Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(bakatita @ 2012 11 27, 09:57)
o kazi kuriam kurorte su vaikais geriau ieskoti viesbucio? vezuosi vaikus, ypac vyresneli, nes ivykde pazada, jau ir mokytoja rekomendavo skatinti, nes pastangos buvo didziules, tai reikia tokios vietos, kur vaikams smagiau-parkai, gal koks zoo ar pan. ir aisku ramiau 4u.gif

As tai rinkciausi Puerto Rico, nes salia Amadores papludimys, netoli Patalavaca papludimys. Arba Taurito. Nuo jo irgi netoli sie papludymiai, be to vienas is ten esanciu viesbuciu turi vandens parka.
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2012 11 26, 23:08)
o kodel jus taip iskart sakot? gal buvot susidurusi g.gif na vaikai manau nuskrendant miegotu, tikiuosi labai, poto vel turetu miegoti vezimuke, tikiuosi rolleyes.gif , na ir poto manau pailsejus viskas liuks turetu buti....na mes jau kaip ir pasiryzom tam planui, teks tik bilietus uzsakyti ir padeti galutini svarstymu taska rolleyes.gif

man tai neatrodo tai taip baisiai kaip kai kurioms. Pamenu vieną sunkią kelionę automobiliu 5500 km per tris savaites su dviem pusantrų metų vaikais. Kartais nakvynės auto važiuojant, kartais viešbuty, kartais pas žmones. Sunku buvo, bet daug pamatėm. O čia tik viena nakvynė oro uoste. Ir vaikai miegantys vežime. Maniškės nei viena vežime nemiegodavo. Manau, kad nusiteikimo reikalas. Niekas nesako, kad bus lengva, bet tikrai įmanoma. Mes patys šį variantą svarstėm ir galvojom imt, bet pasitaikė geresnis smile.gif
Atsakyti
o kažin į kokią kainą orientuotis, skrydis ir gyvenimas 3-4 zvaigzduciu viesbutyje su pusryciais ir vakariene 14 dienu gran kanarijoje?

itakoje randu apie 11-12 tukst, 8 dienos uz 8 tukst?

dar mintis su wizzair skristi i barselona ir is ten i gran kanarija. ka manot?

2 suauge ir 2 vaikai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakatita: 27 lapkričio 2012 - 11:19
QUOTE(žuvyte23 @ 2012 11 25, 22:58)
Kaip suprantu, ispanu kalba Jums ne problema, tai galit pasizvalgyti (aisku, jei pati dar nesat radus siu psl):

http://www.rumbo.es/...c_id=news221112

ir cia -

http://www.viajar.co..._id=news221112v

Labai neblogu pasiulymu buna smile.gif  4u.gif

Aciu, konkretu viesbuti kuri uzsakiau, pigiausiai radau per pacio viesbucio tinklapi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 27, 11:14)
man tai neatrodo tai taip baisiai kaip kai kurioms. Pamenu vieną sunkią kelionę automobiliu

Bet pameni ta kelione, ne tik kaip kupina ispudziu, bet ir kaip sunkia.
Aisku, kiekvieno teise rinktis kaip keliauti, bet keiciantis klimatui, laiko juostoms, nera jokios garantijos, kad tie vaikai miegos. Ir 6 val. oro uoste, cia ne juokas, juolab su tokiais maziukais vaikais.
Papildyta:
QUOTE(bakatita @ 2012 11 27, 11:18)

dar mintis su wizzair skristi i barselona ir is ten i gran kanarija. ka manot?

Jokio skirtumo kokiomis jungtimis skrisi. Svarbiausia ziureti, kad butu pakankamas laiko tarpas tarp skrydziu arba nebutu nakvynes tarpineje stoteleje.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 11 27, 12:37)
Bet pameni ta kelione, ne tik kaip kupina ispudziu, bet ir kaip sunkia.
Aisku, kiekvieno teise rinktis kaip keliauti, bet keiciantis klimatui, laiko juostoms, nera jokios garantijos, kad tie vaikai miegos. Ir 6 val. oro uoste, cia ne juokas, juolab su tokiais maziukais vaikais.

Tikrai sunki buvo, bet tai buvo trys savaitės nuolatinio judėjimo ir vietos keitimo. Pagrinde buvo sunku tai. O čia tik viena naktis be vietos. Rizikia visada yra, bet kaip sakoma "kas nerizikuoja..." Jei jau klausimas ar važiuot su su ta nakvyne, ar visai nevažiuot tai aš tikrai važiuočiau.
Aišku daug kas priklauso ir nuo to, kaip žmonės įpratę keliaut. Man atostogos nebūtinai turi būti lengvos.
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 27, 11:43)
Man atostogos nebūtinai turi būti lengvos.

Be abejo, bet turi kelti teigiamas emocijas.

Kai narsau internete, ieskodama info apie kelioniu marsutus ir t.t., tai begaleje forumu zmones, raso, tik viena, kad naktis oro uoste - kosmaras. Nekalbu, kad ji dar ir su vaikais doh.gif
Jungciu i Kanarus sociai, reikia ieskoti arba tada jau rinktis toki varianta, kad pernakvot viesbutyje salia oro uosto, o ne kankinti tokius maziukus nakti oro uoste doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 11 27, 12:48)
*Be abejo, bet turi kelti teigiamas emocijas.
**Jungciu i Kanarus sociai, reikia ieskoti arba tada jau rinktis toki varianta, kad pernakvot viesbutyje salia oro uosto, o ne kankinti tokius maziukus nakti oro uoste  doh.gif

* tikrai drinks_cheers.gif
** gal ir sočiai, bet gal kaina netinka, gal laikas, gal dar kokios priežastys
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 27, 12:43)
Aišku daug kas priklauso ir nuo to, kaip žmonės įpratę keliaut. Man atostogos nebūtinai turi būti lengvos.

Pritariu. Aisku, teveliams reiketu nusiteikti, kad gali buti visaip, bet gi nuovargis vaikams daro savo, tai manau, kad jie tikrai numigs. Daugybe kartu esu isitikinusi (esu apturejusi tikrai nelengva kelione iki Indijos ir ten 3 menesiu keliavimas su metu vaiku), kad sunkiau buna tevams. O vaikai pasidaro tylus, ramus it angeliukai, kai tik ateina sunkesne keliones dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2012 11 27, 11:54)
O vaikai pasidaro tylus, ramus it angeliukai, kai tik ateina sunkesne keliones dalis  smile.gif

Arba atvirksciai, pervarge, irzlus ir t.t. Tokiu dalyku kelioneje negali numatyti. Nera garantijos, kad jie miegos, bus tylus ir ramus. Gali buti atvirkstine reakcija i nuovargi...
Bet jau kartojuos, kiekvieno teise rinktis kaip keliauti...
Atsakyti
na kadangi is cia snekanciu ne vienas pats nenakvojo su vaikais orouoste, tai.. biggrin.gif

as su visa seimyna miegojau ir man absoliuciai jokiu neigiamu emociju nesukelia, tiesiog dar vienas nuotykis thumbup.gif o kaip gryzdami kepem sumustinius, kad orouoste nereiktu labai brangiu sumustiniu pirkt thumbup.gif lotuliukas.gif

jei pats nusiteiki, kad tai nera kazkokia tragedija, vaikams nezyzi, kad o jetau kaip cia blogai, kad mes cia esam, o pateiki tai kaip zaidima, nesuprantu kas gali but blogai..
o cia naktinis prabuvimas doh.gif vaikai sau vezimuose miega, o tevai ramiai sedi su kapucino puodeliais ir snekasi- vos ne idile biggrin.gif

va mano reportazo nuotrauka: aisku, yra tokiu, kurie pasakys, kad va sutaupe 200lt, o kaip vaika kankina ir pan.
bet jei tik tureciau galimybe, be jokios abejones vel taip keliauciau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 11 27, 12:57)
Arba atvirksciai, pervarge, irzlus ir t.t. Tokiu dalyku kelioneje negali numatyti. Nera garantijos, kad jie miegos, bus tylus ir ramus. Gali buti atvirkstine reakcija i nuovargi...
Bet jau kartojuos, kiekvieno teise rinktis kaip keliauti...

tikrai realu, kad tokie bus, bet tai bus tik viena dieną, o visos atostogos prieš akis. Išmiegos ir kaip nauji bus smile.gif
Atsakyti