Įkraunama...
Įkraunama...

Odos vėžys - melanoma

Nuoširdžiai užjaučiu jus dėl netekties.
Ši baisi liga atėmė ir mano brangiausią žmogų, mamą. Tikrai, begalo klastinga liga. Jai prasidėjo nuo karpos ir per du metus nuo pirmų požymių, liga išplito po visą kūną. Nepadėjo nei švytinimas, nei operacijos, nei chemoterapija. Ji nyko mano akyse, kol visiškai užgęso.
Atsakyti
Isijungiau sia tema, nes viena pazistama zmogu nuo jos palaidojo pries keleta dienu. Pries pora menesiu dar ji maciau sveikai atrodanti bei linksma - sunku patiketi kokia klastinga liga. Nuo diagnozes suzinojimo isgyveno tik pora menesiu. Stiprybes visiems sergantiems ir ju artimiesiems!!!
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 02 25, 12:33)
O kodėl gailiesi dėl operacijos? Juk liga niekur nebūtų pasitraukusi, o tik dar labiau išplitisu. Juk dabar vyksta gydymas, ir reikia tikėt, kad viskas bus gerai 4u.gif  To jums ir linkiu. Labai didelę įtaką daro savitaiga, pasiskaityk apie tai. Man labai padėjo 4u.gif


Tai sunku paaiškinti, jei iš viso paaiškinti yra įmanoma.......
Dabar kai vyro nebėra, aš daug mąastau apie tai, kad gal nereikėjo daryti to ar ano..., bet deja jau nieko nepakeisi....

Rašėt, kad reikia tikėti ir siūlėte pasiskaityti apie savitaigą........

Man skaityti nebereikėjo, o ir vyrui irgi, mes kartu tikėjom daugiau, nei leido galymibės..... negaliu pasakyti kas iš mūsų labiau tikėjo...?Žinau tik, kad mano tikėjimas mirė kartu su jo paskutiniu atodūsiu.
O vyro tikėjimas buvo gal net didesnis, jo kūnas iki mirties net keletą dienų buvo jau pradėjęs irti...... o protas gyveno viltimi........


Tai jokiu būdu ne prieštaravimas savitaigai, tia tik ištrauka iš mūsų išgyvento skausmo.

Atsakyti
na sekmadieni ir mano tetis mire verysad.gif
mes irgi galvojam kad gal nereikejo interferono leistis ir dar to ir ano tai butu ilgiau pagyvenes visaverciai... bet tai turbut visi po netekties galvoja ka padare ne taip... po operacijos isgyveno (jei taip galima pavadint ta egzistavima kanciose) 2,5 menesio...
manau kad melanoma neisgydoma jokioj stadijoj... baisu...
stiprybes visiems!
Papildyta:
o apskritai nuo to laiko kai suzinojo kad jam 4 stadijos melanoma isgyveno 1 metus ir 4 menesius... bet tikejo kad pasveiks iki paskutines savaites... pries 5 dienas iki mirties pasake jau kad mirsta ir daugiau nebepasake nei zodzio... ta minute kai mire sustojo laikrodzio svytuokle!
Atsakyti
Labai užjaučiu dėl tėvelio mirties...stiprybės jums.
Atsakyti
Nuoširdžiausia užuojauta dėl tėčio netekties...


Atsakyti
Reikia betkokios pagalbos ir patarimų verysad.gif

Mano tėvukui išpjovė piktybinį augliuką nuo odos (ant kojos), dabar paskirtas gydymas interferonu. Mačiau čia diskusijose kalbate, kad ne visada interferonas veiksmingas unsure.gif Būkit geros, čia užsiregistravau, kad rasčiau bent patarimų, kur kreiptis, kuo tikėti ir pasitikėti. Būtų labai malonu, jeigu ir paskambintumėt:

Regimantas +370 650 29198
Atsakyti
Sveiki!Ieškodama informacijos apie savo ligą,radau šį forumą.Prieš 4 metus pradėjo augti apgamas, Kauno onkologinėse klinikose padarė kosmetinę operaciją.Atėjo atsakymas-melanoma.Operavo dar kartą, Šįkart su pilna narkoze. Paskyrė metams interferoną. Kol leidausi, liga neprogresavo.Tik nustojau, metėsi į limfmazgį pažastyje.Padarė dar vieną operaciją,gavau chemiją,dabar 2 metai dar gyva,bet nežinau, kas bus toliau.Norėjau perspėti susirgusius šia liga-nesileiskite interferonų(Realdiron).Užsienyje jau gal 10 metų nebenaudoja interferonų melanomai gydyti.Pas mus neturi kuo,tai eksperimentuoja su mumis.Gal kas galit parekomenduot kokį gydytoją?
Atsakyti
sveikos merginos,

ilindau i sia tema,nes mamai aptiko melanoma ant rankos ir kuo skubiausiai siuncia i Vilniu operuotis ,cia paskaiciau ir asaros kaupiasi kaip baisu verysad.gif
Atsakyti
Uztikau ant pilvo pakitusi apgama blink.gif Ir dabar visai pasimeciau, ar man reikia eiti pas seimos gydytoja ar pas dermatologa?
Atsakyti
Sakykit, ar pakitusius apgamus visad operuoja, ar dar prieš tai daro kokius tyrimus?
Atsakyti
doh.gif jazau paskaičiau ir šurpuliukai per kūną nuėjo, mano kūnas visias apgamuotas, sakykit, o tie apgamai iškilę buvo ar ne?
Atsakyti