Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 01 03, 14:05)
na bent jau kai mes buvom tai nesiskyrė, manau, kad ir dabar tas pats. Tik vietiniams geros nuolaidos, bet musm tai neaktualu sad.gif

leidimas nemokamas, bet būtina nurodyti tikslią datą ir valandą.

o kaip but, jeigu pvz isimu leidima, o ta ryta lija normaliai?

QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 03, 14:08)
vadinas silta ten smile.gif ramu smile.gif

ai, gi dar svarbus klausimas vis tik.. deduos daiktus ir galvoju kaip su higineos priemonem daryt.. ten visokius sampunus, duso zeles losjonus pilstytis i kokiuus indukus ar neverta imt( tik su rankinaisi skrisim). Ar yra netoli siaurinio oro uosto link greitkelio koks normalesnis prekybos cwntras visiem sitiem dalykam isigyti? Pampersu mazei paemiau dviem dienom, galvoju vis tiek pakas netilps man, nusipirksiu ten.. bet ar neriekes ilgai ir nuobodziai ieskoti?

aha ir man aktualus kls...ar reikia imt higienos priemones?

Atsakyti
Visos higienos priemonės ir pampersai ten yra kiekvienoje parduotuvėlėj, jei tik su rankiniu važiuoti, tikrai neverta 4u.gif
Papildyta:
g.gif
http://verslas.delfi...o.d?id=60346361
Atsakyti
o gal kuri buvot konkrecia los christianose? ar ten yra kokiu mini prekybos centriuku? ar reikia i uzmiesti vaziuot? Man fantazija nenesa tiek smile.gif Logiskai mastant, turetu buti.. kaip is tundros kokios jauciuosi doh.gif

na tai, tam kartui reikes susirinkt meginukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pavyks @ 2013 01 03, 15:01)
Visos higienos priemonės ir pampersai ten yra kiekvienoje parduotuvėlėj, jei tik su rankiniu važiuoti, tikrai neverta 4u.gif
Papildyta:
g.gif

Aciu smile.gif

bet kaip faina kai tokios draugiskos visos, patariat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 01 03, 15:01)
Papildyta:
g.gif

aciu uz atsakyma....

vaje, koks straipsnis...taigi daba skrisiu kaip ant adatu, as tokia tryznia.....siaubas, kaip taip galima
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 01 03, 15:05)
aciu uz atsakyma....

vaje, koks straipsnis...taigi daba skrisiu kaip ant adatu, as tokia tryznia.....siaubas, kaip taip galima

as irgi trizne esu. o cia net 4 kartyai gausis! Kosmaras. Labai labai bijau skrydziu. Toks palengvejimas buna nusileidus.. as tai dzin, bet va del vaiku bijau labai. Ai bet cia naturalu man atrodo toks neramumas
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 03, 15:11)
as irgi trizne esu. o cia net 4 kartyai gausis! Kosmaras. Labai labai bijau skrydziu. Toks palengvejimas buna nusileidus.. as tai dzin, bet va del vaiku bijau labai. Ai bet cia naturalu man atrodo toks neramumas

vat vat pas mus irgi 4 skrydziai, ir poto kai jau nusileisiu bus ramu ant duzios, bet jau daba jauciu kaip prededu stresuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 01 03, 16:05)
aciu uz atsakyma....

nepergyvenkit, manau po tokio straipsnio bus imtasi kažkokių veiksmų... nes po tokio paviešinimo manau atitinkamos institucijos pradės rimčiau juos kontroliuoti.. tik ar nenukentės eilinį kartą klientai, t.y. ar nepabrangs bilietai ax.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū už atsakymus 4u.gif

Gal kas galit įvertinti:
nuo kovo 22 iki balandžio 5 (15d) susirandu tokį planą:
Vilnius-Luton-gran canaria
Gran canaria-barselona-vilnius
tarpai tarp persedimu kazkur po 4 val ir dienos metu. man gaunasi apie 4120 lt 2 suaugusiems ir vaikams 4 ir 7 metų. čia brangu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2013 01 03, 15:25)
nepergyvenkit, manau po tokio straipsnio bus imtasi kažkokių veiksmų... nes po tokio paviešinimo manau atitinkamos institucijos pradės rimčiau juos kontroliuoti.. tik ar nenukentės eilinį kartą klientai, t.y. ar nepabrangs bilietai ax.gif

tikiuosi kad bus imtasi, bet vat del pabrangimo irgi galimas dalykas
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2013 01 03, 15:30)
Gal kas galit įvertinti:

Bakatita, sunku vertinti neieskojus paciai krypciu, bet as ieskociau pigiau 4u.gif Mat siandien kaip tik draugei pirkau bilietus i Tenerife, tai 2 suaug. ir 2vaikai, pirmyn atgal gavosi apie 2000lt smile.gif
Atsakyti
Na ką, netyčia pernai antrąkart buvau Fuertėj:-) jei pirmąsyk didžiausiu Marsu vadinau ir patiko taip so so (nedaug tepamatėm iš tikrųjų, pilvinėjom daugiau Corralejo), tai antras kartas tiesiog pribloškė ir man už visas pasaulio Islandijas geriau, šilčiau, skaniau ir maloniau. Per tas dienas pastebėti neaprėpiami lavos kalnai ir uolos, neįtikėtini serpantinai tarp akmenų kelia pagarbą Mamai Gamtai. Šiluma tikrai kaulų nelaužo. Galbūt viskas nuo kompanijos ir tikslo priklauso, bet šis kartelis visapusiškai buvo tikrai superb! Patiko Fuertėje viskas: maistas, kainos, vaizdai, žmonės, klimatas (net jei saulės taip ir nebuvo laisvu laiku).

Tiesa, supratau, kad Lanzarotė tikrai ne man - nuo baltos spalvos ir geometrinių figūrų tikriausiai greitai į neviltį pulčiau. Nors kraštovaizdis tikrai stulbinantis, bet atostogas kažkaip sunkiai įsivaizduoju:}

Na ir keletas fotoatsiminimų iš antros viešnagės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AukleZig: 03 sausio 2013 - 16:33
QUOTE(AukleZig @ 2013 01 03, 16:29)

Na ir keletas fotoatsiminimų iš antros viešnagės.

thumbup.gif smagu prisiminti regetus vaizdus smile.gif
Atsakyti