Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2012 12 05, 20:22)
Aisku tada nenoriu tokio didelio.. man Snieguoles labai grazios, nedaug matau ten ju...Ar mes turim tas Snieguoles Ziogeli? neatsimenu net ka pernai pirkom.

va ko pernai prisipirkom biggrin.gif
https://plus.google....528872886766641
snieguoliu neturim, o tu mergaiciu tai po viena , svyturio, sukucio Marija neturi
dar gi mazi masiniukai buvo, reikia ideti nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 05 gruodžio 2012 - 19:31
Kokie grazuoliai kai paziuriu, mano vyrui sitie nauji simta kartu uz tuos apsilupusius ir moraliskai pasenusius grazesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 05, 20:39)
Kokie grazuoliai kai paziuriu, mano vyrui sitie nauji simta kartu uz tuos apsilupusius ir moraliskai pasenusius grazesni  biggrin.gif

mano pomegis mano vyra irgi pradejo erzinti, matau, tai as be jo zinios taip sakant veikiu lotuliukas.gif kazkodel jam atrodo kad jau turetu buti gana...
o vat pernai nepirkau kur tikrai daug kas pardavinejo tokias plastmasines figureles bet prisegamas su daktaru Aiskauda, o simet nera nei vieno pasiulymo, ir praktiskai beveik viskas kas idomu jau reiktu pirkti is tu kurie laimejo aukcionus ir dabar vienetais parduoda, o su ju siuntimo kainom tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 06 gruodžio 2012 - 10:48
va kur sakiau Rossmann buvau tai tik namuku tokiu nera parodyta o visi kiti beveik ir sudeti zaisliukai
user posted image
Atsakyti
pagaliau sulaukiau savo pirkinelio wub.gif tie laikrodukai tai nerealus, mazi visai na ir visa kita labai patiko . Kadangi nerodo 23.55 , tai gal ne rusiski rolleyes.gif
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 06 gruodžio 2012 - 14:12
Marija1 vau kokie zaisliukai, kur tokiu groziu nusipirkti galima ? Norfoje ? kokios kainos ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2012 12 06, 16:13)
Marija1 vau kokie zaisliukai, kur tokiu groziu nusipirkti galima ? Norfoje ? kokios kainos ? blush2.gif

uz Marija parasysiu blush2.gif Norfos zaisliukai siuo metu kainuoja 4.99
daugiausia visos pernai papirkom su 70 proc nuolaida po svenciu tai gavosi po 1.35 atrodo g.gif tik skirtinguose miestuose skirtingi zaisliukai buvo ir kazkaip Siauliuose ir Panevezy ivairesniu buvo nei kur kitur dauguma is paskutiniu dveju metu Norfos zaisliukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 06 gruodžio 2012 - 15:27
Ziogeli wub.gif kokie idomus kaip cukriniai visi, kokie... skanus tie giliukai atrodo smile.gif tai jei pas save pirkai, tai ir siuntimas maziau atsiejo..Nematyti zaisliukai
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 06, 19:44)
Ziogeli  wub.gif  kokie idomus kaip cukriniai visi, kokie... skanus tie giliukai atrodo  smile.gif  tai jei pas save pirkai, tai ir siuntimas maziau atsiejo..Nematyti zaisliukai

11 zlotu siuntimas situ kainavo t.y. trecdali sumos cia daug ima uz siuntima pvz, zaisliukai 7 lt, o siuntimas 9 zl, mane tai nervina, bet ka darysi
Atsakyti
Man irgi Ziogelio laikrodukai patys-paciausi.
Perskai2iau Jusu senaja tema. Jus senbuves, o as isiverziau pas jus su savo turtu , tik labai jau menku tongue.gif
Papildyta:
Ai, dar pamirsau mirksiukas.gif Praktiskai Lietuvoje rasti zaisliuku sunku, ar ne? Jus dazniausiai sunciates? Kur Kaune galima rasti be URMO sendaikciu turgelio. As i sendaikciu parduotuve snd uzejau, tai tik burbulai vokiski ir tie tokie neisvaizdus kaip kinietiski plastmasiniai. Tik virsune buvo stikline, tokia balta, grazi, bet nuskilusi. 1 Lita kainavo, neimiau, nes duzusi. Nes ateityje planuoju puosti eglute,
Labai laukiu Jusu foto kalediniu egluciu, taip noriu paziureti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alicija.ali: 06 gruodžio 2012 - 20:53
QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 06, 21:51)
Man irgi Ziogelio laikrodukai patys-paciausi.
Perskai2iau Jusu senaja tema. Jus senbuves, o as isiverziau pas jus su savo turtu , tik labai jau menku  tongue.gif
Papildyta:
Ai, dar pamirsau  mirksiukas.gif Praktiskai Lietuvoje rasti zaisliuku sunku, ar ne? Jus dazniausiai sunciates? Kur Kaune galima rasti be URMO sendaikciu turgelio. As i sendaikciu parduotuve snd uzejau, tai tik burbulai vokiski ir tie tokie neisvaizdus kaip kinietiski plastmasiniai. Tik virsune buvo stikline, tokia balta, grazi, bet nuskilusi. 1 Lita kainavo, neimiau, nes duzusi. Nes ateityje planuoju puosti eglute,
Labai laukiu Jusu foto kalediniu egluciu, taip noriu paziureti  4u.gif

tai as irgi pernai ipuoliau, bet merginos cia fainios thumbup.gif
galima rasti, tik kad paklausa didele ir kainos labai sukile ax.gif visus skelbimus praziuriu kasdien, na ir kai kada buni pirmas... pries kelias dienas praziurejau visas vieteles kur buvo pernai pirkta, tai taip issluota, net burbulai, arba kainos man netinkancios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 06, 22:34)
galima rasti, tik kad paklausa didele ir kainos labai sukile  ax.gif  visus skelbimus praziuriu kasdien,

Ir aš nustebus schmoll.gif sakyčiau pasityčiojimas iš tokių kainų. vat ir dabar įdetas skelbimas; dėžutės kaina 175 Lt. dėžutės neišpakuotos. Jums čia normalios kainos? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alicija.ali: 06 gruodžio 2012 - 22:00