Labukas mergaitės,
gal galit patart kur dar be carters.com galėčiau rasti carters palaidinių su gera nuolaida?
QUOTE(ambrute @ 2012 11 21, 23:52)
Niekam dabar nerupi tos dezes, visos sulindusios i kompus geru nuolaidu iesko
nu ir tada lauks penktadienio,bo buciau ryt ryte isvezus
QUOTE(Kate25 @ 2012 11 22, 00:47)
truksta 234.5$ iki shopbop 35% off - laaabai laukiam
ar pavyko mano ugg tapkutes pagaut? negaliu nueit miegot, kol nesuzinojau
O internetas moegamajam nuolat trukineja
QUOTE(mamaSandra @ 2012 11 22, 01:14)
ar pavyko mano ugg tapkutes pagaut? negaliu nueit miegot, kol nesuzinojau
ziurekit - kokia superine kaina - pirkom juos uz 210$ iki siol guess corrie
Kate, kokiam cia puslapyje tie batukai, man neveikia nuoroda? Nors bijau ziuret, nes is apmaudo galiu plaukus nusiraut, kai pati ka tik nusipirkau uz 210 baksu
Kate, kokiam cia puslapyje tie batukai, man neveikia nuoroda? Nors bijau ziuret, nes is apmaudo galiu plaukus nusiraut, kai pati ka tik nusipirkau uz 210 baksu
QUOTE(MERENGE @ 2012 11 21, 23:59)
Labukas mergaitės,
gal galit patart kur dar be carters.com galėčiau rasti carters palaidinių su gera nuolaida?
macys paziurekit
QUOTE(Kristela333 @ 2012 11 22, 00:37)
ziurekit - kokia superine kaina - pirkom juos uz 210$ iki siol guess corrie
guess.com nukainavo, cia tik siandien berods
QUOTE(Kate25 @ 2012 11 22, 00:47)
Prisideciau prie shopbop, tik ar galima butu uzsisakyti UK adresu?
Liko - Victoria secret sviestukai pardavimui - po 31Lt
Moonlight dream - Fall into a Moonlight Dream, provocative with honeysuckle and an aquatic orchid kiss. - 1vnt
Hello Darling - Start the flirtation in Hello Darling, a playful sparkle of white nectarine and fresh peony. -2vnt
Papildyta:
coachfactory:
Moonlight dream - Fall into a Moonlight Dream, provocative with honeysuckle and an aquatic orchid kiss. - 1vnt
Hello Darling - Start the flirtation in Hello Darling, a playful sparkle of white nectarine and fresh peony. -2vnt
Papildyta:
coachfactory:
Kilka, nebekankink manes vargses, zinai gi kad su nervais negerai
Ar yr vilties kad siandien kokia 13-14val prijamsi..?
Ar yr vilties kad siandien kokia 13-14val prijamsi..?
Labukas-Kate ar turi Cabelas ta kortele-kredito ar clubo kortele kur nuolaida free shipui duoda ir zvejybos irankia-raso cabelas club card Vyrui echoloto nprireike
QUOTE(zeneta @ 2012 11 22, 07:36)
Labukas-Kate ar turi Cabelas ta kortele-kredito ar clubo kortele kur nuolaida free shipui duoda ir zvejybos irankia-raso cabelas club card Vyrui echoloto nprireike
nea
QUOTE(Kate25 @ 2012 11 22, 08:37)
nu kai nesiseka tai nesiseka-nei viena tarpininke neturi