Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 06, 23:59)
Ir aš nustebus  schmoll.gif sakyčiau pasityčiojimas iš tokių kainų. vat ir dabar  įdetas skelbimas; dėžutės kaina 175 Lt. dėžutės neišpakuotos. Jums čia normalios kainos?  schmoll.gif

Priklauso nuo rinkinuko. Jei žinomas, orginalioje pakuotėje, kodėl gi ne. Jei negaila, įmeskite nuorodą.

Juokas ima tik tada, kai kai kurie "gudručiai", matyt, pasiskaitę šitą temą, savo ššš bando "prastūminėti". Šiemet ieškojau įdomesnių violetinių ir rožinių žaisliukų (kiek pamenu, rožinės spalvos žaisliukų sovietiniais laikais būdavo didžiausias pasirinkimas), tai vos neapsivožiau, kai viena damutė pasiūlė parduoti rožinius kankorėžius už 5 lt, nes atsieit, kiti pardavėjai irgi tiek įkainoja lotuliukas.gif Juokas, ir tiek, nes kankorėžiai, po burbulų ir varveklių, turbūt yra populiariausias eglutės žaisliukas bet kurioje šalyje, tik šiek tiek skiriasi jų forma. Na, bet iš tos pardavėjos po 3 litus "paroviau" agurkėlių.

Atsakyti
Sveikos, visos 4u.gif Štai ir sulaukėm žiemos, ir tema atsigavo tongue.gif Burdakas pas mano žaislus, nesusitvarkau kažkaip. Dabar toks laikotarpis neblogas artinasi, kai visi traukia lauk savo papuošalus, tai nesudėtinga dar pakaulyt, ar primint, kad paaaažiurėtų, ką žadėjo ax.gif
Tai va, Norfoj jau privaryta tų ale "rusiškų", ir man dar daug ko trūksta, paukščiukų kažkaip nesu užmačius blush2.gif dar kelių, lauksim nuolaidų iš tikro, gal ko dar liks. Užvakar su tetuku užsukom i Norfą, slenku aš link žaisliukų, tai maniškio reakcija kaip sakant lotuliukas.gif , sakau, nusiramink, kvėpuok, ramiai tongue.gif , dar ne laikas. Galvoju, oi prasinešiu aš dar čia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 12 07, 10:42)
sakau, nusiramink, kvėpuok, ramiai tongue.gif , dar ne laikas. Galvoju, oi prasinešiu aš dar čia lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 06, 22:59)
Ir aš nustebus  schmoll.gif sakyčiau pasityčiojimas iš tokių kainų. vat ir dabar  įdetas skelbimas; dėžutės kaina 175 Lt. dėžutės neišpakuotos. Jums čia normalios kainos?  schmoll.gif

mano vyras sako, gali noreti kiek nori svarbiausia ar kas pirks...
Gerai Mociute Eglute sako, jei kokie reti zaisliukai tai taip, bet kai paprastuciai ir po 5-7 lt, viena mergaite mainyk po 10 uz burbulus tuos prozektorius norejo doh.gif
Papildyta:
sitie Mociutei Eglutei prie siu metu dress kodo tiktu
user posted image39zluser posted image25.98zluser posted image14zl
kainos cia kol kas tokios kol niekas dar nestato, o gal ir nestatys...
Atsakyti
http://www.*infected...i-13567886.html
Čia radau skelbimą . Įdomi nuomonė dėl kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 07, 10:11)
Čia radau skelbimą . Įdomi nuomonė dėl kainos  smile.gif

neatidaro nuorodos
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 07, 11:11)
Čia radau skelbimą . Įdomi nuomonė dėl kainos  smile.gif

Man kažkaip nesiseka su įkėlimais lotuliukas.gif iš skelbiu čia. vietoj infected reikia įrašyti skelbiutaškas lt , tada atidaro. Tik aišku dėti tašką, o ne įrašyti. Jei aš padetu, man blokuoja forume.
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif

SM ,kazkodel uzdare skelbiu nuorodas, reikia irasyti *infected* vietoje infected mirksiukas.gif

as nemokeciau tokiu pinigu uz dar pakankamai jaunus zaisliukus cool.gif tai masines gamybos produktas iki senienu jam dar 26 metus reikia pragyventi biggrin.gif ,bet jeigu vien del kiekio, tai kodel gi ne ax.gif
user posted image
Atsakyti
tai va kodel man vkontakte.ru pakomentavo kad snieguole is rinkinuko, nezinojau kad tokiu esama
ir cia ta kaina uz viena dezute doh.gif , bent jau uz abi butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 07 gruodžio 2012 - 10:37
Man irgi pasirodė brangu, bet aš tikrai dar tiek neišmanau kiek Jūs bigsmile.gif kad galėčiau būti tikra dėl kainos. ax.gif
Pas mane jau apsigyveno apie 100 žaisliukų thumbup.gif Vakar išprausiau visus su degtine, lotuliukas.gif daug švaresni dabar atrodo, kiekvieną išgloščiau su vatyte.
Atsakyti
O as bijau zaisliukus valyti..
Atsakyti
as gerai isprausiau savo plasmasini seni, bet zaisliuku tai bijau irgi, truputi su sausais ausu krapstukais ar kokia vatyte vos vos
Atsakyti
Nėra ko bijoti 4u.gif suvilgiau vatos gabalėlį ir išvaliau kiekvieną. Nuo kai kurių valėsi spalvos, tada tų labai nevaliau, tik truputi. smile.gif Man asmeniškai maloniau juos švarius turėti blink.gif niekieno nečiupinėtus. Na, ant to taško man ne viskas su galva gerai lotuliukas.gif Toks jausmas, kad nuaji patapo biggrin.gif
Atsakyti