Gal kada ir man papuls Fuerteventura aplankyti antra karta. Pirma karta mes taip pat labiau gulinejome ir man ispudzio sala tikrai nepadare Ko negaleciau pasakyti apie Lanzarote Tik nelabai suprtau apie koki "baltuma" Jus snekate Kad ten daugiau "juodumas"
QUOTE(kralik @ 2013 01 03, 15:30)
o kaip but, jeigu pvz isimu leidima, o ta ryta lija normaliai?
jei kelia keltuvai ir yra noro, tai lipi, o jei nekelia, tai nuplaukia. Jei ilgam važiuojat, tai gal pavyktų tuomet vietoj išsiimti leidimus kitai dienai.
QUOTE(pavyks @ 2013 01 03, 16:01)
Visos higienos priemonės ir pampersai ten yra kiekvienoje parduotuvėlėj...
mums problema buvo su pampersais - kelnaitėm. Kažkaip nemėgsta jie ten jų. Pagrinde tie užsegami. A, ir dar įdomiai buvo. Kai nuvažiavom į Siam parką. Klausiam ar būtinos sauskelnės specialios maudymuisi. Tai ta mergina nelabai suprato apie ką kalbam. Galiausiai pasiskambinus kažkam pasakė, kad jokių sauskelnių negalima, bet būtina maudymosi apranga Parduotuvėse irgi nedaug kur matėm tų spec. maudymosi sauskelnių.
QUOTE(bakatita @ 2013 01 03, 16:30)
Merginos, ačiū už atsakymus
Gal kas galit įvertinti:
nuo kovo 22 iki balandžio 5 (15d) susirandu tokį planą:
Vilnius-Luton-gran canaria
Gran canaria-barselona-vilnius
tarpai tarp persedimu kazkur po 4 val ir dienos metu. man gaunasi apie 4120 lt 2 suaugusiems ir vaikams 4 ir 7 metų. čia brangu?
Gal kas galit įvertinti:
tarpai tarp persedimu kazkur po 4 val ir dienos metu. man gaunasi apie 4120 lt 2 suaugusiems ir vaikams 4 ir 7 metų. čia brangu?
man tai atrodo brangu, bet gal tokiu metu tokios kainos
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 01 03, 17:15)
mums problema buvo su pampersais - kelnaitėm. Kažkaip nemėgsta jie ten jų. Pagrinde tie užsegami. A, ir dar įdomiai buvo. Kai nuvažiavom į Siam parką. Klausiam ar būtinos sauskelnės specialios maudymuisi. Tai ta mergina nelabai suprato apie ką kalbam. Galiausiai pasiskambinus kažkam pasakė, kad jokių sauskelnių negalima, bet būtina maudymosi apranga Parduotuvėse irgi nedaug kur matėm tų spec. maudymosi sauskelnių.
o tai kaip tada daryt.. spec aprangos neturiu mazei, tai gal su paprasciausias triusikeliais tada? Bet jei prikraus va o as prisidejau tu maudymosi pampersu.. o kaip tu mazes papludimy laikei? nuogutes,s u pampersasi, ar su triusikeliais?
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 01 03, 18:15)
jei kelia keltuvai ir yra noro, tai lipi, o jei nekelia, tai nuplaukia. Jei ilgam važiuojat, tai gal pavyktų tuomet vietoj išsiimti leidimus kitai dienai.
pradejau biskuti metytis... o leidimas ir bilietas yra vienas ir tas pats??? ar yra atskirai kazkoks leidimas ir atskirai bilietas 25 eurai?
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 01 03, 17:15)
bet tai maziukas gi kai pavarys bus jiems negalima sauskelniu...as tai planuoju tik su pampiu, nes bijau nelaimiu i vandeni
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 03, 18:42)
o tai kaip tada daryt.. spec aprangos neturiu mazei, tai gal su paprasciausias triusikeliais tada? Bet jei prikraus va o as prisidejau tu maudymosi pampersu.. o kaip tu mazes papludimy laikei? nuogutes,s u pampersasi, ar su triusikeliais?
bet tie triusikeliai ar sulaikys, normaliai bus o papludimi manau su triusikeliais laikyt
QUOTE(Zuvele @ 2013 01 03, 12:33)
kaip džiugu..lauksime vėlesnių įspūdžių
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 03, 19:42)
aš kažkokiam supermarkete kaip tik turėjau nupirkus maudymosi kelnaites, tai jas moviau. Sauskelnių neturėjau, tai apsidžiaugiau, kad nereik, nes galvojom, kad jei reik, tuomet važiuosim ieškot pirkt, bet kai pasakė, kad negalima tai nesukom galvos. Draugai pamiršo savo mažiukei maudymkę, tai buvo tiesiog su triusikėliais. Šiaip niekas ten netikrino ir nežiūrėjo kaip ten kas pasirengę. Gali ir maudymosi sauskelnes po maudymke ar triusikėliais manau maut ir tikrai niekam neklius. Jos gi nesipučia kaip paprastos sauskelnės.
Didelių nelaimių mums nenutiko nors prabuvom beveik visą dieną.
Paplūdimy tai didžiąją laiko dalį buvo nuogu užpakaliu, kartais apmaudavau maudymkę, kad gražesnė būtų Sauskelnių niekada nemoviau, didelių nelaimių nebuvo. Didžiosios jau pas mane nebesauskelninės buvo.
QUOTE(spilgiukee @ 2013 01 03, 20:29)
pradejau biskuti metytis... o leidimas ir bilietas yra vienas ir tas pats??? ar yra atskirai kazkoks leidimas ir atskirai bilietas 25 eurai?
ne tas pats Nueini į šitą psl. dėl leidimo, užsisakau norimą laiką, atsispausdini dvi kopijas. Leidimas nemokamas. Mes tai darėm iš namų prieš išvažiuodami į kelionę. Bet galima ir vietoj bandyt kokią internetinę kavinę susiradus.
Pasirinktą dieną užvažiuoji mašina iki funikulieriaus kasų, nusiperki bilietą už 25 eur, užsikeli į viršų ir keliauji takeliu iki būdelės su apsauginiais. Ten parodai savo atsispausdintą leidimą ir asmens dokumentus. Ir gero kelio iki pat viršūnės Jei gerai pamenu ar ne tris valandas duoda pasivaikščiojimui
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2013 01 03, 21:02)
bet tai maziukas gi kai pavarys bus jiems negalima sauskelniu...as tai planuoju tik su pampiu, nes bijau nelaimiu i vandeni
bet tie triusikeliai ar sulaikys, normaliai bus o papludimi manau su triusikeliais laikyt
didelį reikalą manau sulaikys, o mažo tai tikrai ne Nustebus buvau, kad jie prieš sauskelnes, o apie maudymosi toks jausmas kad net negirdėję. Dabar jei eičiau, tai maučiau maudomosi sauskelnes ir ant viršaus triusikėlius ar maudymkę, kad visiems ramu būtų
Sveiki, sia savaite gryzom ir mes is Tenerifes, ispudziai patys nuostabiausi Gyvenome viesbutyje Be Live Playa La Arena, nors teritorija nedidele lyginant su kitos salies viesbuciais kur esame buve, bet labai graziai apzeldinta ir vienas baseina buvo sildomas kas mums buvo aktualu. Maistas taip pat sakyciau ivairus , nors pusryciai vienodi kasdien, nors manau cia visur taip, kartais trukdavo salotu ivairesniu, bet visumoje buvo ka pasirinkti. Labai prasmatni buvo kaledu vakariene Buvo mini kllubas kas mums buvo aktualu su vaikais, animatotriai sakyciau silpnoki, nors vaikams klube labai patiko.
Buvome issinuomave masina 6 dienomis tai buvome Loro parke labai patiko ir akvalande, ir truputi pasivazinejome aplinkui. Kitam kartui palikome Teide
Del temperaturos tokios nesitikejau kiek sekiau orus, ber mums labai pasiseke visas 2 savaites dienomis budavo tarp 25-31 vakarai taip pat silti apie 18 net nereikejo ko nors ilgomis rankovemis, nei laso lietaus nemateme. Pries tai labai bijojome del oru nes skridome pirma karta. Kitamet rezgame plana nuvykti i Gran Canaria jei viskas bus gerai.
Linkejimai Svajai, pro musu balkona matesi jusu gigantiskas Los Gigantes. Su viena anglu seima bendravome tai sake jiems labai patiko sis viesbutis, jie pries tai jame buvo, kita karta jei kada vyksime galbut i ji vaziuotume. O Jums sis viesbutis patiko?
Vienu zodziu mums labai patiko atostogos tenerifeje labai pasiilgstu tu nuostbaia siltu oru vidurziemi, kaip pas mus UK beveik kasdien lyja ...
Buvome issinuomave masina 6 dienomis tai buvome Loro parke labai patiko ir akvalande, ir truputi pasivazinejome aplinkui. Kitam kartui palikome Teide
Del temperaturos tokios nesitikejau kiek sekiau orus, ber mums labai pasiseke visas 2 savaites dienomis budavo tarp 25-31 vakarai taip pat silti apie 18 net nereikejo ko nors ilgomis rankovemis, nei laso lietaus nemateme. Pries tai labai bijojome del oru nes skridome pirma karta. Kitamet rezgame plana nuvykti i Gran Canaria jei viskas bus gerai.
Linkejimai Svajai, pro musu balkona matesi jusu gigantiskas Los Gigantes. Su viena anglu seima bendravome tai sake jiems labai patiko sis viesbutis, jie pries tai jame buvo, kita karta jei kada vyksime galbut i ji vaziuotume. O Jums sis viesbutis patiko?
Vienu zodziu mums labai patiko atostogos tenerifeje labai pasiilgstu tu nuostbaia siltu oru vidurziemi, kaip pas mus UK beveik kasdien lyja ...
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 03, 17:42)
aisku,kad veskis tuos vandeninius pampersus
Papildyta:
QUOTE(*Zuika* @ 2013 01 03, 20:04)
Del temperaturos tokios nesitikejau kiek sekiau orus, ber mums labai pasiseke visas 2 savaites dienomis budavo tarp 25-31 vakarai taip pat silti apie 18 net nereikejo ko nors ilgomis rankovemis, nei laso lietaus nemateme.
nu kuo daugiau tokiu temperaturu
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 03, 15:04)
o gal kuri buvot konkrecia los christianose? ar ten yra kokiu mini prekybos centriuku? ar reikia i uzmiesti vaziuot? Man fantazija nenesa tiek Logiskai mastant, turetu buti.. kaip is tundros kokios jauciuosi
Tikrai bus
QUOTE(spilgiukee @ 2013 01 03, 15:25)
nepergyvenkit, manau po tokio straipsnio bus imtasi kažkokių veiksmų... nes po tokio paviešinimo manau atitinkamos institucijos pradės rimčiau juos kontroliuoti.. tik ar nenukentės eilinį kartą klientai, t.y. ar nepabrangs bilietai
Ir man taip atrodo
QUOTE(bakatita @ 2013 01 03, 15:30)
Merginos, ačiū už atsakymus
Gal kas galit įvertinti:
Gal kas galit įvertinti:
Brangu man atrodo, mes taip nusipirkom kaip elvita rašė (irgi 2+2)
Zuika, super jums orai buvo , kaip mums užpernai panašiai, pasaka buvo. Va dabar kažkaip atrodo, kad taip nenuskils
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 01 03, 21:02)
didelį reikalą manau sulaikys, o mažo tai tikrai ne Nustebus buvau, kad jie prieš sauskelnes, o apie maudymosi toks jausmas kad net negirdėję. Dabar jei eičiau, tai maučiau maudomosi sauskelnes ir ant viršaus triusikėlius ar maudymkę, kad visiems ramu būtų
taip reiks ir daryti del sventos ramybes visiems
QUOTE(*Zuika* @ 2013 01 03, 21:04)
Sveiki, sia savaite gryzom ir mes is Tenerifes, ispudziai patys nuostabiausi
kaip nuostabu...tikimes ir mes silumos panasios
iskilo klausimas - jei sunaus pavarde nesutampa su mano pavarde, ar nebus problemu skrendant? gimimo liudijima pasiimsime, ar nereik issiversti jo, kaip kitose salyse yra gal zino kas?