Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 01 07, 13:02)
skrendant su vaikais iki dviejų metų leidžiama pasiimti gėrimų vaikui. Kiekio niekas neriboja, tai kaip ir sau gali pasiimt. Mes apie porą litrų vandens nešėmės.

tik iki 2m? Jei 2m jau yra, tai tada tik 100ml?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 01 06, 12:19)
kodel as tau negaliu issiusiti az?raso,kad tavo el.dezute pilna  doh.gif  noriu taves kai ko paklausti  wub.gif

Ačiū už klausimą, skubu išsivalyti paštądėžės, nors neturiu supratimo kaip taip galėtų būti
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2013 01 07, 15:27)
Ačiū už klausimą, skubu išsivalyti paštądėžės, nors neturiu supratimo kaip taip galėtų būti

pažymėti dalį nereikalingų žinučių varnele (kairėje langeliai maži prie kiekvienos žinutės) ir apačioje paspausti - ištrinti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 07 sausio 2013 - 15:42
QUOTE(pavyks @ 2013 01 07, 15:42)
pažymėti dalį nereikalingų žinučių varnele (kairėje langeliai maži prie kiekvienos žinutės) ir apačioje paspausti - ištrinti wink.gif

Viskas gerai, tiesiog neatkreipiau dėmesio į savo paštą nes niekas man lyg ir nerašo... smile.gif
Atsakyti
[quote=liida,2013 01 07, 12:16]
[quote=Svaj-a,2013 01 07, 07:39]
g.gif jei tas dirzas turi metalo - cypses!
nu tai aisku,kad cypses kai eisi per patikra,tai zinoma,kad viska nusiimi kai eini per patikra,bent jau as,kad nekiltu bereikalingu problemu smile.gif o kaip nusiimi paskui taip ir uzsidedi kalbejau apie laika po patikros.
[/quote]
taip ir norisi kanors parasyti...tiek naujo suzinai bigsmile.gif
as tai negarantuoju,jog cia nepasakytu...viskas salia. Kaune gi irgi. Vilniuje rimciausiai kg tikrina pries ilipima i lektuva doh.gif ir po duty free shop apsipirkimo doh.gif mano vyrui tai lab. patiko g.gif tongue.gif Jei netiesioginis skrydis,tai taip - bet mus kasininke perspejo,ejom viska ispakuoti unsure.gif Vilniuje visi turejome kisti lagaminus i matuokli,nors pvz. matosi,kad standartas cool.gif Musu 2 lagaminai su XXL tasemis...ikisome,o istraukti neina doh.gif doh.gif Ten daug tokiu buvo. Gerai,jog paskut. min prisiminiau,jog sis sviedinys buvo priekyje taseje,jis tikrai trukde... http://www.amazon.de...3...6266&sr=8-4 Kiek juoko ten buvo thumbup.gif 3 likusiu mums nereikejo net kisti mirksiukas.gif
Bet kiek istoriju pasiklausai,tai visi damoketi turi unsure.gif Mano dukterecia uz 4 cepelinus 100lt. susimokejo...sake is principo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 12 28, 09:16)
o kokiu metu laiku jus buvote?

Mes buvome Gruodzio 6-13d. Tikrai buvo nuostabus oras, o ir vejas jo negadino smile.gif Lietaus nebuvo ne viena diena.
Atsakyti
QUOTE(*moniqute* @ 2013 01 07, 16:41)
Mes buvome Gruodzio 6-13d. Tikrai buvo nuostabus oras, o ir vejas jo negadino smile.gif Lietaus nebuvo ne viena diena.

o kaip vejas?ar labai didelis?
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 01 07, 15:13)

tokiu atveju nelabai verta pilstyt po 100 ml. Geriau tiesiog nusipirkt kiek reikia vandens prėjus apsaugą.
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 01 07, 16:13)

Galima prasinešti ir virš dviejų metų, bet tai neturi būti mineralinio butelis:) Kiek teko neštis, tai eina visi vaikiški buteliukai (240 ml), termosai ir visi kiti nedidelės talpos (bent mes nešėmės iki 500 ml) buteliukai. Tiesa, ne kartą teko atsukus paragauti visko:)
Atsakyti
Dėkui, aš irgi galvoju Avent gertuvę pasiimti su savim, blogiausiu atveju - išpilsim smile.gif
O vat orų prognozės man nervus tampo aggressive.gif , tai puikius orus rodo paskutinei sausio savaitei, tai žaibus doh.gif Supykau šiandien pažiūrėjusi, tikiuos nepasitvirtins, nes kažkaip per dažnai jie čia pradėjo kaitalioti unsure.gif
http://www.accuweath...ry-weather/3022
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 07, 15:25)
taip ir norisi kanors parasyti...tiek naujo suzinai  bigsmile.gif
as tai negarantuoju,jog cia nepasakytu...viskas salia. Kaune gi irgi. Vilniuje rimciausiai kg tikrina pries ilipima i lektuva  doh.gif ir po duty free shop apsipirkimo  doh.gif mano vyrui tai lab. patiko  g.gif  tongue.gif Jei netiesioginis skrydis,tai taip - bet mus kasininke perspejo,ejom viska ispakuoti  unsure.gif Vilniuje  visi turejome kisti lagaminus i matuokli,nors pvz. matosi,kad standartas  cool.gif Musu 2 lagaminai su XXL tasemis...ikisome,o istraukti neina  doh.gif  doh.gif Ten daug tokiu buvo. Gerai,jog paskut. min prisiminiau,jog sis sviedinys buvo priekyje taseje,jis tikrai trukde...    http://www.amazon.de...3...6266&sr=8-4 Kiek juoko ten buvo  thumbup.gif 3 likusiu mums nereikejo net kisti  mirksiukas.gif
Bet kiek istoriju pasiklausai,tai visi damoketi turi  unsure.gif Mano dukterecia uz 4 cepelinus 100lt. susimokejo...sake is principo  biggrin.gif

as nepykstu ant tu tikrintoju jie savo darba dirba kai kada naujokai kai kada seip be nuotaikos ar kaipo tik labai gerai nusiteike..isidedu taip,kad neprisikabintu i nesimatytu jokiu piniginiu ir per 12 metu skrydzius pirmyn atgal nei karto pries ilipant i lektuva nieks niekam neliepe nusimauti striukiu ar kazkas kazka ciupinejo,ar kisenes tikrino su bagazu tai taip liepia kisti i matuokle sveria,nuo to niekur nepabegsi nebent imi lagaminu ir ramus kaip belgas eini smile.gif vat pykstu as ant zmoguiskumo trukumo kartais tuose lektuvuose dirbanciu zmoniu..va karta nusileido lektuvas neplanuotai kazkas sugedo.... doh.gif ir stovejo apie 1.5 gal daugiau ir nieko niekur neisleido ir nedave gerti ne man bet metu vaikui as ne veltui prasiau..uz pinigus atseit nieko negali parduoti ..tada sakau gal savo tada vandens duosi gurksny arba paspausi is to bammbalio pastatyto kampe zodziu pradejau ne rekti o reikalauti visam lektuvui girdint kol priejus prie to bambalio sugebejo ilasint puse stiklines...
ne i tema cia,bet tikiuos nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 07, 17:25)

Bet kiek istoriju pasiklausai,tai visi damoketi turi  unsure.gif Mano dukterecia uz 4 cepelinus 100lt. susimokejo...sake is principo  biggrin.gif

Geriau suvalgiusi būtų smile.gif
Atsakyti