Visgi tenka parduoti man mažokas naujas Talbots balerinas. Spalva mauve (antroje foto pati šviesiausia), dydis 7 US , kaina 125 Lt., Kaunas,
rašyti až.
O gal kas norėtų keistis į 7,5 ar 8 dydį šviesias balerinas.
Nauji Talbots marskinukai 10 dydis 35 Lt
MEEGAN TALBOTS nauji batai
8.5 dydis; 170 lt.
Modelis toks, tik mano batai pilkos spalvos
TALBOTS Laura Ribbon-Lace nauji nerealus batukai
8 dydis; 160 lt.
Mano batukai "Flagstone" spalvos-realiai smelio spalva, kaip mano darytoje foto:
ukmerge, siunciu
DAUGIAU NUOTRAUKELIU CIA: http://public.fotki.com/dalajaxxx/
8.5 dydis; 170 lt.
Modelis toks, tik mano batai pilkos spalvos
TALBOTS Laura Ribbon-Lace nauji nerealus batukai
8 dydis; 160 lt.
Mano batukai "Flagstone" spalvos-realiai smelio spalva, kaip mano darytoje foto:
ukmerge, siunciu
DAUGIAU NUOTRAUKELIU CIA: http://public.fotki.com/dalajaxxx/
QUOTE(amirrr @ 2013 09 13, 22:39)
net nezinau ar kas pasiulys, nes tuos batus pirkau pernai per ispardavima tik guli spintoje
Tai ka ir sakau, nerealus batukai, o niekas nenori, jau ir kaina kaip uz kokius dermantininius, o ten visur oda aciukas uz reklama
Ruduo arteja, griebkit nerealius baciukus :
Talbots ilgaauliai, sodrios juodos spalvos (foto pilkina), visiškai odiniai, vidus minkšta odytė, išorė versta oda.
Dydis 41-42 (11M) , vidpadis 27, kulno aukstis 11 cm, padukas pakeltas 1,5 cm, realus kulno aukštis 9,5 cm, viršus 40 cm, bato ilgis be kulno 41 cm Kaina 150 Lt ( pirkti per išpardavimą, reali kaina buvo 289$)
Tai ka ir sakau, nerealus batukai, o niekas nenori, jau ir kaina kaip uz kokius dermantininius, o ten visur oda aciukas uz reklama
Ruduo arteja, griebkit nerealius baciukus :
Talbots ilgaauliai, sodrios juodos spalvos (foto pilkina), visiškai odiniai, vidus minkšta odytė, išorė versta oda.
Dydis 41-42 (11M) , vidpadis 27, kulno aukstis 11 cm, padukas pakeltas 1,5 cm, realus kulno aukštis 9,5 cm, viršus 40 cm, bato ilgis be kulno 41 cm Kaina 150 Lt ( pirkti per išpardavimą, reali kaina buvo 289$)
SUPER BATUKAI PATI KOLKAS SU TALBOTS AULINUKAIS VAIKSTAU, TUOJ TRAUKSIU SITUOS GRAZUOLIUS
Pasiulysiu Jums grazuoli Talbots dzinsini svarkeli
Labai mielai keisciau i mazesni toki pat ar kitos spalvos bei modelio S dydzio svarkeli
maniskis M petite kas turetu atitikti S regular.
Bet manau didintas, po pazastim 50cm
ilgis rankoviu ir pacio svarkelio man su ugiu 172cm kaip tik
kaina tik 80Lt
Vilnius,siunciu
Parduodu Talbots batukus
dydis 7, spalva kaip nuotraukoje. Kaina 100 Lt 90 Lt
parduodu:
1. TALBOTS firmos paltą, 12W dydžio, vyšnių spalvos Plush Wool-Blend Coat With Full Lining, kaina 260 Lt (pirminė kaina 319 USD). Kol rinkausi, išpardavimo metu viskas buvo išluota, surizikavau užsisakyti šį dydį, kuris man per mažas
Tiktų žemesnio ūgio moterims, sudėtis-vilna-90 proc., alpaka-5 proc., nylon-5 proc.. Išmatavimai: pečių plotis 44 cm, bendras ilgis 104 cm, rankovių ilgis (nuo peties) 61,5 cm, krūtinės apimtis - 112 cm, juosmens apimtis 106 cm
2. 12W dydžio Talbots sijoną, juosmuo 82 cm, bet yra gumytė šonuose, kurią patempus juosmuo paplatėja iki 88 cm, klubai 112 cm, ilgis 58 cm, pirktą outlete, už 50 Lt:
Kaunas, galiu siųsti. Rašyti į až
1. TALBOTS firmos paltą, 12W dydžio, vyšnių spalvos Plush Wool-Blend Coat With Full Lining, kaina 260 Lt (pirminė kaina 319 USD). Kol rinkausi, išpardavimo metu viskas buvo išluota, surizikavau užsisakyti šį dydį, kuris man per mažas
Tiktų žemesnio ūgio moterims, sudėtis-vilna-90 proc., alpaka-5 proc., nylon-5 proc.. Išmatavimai: pečių plotis 44 cm, bendras ilgis 104 cm, rankovių ilgis (nuo peties) 61,5 cm, krūtinės apimtis - 112 cm, juosmens apimtis 106 cm
2. 12W dydžio Talbots sijoną, juosmuo 82 cm, bet yra gumytė šonuose, kurią patempus juosmuo paplatėja iki 88 cm, klubai 112 cm, ilgis 58 cm, pirktą outlete, už 50 Lt:
Kaunas, galiu siųsti. Rašyti į až