Sveikos,
parduotu naują Talbots švarkelį.
Dydis misses 2;
Kaina 85 lt.
parduotu naują Talbots švarkelį.
Dydis misses 2;
Kaina 85 lt.
Naujas, ant etiketės rašo XS dydį, realiai atitinka S- M. Sudėtis- 86% medvilnė, 14% poliesteris. Firma- Talbots, siųstas iš USA. Rankovės ilgis nuo pažasties- 49cm, nuo petuko- 63cm, plotis po pažastimis- 44cm, visas ilgis- 63cm. Pirkta su didele nuolaida, reali jo kaina- 89,50 dolerių. Kaina- 70lt
Į AŽ
Mažeikiai
http://public.fotki.com/Dominykute/
Į AŽ
Mažeikiai
http://public.fotki.com/Dominykute/
Nauja Talbots 100% silkine suknute. Dydis M (padidinta)
Kaina 85lt
Kaina 85lt
Talbots. Nepriekaištingos būklės XS dydžio, atitinka S. 70 proc. vilnos suknelė
60lt
Talbots labai graži ir kokybiška suknelelė. Pirkau čia, bet labai gaila, kad netiko dydis. Dėvėta tik kartą.Rašo dydis XS, bet atitinka labiau S, tiktų ir M, man ji didoka. Sudėtyje 70 proc. vilnos, tikrai labai šilta, nors ir nėra stora, gražiai krenta.
Kaina 60 Lt.
...
Kaina 60 Lt.
...
Naujas megztukas is TALBOTS, dydis SP. Sudetis: 55% cotton /15% Wool /20% Nylon / 10% Polyester Kaina 65 lt.
Naujas Talbots megztinis Aran-Stitch Sweater, sudetis - medvilne, vilna, dydis XS (plotis tarp pazastu - 41 cm.), spalva Jazz Pink (kaip foto), 65 Lt.
Megztukas tikrai grazus, tik as nepritaikau spalvos
Nauja Talbots palaidine , dydis 2, nedidinti, plotis tarp pazastu 45 cm., iliemenuoti, 35 Lt.
Palaidines spalva realiai labiau atitinka internetine foto - svelniai rausva, sagutes geltono aukso spalvos, deja, man per maza per pecius.
Vilnius, siunciu
Megztukas tikrai grazus, tik as nepritaikau spalvos
Nauja Talbots palaidine , dydis 2, nedidinti, plotis tarp pazastu 45 cm., iliemenuoti, 35 Lt.
Palaidines spalva realiai labiau atitinka internetine foto - svelniai rausva, sagutes geltono aukso spalvos, deja, man per maza per pecius.
Vilnius, siunciu
Naujas Talbots megztukas. Dydis M
Kaina 75lt
Ismatavimai: ties krutine 50cm, rankove nuo pazasties 46cm
60% coton, 40% rayon
Kaina 75lt
Ismatavimai: ties krutine 50cm, rankove nuo pazasties 46cm
60% coton, 40% rayon