Įkraunama...
Įkraunama...

Odos vėžys - melanoma

QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 06 13, 11:42)
Ačiū už atsakymą, tik nerandu nei vienoje Klaipėdos ligoninėje tokio, negi tikrai nėra ar ieškoti nemoku ?

Na žiūrėkit http://www.rkligonin...igu-poliklinika Klaipėdos aš nežinau, bet čia matau dermatoonkologijos skyrių, vadinasi gyd. yra

Citata : Dermatoonkologija

Ikivėžinių ir vėžinių odos ligų diagnostika (dermatoskopija, biopsijos ir pathistologiniai tyrimai).

Manau yra tai ko jums reikia. Siūlau kreiptis pas gyd. ir nelaukti, nes kol užsiregistruosit, kol ateis eilė, bus pats tas. Beja tai pirmas variantas ką man išmetė google, gal jų yra daugiau, pasidomėkit pati. Linkiu sėkmės! Šaunuolė, kad rūpinatės, nedelskit, bus ramiau gyventi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pagalbą 4u.gif Kadangi pati ne klaipėdietė, nelabai irgi žinau, tik Klaipėda būtų arčiausiai, pirma ieškojau per sergu.lt sistemą, kad užsiregistruoti ir nei vieno su dermatonkologija neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 06 14, 08:44)
Ačiū už pagalbą  4u.gif Kadangi pati ne klaipėdietė, nelabai irgi žinau, tik Klaipėda būtų arčiausiai, pirma ieškojau per sergu.lt sistemą, kad užsiregistruoti ir nei vieno su dermatonkologija neradau smile.gif

Gal šeimos gyd. gali ką parekomenduoti? Arba kreiptis pas dermatovenerologą.

Atsakyti
Šeimos gydytoja siūlo eiti pas bet kurį odos gydytoją, bandysiu kažkur registruotis smile.gif Labai tikiuosi jog nebeteks grįžti į šitą temą, o Jums visoms sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 06 14, 13:05)
Šeimos gydytoja siūlo eiti pas bet kurį odos gydytoją, bandysiu kažkur registruotis smile.gif Labai tikiuosi jog nebeteks grįžti į šitą temą, o Jums visoms sėkmės.  4u.gif

Registruokitės, viskas bus gerai, svarbiausia nedelsti. Ačiū už palinkėjimą, ir Jums sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vien tik gydytojai su melanoma nepadeda...nesigauna jiem, nepavaldi melanoma gydytojam. Ir apie psichosomatiką reikia nepamiršti. Ten melanomos priežastis.
Atsakyti
QUOTE(Tommy33 @ 2017 06 25, 20:10)
Vien tik gydytojai su melanoma nepadeda...nesigauna jiem, nepavaldi melanoma gydytojam. Ir  apie psichosomatiką reikia nepamiršti. Ten melanomos priežastis.

gal plačiau galite pakomentuoti apie psichosomatines šios ligos priežastis
Atsakyti

Man tai labai butu idomu isgirsti istorijas gydymo tu, kurie nuo melanomos pasveiko. Ar butu tokiu? Ar bent jau liga ne vienus metus kontoliuoja ir nepasiduoda.

Atsakyti

Mes nepasiduodam. Melanoma ant ausies atsirado prieš kokius 3 metus. 2018 m, pradžioje nuėjau į Vėžio institutą, atlikau visus  tyrimus. Nustatė 3 stadiją. Norėjo nupjauti ausį, išpjauti gabalą kaklo, seilių liauką. Atsisakiau. Dešimt daktarų, pasisodinę per vidurį, darė spaudimą. Apeliavo į šeimą, sakė, kaip man jų negaila, liepė atsivesti. Atsakiau, kad sprendžiu aš, o ne šeima. Dar pasiūlė chemoterapiją ir radioterapiją tyliai, matyt žinodami, kad atsisakysiu. Šiuo metu jaučiuosi sveikas ir darbingas. Reguliuojuosi pats. Ieškau silpnų sistemų ir jas stiprinu. Negaliu sakyti, kad jau viskas yra absoliučiai gerai, ir nieko nebereikia gydyti. Odos melanoma, kaip tokia, nėra išnykusi ir sarginis limfmazgis matosi, atidžiau pasižiūrėjus. Tačiau mirtis už kampo nestovi ir jokių grėsmių šiuo metu nejaučiu. Galiu ir kitiems patarti, kaip pasireguliuoti, jeigu reikės. Tikriausiai nėra vieno vaisto, ir viską reikia reguliuoti kompleksiškai.

Atsakyti

Na tai papasakokit ka reguliuojat ir kaip,nors ir mano artimas zmogus po 2 metu kovos ir mire nesenai,bet manau organizmo sureguliavimas svarbus ir nesergant. Kaip ir idomu,ar numanot kodel galejot susirgti,ar seimoj/giminej buvo onkologiniu atveju ir ar jum melanoma ar tiesiog odos vezys?

Mes nepasiduodam. Melanoma ant ausies atsirado prieš kokius 3 metus. 2018 m, pradžioje nuėjau į Vėžio institutą, atlikau visus  tyrimus. Nustatė 3 stadiją. Norėjo nupjauti ausį, išpjauti gabalą kaklo, seilių liauką. Atsisakiau. Dešimt daktarų, pasisodinę per vidurį, darė spaudimą. Apeliavo į šeimą, sakė, kaip man jų negaila, liepė atsivesti. Atsakiau, kad sprendžiu aš, o ne šeima. Dar pasiūlė chemoterapiją ir radioterapiją tyliai, matyt žinodami, kad atsisakysiu. Šiuo metu jaučiuosi sveikas ir darbingas. Reguliuojuosi pats. Ieškau silpnų sistemų ir jas stiprinu. Negaliu sakyti, kad jau viskas yra absoliučiai gerai, ir nieko nebereikia gydyti. Odos melanoma, kaip tokia, nėra išnykusi ir sarginis limfmazgis matosi, atidžiau pasižiūrėjus. Tačiau mirtis už kampo nestovi ir jokių grėsmių šiuo metu nejaučiu. Galiu ir kitiems patarti, kaip pasireguliuoti, jeigu reikės. Tikriausiai nėra vieno vaisto, ir viską reikia reguliuoti kompleksiškai.

Atsakyti

Melanoma. Šeimoj/giminėj onkologinių atvejų yra buvę, melanoma - negirdėjau. Kodėl galėjau susirgti - nenumanau, nors įtariu, kad galėjo įtakos turėti mobilus telefonas. Tačiau mobilius telefonus turi visi, o serga vienetai. Reikalingi dar papildomi faktoriai. Dėl mobilaus, galvoju, suradau silpną sistemą ir sureguliavau, dabar mobilus man nekenkia. Ką reguliuoju ir kaip? Jeigu supaprastintai, Ieškau silpnų sistemų ir jas tvarkau. Tai yra individualu. Tam kad nustatyti, kokios būtent sistemos įtakoja vėžį, reikia daugiau praktikos ir statistikos. Dabar reguliuoji, galima sakyti, viską iš eilės, vienok, jausdamas, numanydamas, kas iš jų turi tam įtakos daugiausiai. Nėra paprasto atsakymo. Tas pats būtų klausti, kodėl genda dantys. Tikrai ne nuo to, kad blogai išvalome. Todėl kad atsiranda silpnos sistemos/funkcijos. Kaip atsiranda silpnos sistemos? Įvairiai. Psichinės, emocinės, galbūt mentalinės priežastys. Nuo eilinio viruso gali atsirasti bent kelios silpnos sistemos. Ką reguliavau ir kiek, dabar jau pats nebeatsiminčiau.

Vieną pavyzdį paminėsiu. Yra toks beržo grybas - čaga. Uošviui nustatė prostatos vėžį. Daviau jam gerti tą čagą. Po kiek laiko to vėžio kažkaip neberado. Mano atveju irgi galvoju, išsigydysiu. Ir tinka, ir panašumas didelis yra. Gėriau tą čagą, bet poreikis prapuolė, o rezultatas neaiškus. Gal vėžys "prisitaikė"? Tada žiemą pelkėse susiradau juodalksnio čagą. Po kurio laiko vėl tas pats. Tada juodalksnio čagą maišiau su kita žole. Vėl tas pats. Tada reikėjo ieškoti kitų būdų. Kol kas turiu dar, ką reguliuoti. Visko neišsėmiau. Pasikartosiu, šiuo metu jokių grėsmių nejaučiu, mirtis už kampo nestovi. Laikas parodys. Pagaliau, tai vis geriau, negu būti pjaunama avele, vedama į skerdyklą.

Atsakyti

Labas.O kur galma isigyti ta griba Čaga?

Pas mane 3 C stadija malanoma

Atsakyti