Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Vedda @ 2012 12 01, 15:29)
na parodykite kas nors dar kokiu graziu vaizdu,negi nieks nieko daugiau neperkate  ax.gif

sian biskiuka pasifotkinau, bet viskas is Lietuvos atsisiusta ir visom matyta, paskui ikelsiu kai laiko kas nors duos daugiau prie kompo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 01, 14:57)

Nepykit, kad teršiu formumą dėl  nemokėjimo įkelti foto  4u.gif Bandau dar vieną kelti su visai šios dienos naujokais  ax.gif

http://s005.radikal....2e279ae0a2b.jpg

man ta rozine snaige kelia daug prisiminimu ,neatsimenu turiu tokia ar nea g.gif bet tikrai darvienos tokios noreciau wub.gif

kur ta mini sniegzmogi desi ? gal mini eglute turi ?
Papildyta:
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 01, 15:31)
sian biskiuka pasifotkinau, bet viskas is Lietuvos atsisiusta ir visom matyta, paskui ikelsiu kai laiko kas nors duos daugiau prie kompo 4u.gif

Tai ir tamsta sedi uzsieni ,ir apie vaikystes zaisliukus svaigsti ? biggrin.gif
Mano zaisliukas lagaminelis dar LT ,vasara reiks atsivezti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2012 12 01, 17:53)

Tai ir tamsta sedi uzsieni ,ir apie vaikystes zaisliukus svaigsti ? biggrin.gif
Mano zaisliukas lagaminelis dar LT ,vasara reiks atsivezti  mirksiukas.gif

netolimas tas mano uzsienis bet mazai atsiveziau simet, netilpo niekas doh.gif tik kelias dezutes susikaisiojau i plysiukus masinoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 01, 16:58)
netolimas tas mano uzsienis bet mazai atsiveziau simet, netilpo niekas  doh.gif tik kelias dezutes susikaisiojau i plysiukus masinoj  ax.gif

o tai kaip tavo didžioji kolekcija, viską LT palikai likimo valiai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 12 01, 18:22)

O kokio dydžio jūsų kolekcijos, kiek šimtų? bigsmile.gif
Atsakyti
mano cia ax.gif https://picasaweb.go...37479/Kolekcija
paciu naujausiu dar nesudejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 12 01, 18:22)

geriau jau nesakyt kaip palikau, rusy schmoll.gif nes nebuvo kur deti nebuvo vietos dezem gal nieko, ten pas mane sausa, silta, zaisliukai gerai supakuoti...
bet liudna, pasiziuriu internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 12 01, 18:55)
mano cia  ax.gif https://picasaweb.go...37479/Kolekcija
paciu naujausiu dar nesudejau  ax.gif

Vedda, superinė kolekcija. thumbup.gif Man tai stebuklas kaip pradedančiai. O kokie jie pas Jus/Tave smile.gif išprausti, bligantys. Toks jausmas, kad iš vitrinos. Naktį nemiegosiu, tai jau tikrai.
Aš kol kas iš giminių renkuosi, bet visiems taip keista ir klausia ką tu su jais darysi tokiais baisiais. Bet greičiausiai greitai į turgų eisiu. biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, aciu,nera jie isprausti, cia foto visagales,as tik nurankioju tuos senus siulus,gelezelius.
Tai mano nera jau tokia didele, bet va Marijos1,Ziogelio,yra i ka paziureti ax.gif

pirmame temos puslapyje yra senos sunumeruotos temos,tai paskutinios buvusios pirmame psl yra nuorodos i kitu kolekcijas blush2.gif

Is pradziu visi stebisi,kad renki tai kas kitiems baisu ir negrazu,paskui supranta ir patys nesa ir klausia ar toki turi biggrin.gif
Atsakyti
labas,

po kokių pusės metų pareinu.... Senesnės narės gal pamena mane dar ax.gif

Nemaži pasikeitimai pas mane, tai forumui laiko nebeturėjau. Bet pas jus vis pažiūrėdavau vis tiek... ir pati vis kur kokį gaudavau žaisliuką. tik gaila kad aš nemoku taip gražiai kaip pvz vedda nusifotografuoti...
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 12 01, 17:43)
O  kokio dydžio jūsų kolekcijos, kiek šimtų?    bigsmile.gif

nedėlioju, nerūšiuoju taip pedantiškai, kas yra tas yra senoviniuose čumudanuose ar batų dėžutėse, nečiupinėju, nežaidžiu, ai kada nors.. lotuliukas.gif
na neskaičiavau, bet tūkstančio tikrai kad nėra smile.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 12 01, 18:42)
geriau jau nesakyt kaip palikau, rusy  schmoll.gif  nes nebuvo kur deti nebuvo vietos dezem gal nieko, ten pas mane sausa, silta, zaisliukai gerai supakuoti...
bet liudna, pasiziuriu internete smile.gif

svarbiausia, kad saugiai, gal nieks nepasikėsins į tavo lobį unsure.gif
tai buvo tavo užuomina , kad sugrįši čia..? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2012 12 01, 19:31)
labas,

po kokių pusės metų pareinu.... Senesnės narės gal pamena mane dar  ax.gif

Nemaži pasikeitimai pas mane, tai forumui laiko nebeturėjau. Bet pas jus vis pažiūrėdavau vis tiek... ir pati vis kur kokį gaudavau žaisliuką. tik gaila kad aš nemoku taip gražiai kaip pvz vedda nusifotografuoti...

taigi turi fotiką, dėk žaisliuką ant baltos palangės ir fotkyk dienos metu, pamatysi kaip gerai gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 12 01, 20:38)
taigi turi fotiką, dėk žaisliuką ant baltos palangės ir fotkyk dienos metu, pamatysi kaip gerai gausis mirksiukas.gif

jooo. tikiu kad gerai gautųsi. bet kad dienos metu dabar mažai namie būnu, o jei ir būnų tai veikėjai labai daug padedantys prisistato doh.gif
Prieš kelis vakaru bandžiau suguldžius chebrą pafotografuoti susikaupusius naujus. tai kad ir kiek buvau lempų prisijungus- rezultatas laaabai šiaip sau
Atsakyti