sveikutes....vaje kiek diskusijos uzvire
bet tuo paciu malonu paskaityti ir save apraminti, kad ne vieni mes tokie nutruktgalviai ir nekomfortiski
uzsisakem bilietelius ir 01.06 keliam sparnus pasisildyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 27, 11:14)
man tai neatrodo tai taip baisiai kaip kai kurioms. Pamenu vieną sunkią kelionę automobiliu 5500 km per tris savaites su dviem pusantrų metų vaikais. Kartais nakvynės auto važiuojant, kartais viešbuty, kartais pas žmones. Sunku buvo, bet daug pamatėm. O čia tik viena nakvynė oro uoste. Ir vaikai miegantys vežime. Maniškės nei viena vežime nemiegodavo. Manau, kad nusiteikimo reikalas. Niekas nesako, kad bus lengva, bet tikrai įmanoma. Mes patys šį variantą svarstėm ir galvojom imt, bet pasitaikė geresnis
na manau kad turetu miegoti, nes musiskiai ner labai islepe, o jei ir nemiegos nesiojant ant ranku buna ramus maziukas, su mergina jau eina susitarti ir susikalbeti, tai manau kazkaip isgyvensim...aciu jums uz palaikyma
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 27, 11:43)
Jei jau klausimas ar važiuot su su ta nakvyne, ar visai nevažiuot tai aš tikrai važiuočiau.
Aišku daug kas priklauso ir nuo to, kaip žmonės įpratę keliaut. Man atostogos nebūtinai turi būti lengvos.
mums pirmos atostogos kazkur visiems kartu....ir tai buvo mastymo vykti ar ne....bet sita skrydi radus ir priemus apsisprendem skristi. buvo kur laikas tarp skrydziu 1.25val, tai man sitas rizikingesnis pasirode nei su vaikais nakvyne praleisti orouoste
QUOTE(Elvita @ 2012 11 27, 11:48)
Jungciu i Kanarus sociai, reikia ieskoti arba tada jau rinktis toki varianta, kad pernakvot viesbutyje salia oro uosto, o ne kankinti tokius maziukus nakti oro uoste
na manau nenutiks nieko baisaus jei pakankinsim...o kai jie nera dideli miegaliai naktimis, pakankina ir siaip patys save, tai gfal nebus kazkas baisiai sunkaus....
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 27, 11:52)
** gal ir sočiai, bet gal kaina netinka, gal laikas, gal dar kokios priežastys
mes neturim laiko daug mastymams, nes matem kaip akyse tirpsta bilietai ir nebera pasiulymu...o jei dar neatitiks skrydziai ir vel reikes laukti. tai emem jau sudarytus skrydzius kai mes nedideli zinovai
QUOTE(eliuka @ 2012 11 27, 11:54)
Pritariu. Aisku, teveliams reiketu nusiteikti, kad gali buti visaip, bet gi nuovargis vaikams daro savo, tai manau, kad jie tikrai numigs. Daugybe kartu esu isitikinusi (esu apturejusi tikrai nelengva kelione iki Indijos ir ten 3 menesiu keliavimas su metu vaiku), kad sunkiau buna tevams. O vaikai pasidaro tylus, ramus it angeliukai, kai tik ateina sunkesne keliones dalis
tik su tokiu nusiteikimu ir vykstam, pasiruose bet kam...
QUOTE(sugarbabe @ 2012 11 27, 13:05)
jei pats nusiteiki, kad tai nera kazkokia tragedija, vaikams nezyzi, kad o jetau kaip cia blogai, kad mes cia esam, o pateiki tai kaip zaidima, nesuprantu kas gali but blogai..
o cia naktinis prabuvimas
vaikai sau vezimuose miega, o tevai ramiai sedi su kapucino puodeliais ir snekasi- vos ne idile
va mano reportazo nuotrauka: aisku, yra tokiu, kurie pasakys, kad va sutaupe 200lt, o kaip vaika kankina ir pan.
nusiteikiam taip kaip jus ir ziuresim kas gausis
miegos jie manau jei nores tikrai, jei ne gales sedeti salia arba pasivaikscioti....o su vyru turesim daug ka pasisneketi ir aptarti....
na mes sutaupom pakankamai nemazai sitaip skrendant....bet kad ir 200lt, vis i kisene....
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 27, 13:29)
tikrai realu, kad tokie bus, bet tai bus tik viena dieną, o visos atostogos prieš akis. Išmiegos ir kaip nauji bus
tikrai taip, pietu pamiegosim visi kartu ir bus liuks
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 27, 14:02)
o dėl sutaupymo, tai kartais tiesiog ir neapsimoka į viešbutį. Tarkim atskrendi 24 val., o kitas skrydis 6 val, vadinasi oro uoste reik būt po 4. Kol nuvažiuosi iki viešbučio, kol įsikursi žiūrėk ir atgal važiuot reikės. Miego oro uoste gausis daugiau, nei taip važinėjant.
musu skrydis bus 00.20 nusileidziam....06.30 vel kylam....tai manau panasiai kaip jus
tuo labiau kad grystant namo ziurejom kad nebutu naktinio laukimo orouoste, jau diena tik teks palaukti biski