Naujos, nuostabios, super madingos Talbots balerinos. Man visgi per mažos. 8,5 USA dydis, vidinis padukas 26cm. 140.00 Lt.
DAUGIAU TEMOJE - http://www.supermama...p;qpid=62737971
Parduodu naujus, raudonus, 9AA dydžio batukus. Kaina: 60,- litų.
per A.Ž.
per A.Ž.
Naujos Talbots odines basutes,
8.5 dydis, vidpadukas 26cm, 65lt.
8.5 dydis, vidpadukas 26cm, 65lt.
Talbots Luxe Gold-button henley, spalva balta, dydis S (gerokai padidinta). Labai kokybiška maikutė - švelni, neskysta, audinys smulkus ir tankus Užsisega matinėmis aukso spalvos sagutėmis, ties apykakle persiūta auksiniais siūliukais. Kaina - 58 lt.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm.
Visas ilgis - 67 cm
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm.
Visas ilgis - 67 cm
Parduodu tris naujus Talbots silkinius kostiumelius. Kostiumeliu modeliu ir kokybes dailumas be zodziu
Mano visi kostiumeliai: svarkelis ir bridzai-modelis kaip pirmoje foto sampanines spalvos.
Turiu triju spalvu, visi atitinka XS dydi:
Champagne (kaip foto); abi dalis Petites 0P .
Pink Flambe (kaip antroje foto) Svarkelis Petites 0P; kelnes Petites 2P.
Black abi dalis Petites 0P.
Vieno kaina 295 lt. (o reali kaina beveik 400$).
UKMERGE, SIUNCIU +8 Lt.
Mano visi kostiumeliai: svarkelis ir bridzai-modelis kaip pirmoje foto sampanines spalvos.
Turiu triju spalvu, visi atitinka XS dydi:
Champagne (kaip foto); abi dalis Petites 0P .
Pink Flambe (kaip antroje foto) Svarkelis Petites 0P; kelnes Petites 2P.
Black abi dalis Petites 0P.
Vieno kaina 295 lt. (o reali kaina beveik 400$).
UKMERGE, SIUNCIU +8 Lt.
parduodu karta avetas Talbots espadriles, 9 dydis, Vilnius, 80lt. modelis pirmoje foto, spalva antroje foto.
Naujos, nuostabios, super madingos Talbots balerinos. Man visgi per mažos. 8,5 USA dydis, vidinis padukas 26cm. 140.00 Lt.
Parduodu Talbots batukus
dydis 7, spalva kaip nuotraukoje. Kaina 100 Lt 90 Lt
Nauja Talbots meliono spalvos dailutė palaidinukė. Priekis papuoštas dekoratyvinėmis siūlėmis. Rankovytės užsibaigia kanteliu, susisegančiu sagute. Audinukas plonytis, tamprus, nes yra lycros. Sudėtis: 96 % cotton, 4 % lycra. Dydis - M. Gal net ir L'ui tiktų. Geriausia žiūrėti išmatavimus.
Kaina tik 65 Lt. Dabar tik 45 Lt.
Naujas Talbots plono šviesaus džinsiuko midi susiaučiamas sijonukas. Audinukas minkštutis, gražiai krenta. Viename šone susisega sagutėtis. Patogus, madingas rūbelis. Man didokas. Sudėtis:100 % cotton. Dydis - 6. Manau atitinka mūsiškį 36/38.
Kaina 45 Lt.
Super atrodo
Deriuosi
Išmatavimai bei kiti stilingi, madingi, kokybiški žinomų firmų rūbeliai ir aksesuarai už patrauklias kainas
http://www.supermama...howtopic=917644
Vilnius. Siunčiu į visus Lietuvos kampelius
Bendraukime per AŽ, nes temos neseku
Kaina tik 65 Lt. Dabar tik 45 Lt.
Naujas Talbots plono šviesaus džinsiuko midi susiaučiamas sijonukas. Audinukas minkštutis, gražiai krenta. Viename šone susisega sagutėtis. Patogus, madingas rūbelis. Man didokas. Sudėtis:100 % cotton. Dydis - 6. Manau atitinka mūsiškį 36/38.
Kaina 45 Lt.
Super atrodo
Deriuosi
Išmatavimai bei kiti stilingi, madingi, kokybiški žinomų firmų rūbeliai ir aksesuarai už patrauklias kainas
http://www.supermama...howtopic=917644
Vilnius. Siunčiu į visus Lietuvos kampelius
Bendraukime per AŽ, nes temos neseku