Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Vedda @ 2012 12 10, 01:13)
As nupirkau eskima ir raudonkepuraite  ax.gif

kitus paeme ,tas pats asmuo kur visada viska ima urmu, paskui nereikalingus perparduoda  cool.gif

ir man atrodo pasisieke kai ka pagaut smile.gif , bet as neparduodu blush2.gif
Atsakyti
Nu tada pseprasem 4u.gif
Atsakyti
bet supratau buvo labai kovota uz tuos zaisliukus,bet laimejo ne pinigai g.gif
Atsakyti
Visada laimi pinigai ir emimas urmu biggrin.gif
Atsakyti
tada nezinau,emiau ne visus,ir nemokejau daugiau g.gif
Atsakyti
Jidar ėmė tuos nedūžtančius žaisliukus ir už viską pasiūlė 50 Lt. Kiti : Karžygį pirko už 20 Lt. Dar domėjosi pelėda, papūga. Tik tas diedukas mažai ką domino.
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 12 09, 23:49)
Jidar ėmė tuos nedūžtančius žaisliukus ir už viską pasiūlė 50 Lt. Kiti : Karžygį pirko už 20 Lt. Dar domėjosi pelėda, papūga. Tik tas diedukas mažai ką domino.

Čia aš ką praleidau ax.gif
Atsakyti
cia tik taip ...pacitavau biggrin.gif nu tai reikia sekti papuosimu tema biggrin.gif
Atsakyti
a tada as ne taip supratau zodi urmu, mano manymui tai aplamai visus reikejo pirkt tongue.gif , na tiek to paziuresim, kai turesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2012 12 09, 23:30)
ir man atrodo pasisieke kai ka pagaut smile.gif , bet as neparduodu blush2.gif

nagi pasirodyk ką ten gražaus papirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 12 10, 00:49)
Tik tas diedukas mažai ką domino

o mane kaip tik diedukas domino ax.gif
nors bus tu dieduku, bet esme, kad atsiranda vis pasiulanciu tokiu tikrai superiniu zaisliuku wub.gif ta eskimo mergaite, tai labai grazi, internete kur parduoda tai 85 praso, uz kiski su svarkeliu 45 bet as nusipirkau su mazyyyyte skylute uz man priimtina kaina ir dziaugiuos, uztaisysiu ir bus man gerai ax.gif
dar man parase tas mielasis rusas kur pernai kad turi nauju zaisliuku
http://professiondefoi.ru/ reikia spausti pavadinima ir tada pasirodo nuotraukos
o urmu tai apsimoka pirkti, nes pigiau gaunasi , jei galeciau - sugebeciau ir as taip daryciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 10 gruodžio 2012 - 07:55
QUOTE(ogista @ 2012 12 10, 02:04)
nagi pasirodyk ką ten gražaus papirkai? bigsmile.gif

paziurek kaledu temoj mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 10, 09:45)
o mane kaip tik diedukas domino  ax.gif
nors bus tu dieduku, bet esme, kad atsiranda vis pasiulanciu tokiu tikrai superiniu zaisliuku wub.gif  ta eskimo mergaite, tai labai grazi, internete kur parduoda tai 85 praso, uz kiski  su svarkeliu 45 bet as nusipirkau su mazyyyyte skylute  uz man priimtina kaina  ir dziaugiuos, uztaisysiu ir bus man gerai  ax.gif
dar man parase tas mielasis rusas kur pernai kad turi nauju zaisliuku
http://professiondefoi.ru/ reikia spausti pavadinima ir tada pasirodo nuotraukos
o urmu tai apsimoka pirkti, nes pigiau gaunasi , jei galeciau - sugebeciau ir as taip daryciau  ax.gif

gavau zaisliukus, pasirodo geresnes bukles tas didelis ,,diadjka cernomor,,
na ir as dabar dieduka turiu 4u.gif prie zuveles, nors gerokai pagyvenes doh.gif
Atsakyti