Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2012 12 02, 16:24)
Vieni sako kad dziaugsmas kiti, kad.... vargas.... gal geriau tikesiu kad dziaugsmas  wub.gif

aisku kad dziaugsmas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 02, 11:06)
tai gal UK yra tu vadinamu blusu turgus ir ten pasiziureti kokiu idomybiu galima ir zaisliuku taip pat  wub.gif

Blusturgis,kitaip carboot sale vyksta kas sekmadieni,bet toki, kaip eglutes zaisliukai pardavime pasirodo po nauju metu 4u.gif
Vienintelis variantas tai ebay kur dabar galiu isigyti bent kazka ,ir tai rusisku zaisliuku cia nerasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 02, 15:24)
Vieni sako kad dziaugsmas kiti, kad.... vargas.... gal geriau tikesiu kad dziaugsmas  wub.gif

CIA pats didziausias dziaugsmas gyvenime! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2012 12 02, 17:15)
Blusturgis,kitaip carboot sale vyksta kas sekmadieni,bet toki, kaip eglutes zaisliukai pardavime pasirodo po nauju metu  4u.gif
Vienintelis variantas tai ebay kur dabar galiu isigyti bent kazka ,ir tai rusisku zaisliuku cia nerasi  4u.gif

kai vaziuodavau i Danija, tai ten ketvirtadieniais atrodo lopemarket vykdavo, zaisliukais nesidomejau tada bet labai krito i aki papuosalai, sages ir tikrai su Lietuva lyginant pigus antikvariniai baldai, ui kaip tokiu foteliuku norejau spalvotu gobelenu, bet nebuvo kaip parsigabenti doh.gif
Atsakyti
Ar cia man iseis ideti, norejau parodyti kokiu graziu is naujovisku zaisliuku yra cia is Cipolino serijos, tik gaila, ne Lietuvoje wub.gif
http://www.christmas.......ost&id=7260
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 03, 12:46)
Ar cia man iseis ideti, norejau parodyti kokiu graziu is naujovisku zaisliuku yra cia is Cipolino serijos, tik gaila, ne Lietuvoje  wub.gif
http://www.christmas.......ost&id=7260

Reikia prisijungti norint pažiūrėti...
Atsakyti
QUOTE(gricie @ 2012 12 03, 14:05)
Reikia prisijungti norint pažiūrėti...

gal dabar wub.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 03 gruodžio 2012 - 13:12
Dar šitie gražučiai

user posted image
Atsakyti
Čia jau mūsų laiku serija? Grazu smile.gif
Atsakyti
Nu va naujoviški, bet man taip gražu... gal sakau ir šitų naujoviškų pačių gražiausių, kai papuls parinksiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 12 03, 14:39)
Nu va naujoviški, bet man taip gražu... gal sakau ir šitų naujoviškų pačių gražiausių, kai papuls parinksiu  wub.gif

grazuciai thumbup.gif cia rusu ar ukrainieciu gamybos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 03 gruodžio 2012 - 14:25
Kažkoks fabrikas ООО "Элита"
Atsakyti