QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 01 03, 14:05)
na bent jau kai mes buvom tai nesiskyrė, manau, kad ir dabar tas pats. Tik vietiniams geros nuolaidos, bet musm tai neaktualu
leidimas nemokamas, bet būtina nurodyti tikslią datą ir valandą.
leidimas nemokamas, bet būtina nurodyti tikslią datą ir valandą.
o kaip but, jeigu pvz isimu leidima, o ta ryta lija normaliai?
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 03, 14:08)
vadinas silta ten ramu
ai, gi dar svarbus klausimas vis tik.. deduos daiktus ir galvoju kaip su higineos priemonem daryt.. ten visokius sampunus, duso zeles losjonus pilstytis i kokiuus indukus ar neverta imt( tik su rankinaisi skrisim). Ar yra netoli siaurinio oro uosto link greitkelio koks normalesnis prekybos cwntras visiem sitiem dalykam isigyti? Pampersu mazei paemiau dviem dienom, galvoju vis tiek pakas netilps man, nusipirksiu ten.. bet ar neriekes ilgai ir nuobodziai ieskoti?
aha ir man aktualus kls...ar reikia imt higienos priemones?
ai, gi dar svarbus klausimas vis tik.. deduos daiktus ir galvoju kaip su higineos priemonem daryt.. ten visokius sampunus, duso zeles losjonus pilstytis i kokiuus indukus ar neverta imt( tik su rankinaisi skrisim). Ar yra netoli siaurinio oro uosto link greitkelio koks normalesnis prekybos cwntras visiem sitiem dalykam isigyti? Pampersu mazei paemiau dviem dienom, galvoju vis tiek pakas netilps man, nusipirksiu ten.. bet ar neriekes ilgai ir nuobodziai ieskoti?
aha ir man aktualus kls...ar reikia imt higienos priemones?