Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Nefera @ 2012 11 17, 20:33)
Na tai koki didi imt, jei per krutine 107 cm?  doh.gif  Idealiai nebus nei viena, nujauciu  doh.gif

Man su krutine 100 sake imti M, bet pas mane klubai 110 tai pabijojau kad per klubus neilysiu su M, tai uzsisakiau L ax.gif

Tai jau 11.17 iskeliausi Lietuva tai lauksiu kada pasimatuot ar tikrai bus gera unsure.gif

Manau JUs imkite M jei neturite placiu klubu g.gif

Bet yra daugiau patyrusiu, tai ju klausykite ax.gif
Papildyta:
Mergaites o Belk atitinka dydzius tiek kelnes tiek bliuskytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 17 lapkričio 2012 - 19:39
QUOTE(kriisti @ 2012 11 17, 19:35)
Man su krutine 100 sake imti M, bet pas mane klubai 110 tai pabijojau kad per klubus neilysiu su M, tai uzsisakiau L  ax.gif

Tai jau 11.17 iskeliausi Lietuva tai lauksiu kada pasimatuot ar tikrai bus gera unsure.gif

Manau JUs imkite M jei neturite placiu klubu g.gif

Bet yra daugiau patyrusiu, tai ju klausykite  ax.gif

Klubai tai platesni gerokai biggrin.gif Bet ziurineju ta ilgesni varianta, tai ji lyg ir platejanti... O liemuo M net per platus doh.gif Vienzo, sunku nestandartams doh.gif Palauksiu, kol visos pardavines lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefera: 17 lapkričio 2012 - 19:43
QUOTE(proksi @ 2012 11 17, 18:42)
bet as skalbiu vos ne kas 2-3 savaites striukytes, o buna ir dazniau  ax.gif

Suaugusiu? blink.gif vaikiskas suprasciau, suaugusias pora ar net viena karta sezone turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 11 17, 19:45)
reiks pabandyt..
turi jautriems, vilnos programas.. bet vistiek papurto kelias min ir rodo,kad sausa- trauk lauk.. Del to gerus pukinius daiktus nesu i valykla, nes po skalbimo man jie atrodo nekaip.. gaila rizikuot jei neispurtytu gerai..

Tokiu atveju,kartu su striuke įdedu sušlapinus šlapią rankšluostėlį ar šeip kokį išskalbtą rūbą ,pašluostę.Tai pūkus taip viduj iškedena,kad net braška biggrin.gif
Jei striukė tokia neperšlampama,neperpučiama,tada dar kartą procedūrą pakartoju.
Valyklose juk daro tą patį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 17, 21:45)
Suaugusiu? blink.gif vaikiskas suprasciau, suaugusias pora ar net viena karta sezone turbut g.gif

jo jo savo tenka taip skalbti lotuliukas.gif vaikui del to ir neperku pukiniu, nes jos skalbiu 2-3 kartus per savaite, nes ghuna grizta kaip serniukas ax.gif
Atsakyti
Belk lakines odos bateliai

Ar sie belk bateliai nepamazinti, apskritai ar avalynes kas tureje

ar cia jau baisuuokliai vadinasi, zinot kai tiek metu su vaikais nuo madu atsilikus blush2.gif blush2.gif ieskau i darba bateliu kasdien ax.gif

dar siuos ziuriu

Antri belk bateliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 17 lapkričio 2012 - 20:13
Labukas, gal merginos nori jungtis prie dezodoranto http://www.amazon.co...elizabeth arden, butu nebloga kaina, mano siandien baigesi doh.gif , o ir dovanelem tiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 17, 19:28)
Va radau kas ismatave M tall sia striuke tik cia ismatavimai ilgesnio varianto  4u.gif

Spalva tamsiai mėlyna (tamsesnė, nei Landsend puslapyje).
Išmatavimai:
Per krūtinę 54 cm;
Per liemenį 51 cm;
Rankovės ilgis nuo peties 66 cm (nuo pažasties 52 cm);
Pečių linija 42,5 cm;
Visas ilgis 98 cm.
O cia L-tall

Išmatavinmai
Rankovė 67 cm
Ilgis 99 cm
Pečiai 45 cm
Tarp pazastų 59 cm
Klubai 62 cm

As laukiu L ilgesnio varianto shitakee grybu spalvos ir tikiuosi nebus didele, nes panasu, kad yra tokios tikimybes  doh.gif  nepaklaussiau patarimu imti M paemiau L bijodama, kad bus maza.

Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet vis tiek labai sunku apsispresti, kokio dydzio mamai reiktu g.gif Gal kuri paprotintu? Ugis jos 164cm, klubai 115cm, krutine 110cm g.gif Kazin L dydzio uztektu? Bet ji nori to trumpesnio modeliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 11 17, 22:13)
Belk lakines odos bateliai

Ar sie belk bateliai nepamazinti, apskritai ar avalynes kas tureje

ar cia jau baisuuokliai vadinasi, zinot kai tiek metu su vaikais nuo madu atsilikus  blush2.gif  blush2.gif ieskau i darba bateliu kasdien ax.gif

dar siuos ziuriu

Antri belk bateliai

pirmi man nelabai, antru nuorodos nerodo.

Papildyta:
QUOTE(tsjogal @ 2012 11 17, 22:41)
Labukas, gal merginos nori jungtis prie dezodoranto http://www.amazon.co...elizabeth arden, butu nebloga kaina, mano siandien baigesi doh.gif , o ir dovanelem tiktu 4u.gif

o kuom jis ypatingas ir geras ? ir ar originalas cia ?
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 11 17, 20:42)
Aciu labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Bet vis tiek labai sunku apsispresti, kokio dydzio mamai reiktu  g.gif  Gal kuri paprotintu? Ugis jos 164cm, klubai 115cm, krutine 110cm g.gif Kazin L dydzio uztektu? Bet ji nori to trumpesnio modeliuko  mirksiukas.gif

Uztektu sociai drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=proksi,2012 11 17, 21:51]
pirmi man nelabai, antru nuorodos nerodo.

antri va sie:

nededa nuorodos nzn kodel sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 17 lapkričio 2012 - 21:01
QUOTE(proksi @ 2012 11 17,

[cool.gif
Papildyta:[/b]
o kuom jis ypatingas ir geras ? ir ar originalas cia ?

jis toks kreminis, kvapas gaivus, neikyrus, drabuziu netepa, o del originalumo g.gif manau, kad tikras, turejau parsivezus 2 vnt, siustis neteko 4u.gif
Atsakyti