Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

aga,kazi kas brangiausiai pasiule bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Vedda,2012 12 11, 14:01]aga,kazi kas brangiausiai pasiule  bigsmile.gif
[/quote]
as tai tradiciskai po kiek kiti parduoda, bet noriu labiausiai senuko, bet kadangi niekas neatraso, tai nezinau turbut ir nebera doh.gif

[/quote]
as tai keistuole pasidariau g.gif , aukcijone pristatau uz n zaisliuku bet kuo ilgiau i juos ziuriu tuo maziau noriu, dazniausiai aplenkia kas nors ir aciu dievui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 11 gruodžio 2012 - 13:08
Tai kad cia itartinas kazkoks pasiule, nieko neatraso, pasirodo atsijungia, lyg tycia butu ta nuotrauka idejes, paerzinimui.... taip taip tik siandien prisijunge ir is karto i ....zaisliuku skyriu...kazkas cia...
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 11, 14:41)
Tai kad cia itartinas kazkoks pasiule, nieko neatraso, pasirodo atsijungia, lyg tycia butu ta nuotrauka idejes, paerzinimui.... taip taip  tik siandien prisijunge ir is karto i ....zaisliuku skyriu...kazkas cia...

as irgi pastebejau , tai jei idejai, tai pabaigt reikala reikia as tai parasiau zinute, jei zaisliukai parduoti tegu paraso i tema, kam cia zmones uz nosies vedzioti, lauk dabar laisku is Ameriko g.gif
Atsakyti
Ta bobute tai nusitrynus lupsis kaip reikalas, bet is tikruju ka su tokia daryti reiktu.. pritaikius dazius lopyti, ar apskritai nuvalyti ir per nauja pritaikius spalva perdazyti, ar is viso.... nliesti del autentiskumo... Nors man ji nesisviecia gauti, nes tikrai itartinas pardavejas ar pardaveja, bet siaip pamastymui...
Atsakyti
as taip viena zaisliuka sugadinau doh.gif baisiai jau negrazi man vabalo nugara buvo,raudona apsilupinijosi-tai "restauravau " raudonu nagu laku . Be reikalo ,neliko autentiskumo ....o ir tokio vabalo dar nemaciau kad kas pardavinetu g.gif
Atsakyti
Nagu lakas ne pats geriausias dazas zaisliuku restauravimui cool.gif

O del tu zaisliuku,kas siulet daugiau negu 25,nes as buciau emusi visus po tiek cool.gif ...negavau vadinasi kazkas dave daugiau ,arba tik tikrino paklausa g.gif
Atsakyti
Duodat Jus mergaites 4u.gif tokius pinigus mokat. lotuliukas.gif Vyrams infarktai istiktu , jei suzonotu turbut biggrin.gif
Bet uz kokius zaisliukus reikia moketi po 50-60 Lt. Ten kur Irocka rase, kur pilna masina prisikrove, kas ten per zaisliukai ? labai seni, ar labai reti?
As snd. dar kelis parsinesiau, veliau parodysiu. smile.gif
Atsakyti
Niekas ju nenupirko, cia patikrinimas buvo pagal mane biggrin.gif
Atsakyti
Kai tokias kainas pardavėjams siūlot už vieną žaisliuką, neverta tada ir stebėtis, kad atsiranda parduodančių žaisliukus po 50 Lt/vnt. ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 11 gruodžio 2012 - 18:30
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 10, 13:50)
Bet kaip gaila, kad Kaune nėra tokių turgų, nu nėra niekur kur nusipirkti žaisliukų, ką ten kalba, kad bazėje, kiek buvau ir iš ryto, nieko ten nėra, anei burbulų nėra...

o kelintą val. buvai? bigsmile.gif gal tavo rytas 10 val? mirksiukas.gif
mačiau pirko burbulus po 5 lt., išlaikytus dėžutėse, kiti turėjo tokių riešutų, kankorėžių, varveklių, tiesiog maxiniam maiše sumestų doh.gif net kainos neklausiau

QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 10, 17:15)

Pas mane dar toks laikotarpis, kai iš visų "kaulinu"bet šioje temoje siaučia užkrečiamas virusas, tai ir aš greitai pradėsiu pinigus leisti  thumbup.gif

norėjau sakyti ką vyras pasakys, ale pati vėliau parašei lotuliukas.gif
Atsakyti
ogista wub.gif truputi anksciau apie 9 val.. kankoreziai man ir dabar grazu, neispuikau dar visai smile.gif man is viso vien kankoreziais stikliniais kaip butu grazu papuosta kokia didele šaka wub.gif
Atsakyti