Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(irocka7212 @ 2012 12 10, 11:23)
gavau zaisliukus, pasirodo geresnes bukles tas didelis ,,diadjka cernomor,,
na ir as dabar dieduka turiu 4u.gif prie zuveles, nors gerokai pagyvenes doh.gif

kaip faina, nusiperki ir is karto turi, o kai lauki pastu kol ateis tai taip ilgu doh.gif
Irocka tai turbut nusiaubet ir turgeli Vilniaus, labai grazus zaisliukai, ir tie is putoplasto fainuciai wub.gif
o pas ka beausis apuokelis nutupe rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 10 gruodžio 2012 - 10:51
duzti visi pas mane,neturejau tokiu, dar viena zuvele ir plasmasiniai, man jie labai grazus, bei aktualu tokiu turet,kai vaikas mazas biggrin.gif
p.s. vis del to,turgus - smagiausia vieta pirkt zaisliukus mirksiukas.gif , nors labai jau daug zmoniu perka blink.gif
ir dar maciau viena pardaveja,pilna masina tokiu zaisliuku, kainos kosmines, bet is kur tiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2012 12 10, 12:23)
duzti visi pas mane,neturejau tokiu, dar viena zuvele ir plasmasiniai, man jie labai grazus, bei aktualu tokiu turet,kai vaikas mazas biggrin.gif
p.s. vis del to,turgus - smagiausia vieta pirkt zaisliukus mirksiukas.gif , nors labai jau daug zmoniu perka blink.gif
ir dar maciau viena pardaveja,pilna masina tokiu zaisliuku, kainos kosmines, bet is kur tiek bigsmile.gif

tai gal vazineja po kaimus ir superka, tai gal ten tie patys kur internete skelbiasi kosminem kainom net is Ukrainos siutis po viena pigiau kainuotu doh.gif
Atsakyti
Bet kaip gaila, kad Kaune nėra tokių turgų, nu nėra niekur kur nusipirkti žaisliukų, ką ten kalba, kad bazėje, kiek buvau ir iš ryto, nieko ten nėra, anei burbulų nėra...
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 10, 14:50)
Bet kaip gaila, kad Kaune nėra tokių turgų, nu nėra niekur kur nusipirkti žaisliukų, ką ten kalba, kad bazėje, kiek buvau ir iš ryto, nieko ten nėra, anei burbulų nėra...

pas mus irgi cia nera, vyro prasau kad iki Krokuvos nuvaziuotume ten didelis antikvaro turgus ir siaip pries sventes grazu turetu buti

dar pasirodysiu savo menulius, apskritai norejau menuliu, bet kokiu, nu ir turiu, noreciau tu labiau senybiniu
rase, kad seni, bet kazko abejoju, laikikliai tai tikrai pakeisti

user posted image
ai va dar parodysiu ta rinkinuka parduoda, kaip Lietuvoje po 170 tai cia va kokia kaina, aisku pakils bet ne tiek..
http://allegro.pl/bo...2861161924.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 10 gruodžio 2012 - 17:09
nematyti veideliai g.gif
ziogeli, o kokiu butent nori?
Atsakyti
O būtent kuriame turguje Vilniuje būna žaisliukų?Dažnai būnu, norėčiau pažiūrėti ir kainomis pasistebėti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 10, 18:13)
O būtent kuriame turguje Vilniuje būna žaisliukų?Dažnai būnu, norėčiau pažiūrėti ir kainomis pasistebėti  biggrin.gif

Pas mane dar toks laikotarpis, kai iš visų "kaulinu"bet šioje temoje siaučia užkrečiamas virusas, tai ir aš greitai pradėsiu pinigus leisti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2012 12 10, 18:11)
nematyti veideliai g.gif
ziogeli, o kokiu butent nori?

na tokie ilgi, pernai daug buvo cia siuose krastuose, o siemet nera, o kiti tai panasus i jusiski is paskutiniu pirkiniu
Atsakyti
Irocka, čia ant Tauro kalno?
Atsakyti
QUOTE(gricie @ 2012 12 10, 23:50)
Irocka, čia ant Tauro kalno?

tas dzipas su daugybe zaisliuku buvo ant tauro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2012 12 10, 22:13)
tas dzipas su daugybe zaisliuku buvo ant tauro mirksiukas.gif

Aha žinau,po kiek stumde po 60 ar po 70 lt.vnt? biggrin.gif
Atsakyti
ir sian graziu buvo , ar ne ?