko nesimato,tik lemputes gelbeja.
Lauke reiktu kazka kitaip sugalvoti g.gif

Tai mes siemet tos minties atsisakeme.
Atsakyti
Teks tos minties atsisakyt tada...Jauciu balkone reiks tik egle su girlianda ir Vsio.namie irgi norisi....bet pas mus ir namie eglei sakes buna...Pernai kokia port kart vaikai nuverte... biggrin.gif smagu buvo...as paciu paciausiu tai nekabinu tongue.gif
Ar jus jau pasipuose? Ar kabinsit savo kolekcijas ? smile.gif
Atsakyti