Labai grazios ir kokybiskos. Minksta odyte, patogus kulnas, aukscio nesijaucia Atrodo lygiai taip pat, kaip foto Viena karta buvau apsiavus, bukle labai gera, pasitrynes tik padukas Dydis 10, atitinka 40. Vidpadis 27cm
Nauji Talbots ypatingos kokybės odiniai ilgaauliai, versta oda išorėje, vidus pilnai odinis, ryškiai juodos spalvos. Didis 11 M tiktų 41, kaina 150 Lt (originali kaina buvo ispudinga )
Nauja Talbots meliono spalvos dailutė palaidinukė. Priekis papuoštas dekoratyvinėmis siūlėmis. Rankovytės užsibaigia kanteliu, susisegančiu sagute. Audinukas plonytis, tamprus, nes yra lycros. Sudėtis: 96 % cotton, 4 % lycra. Dydis - M. Gal net ir L'ui tiktų. Geriausia žiūrėti išmatavimus. Kaina tik 65 Lt. Dabar tik 45 Lt.
Naujas Talbots plono šviesaus džinsiuko midi susiaučiamas sijonukas. Audinukas minkštutis, gražiai krenta. Viename šone susisega sagutėtis. Patogus, madingas rūbelis. Man didokas. Sudėtis:100 % cotton. Dydis - 6. Manau atitinka mūsiškį 36/38. Kaina 45 Lt.
Super atrodo
Išmatavimai bei kiti stilingi, madingi, kokybiški žinomų firmų rūbeliai ir aksesuarai už patrauklias kainas http://www.supermama...howtopic=917644 Vilnius. Siunčiu į visus Lietuvos kampelius Bendraukime per AŽ, nes temos neseku
Jei kalbi - tavo žodžiai turi būti geresni už tylą.
Parduodu naują Talbots paltuką (gaila, bet man per trumpos rankovės). Dydis 4, kaina (tik šią savaitę 140 Lt). Spalva tamsiai mėlyna. &rootConcept=Woman]Paltukas Toks kaip baltas
Ieškau tokių ar panašių Talbots balerinų 40 dydžio kojai. Labai lauksiu pasiūlymų į AŽ Labiausiai norėčiau juodų ir natūralios odos rudų, bet svarstyčiau ir kitų spalvų pasiūlymus
Nauji, Tik namie matuoti Talbots aukstakulniai. Odiniai, 7,5 (eur38), turbut aukstesnei kelciai, nes man per platus ties virsutine juosta, tai nelabai stabiliai jauciuos. Siaip labai labai dailus. Kaina Tik 60LT su siuntimu.