man asmeniskai labai nusibodo tie protu bokstu karai cia kaip tik atsisedi paskaitineti,taip santykius aiskinasi kazkas taip ne taip pasake isizeide,atrase ir kariauja yra toks miktukas IGNORUOTI ir problema isspresta
TAIGI VISOMS LINKIU GERU ATOSTOGU KANARUOSE,SAULETU DIENU,DAUG JUOKO,GEROS NUOTAIKOS,IR GERAI PAILSETI!BUKITE LAIMINGOS IR DOVANOKITE LAIME KITIEMS!
QUOTE(Svaj-a @ 2012 12 30, 22:03)
mes tikriausiai, su auto si k. per visa Prancuzija iki Barselonos,atgal per Austrija - Sveicarija P.Vokietijos irgi pasiilge jau...
labai puikus maršrutas
Papildyta:
QUOTE(liida @ 2012 12 31, 00:27)
man asmeniskai labai nusibodo tie protu bokstu karai cia kaip tik atsisedi paskaitineti,taip santykius aiskinasi kazkas taip ne taip pasake isizeide,atrase ir kariauja yra toks miktukas IGNORUOTI ir problema isspresta
TAIGI VISOMS LINKIU GERU ATOSTOGU KANARUOSE,SAULETU DIENU,DAUG JUOKO,GEROS NUOTAIKOS,IR GERAI PAILSETI!BUKITE LAIMINGOS IR DOVANOKITE LAIME KITIEMS!
Prisidedu prie sveikinimų
Nematau čia jokių karų apart vieno negražaus įžeidimo Pilnatis ar ne pilnatis reikia mokėti valdytis ir nesimėtyti negražiais įžeidimais,juolab,kad kiekviena narė išsakė SAVO NUOMONĘ.
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2012 12 30, 16:35)
Ir is vis cia toks vaizdas susidaro, kad poniom niekas neitinka jau slykscios bobos(sorry kitokio zodzio nerandu) cia susirinke tai patyliu
Jums, tamsta, per lietu gal ir pasivaiksciojimai malonus?
Jums, tamsta, per lietu gal ir pasivaiksciojimai malonus?
labas rytas....
na atsakau, bet jau turbut nebeteks pamatyti...mes sekmadieni, sausio 6 d, vakare isskrendam.
man iskilo klausimas, o merginos, kurios nuomojuotes apartamentus su virtuvele, ar buvo arbatinukas?
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 30, 19:45)
na atsakau, bet jau turbut nebeteks pamatyti...mes sekmadieni, sausio 6 d, vakare isskrendam.
man iskilo klausimas, o merginos, kurios nuomojuotes apartamentus su virtuvele, ar buvo arbatinukas?
QUOTE(Flirt @ 2012 12 31, 00:19)
Svaja, specialiai pasiskaiciau dar karta, nes buvau pagalvojus, kad gal man cia is tikro taip pasirode
o kad Tenerifej lyja tai as nieko net neuzsiminiau, as tik paminejau nepasisekusias atostogas ir pateikiau oru prognoze saito, kuriuo mes visada pasikliaunam
o kad Tenerifej lyja tai as nieko net neuzsiminiau, as tik paminejau nepasisekusias atostogas ir pateikiau oru prognoze saito, kuriuo mes visada pasikliaunam
"reikia galvoti optimistiskai" arba "del lietaus saloje nebijau"(nes tiek krituliu kaip zemyne neiskrenta )...vietoje esancios irgi rase,jog puikus oras. Cia virtuali erdve,kaip minejai... as tik veliau supratau,jog tu turejai omenyje aplamai - kokios atostogos ,jei 8 is 10 d. lyja! Va tada visos pasipasakojom savo atostogas per istisini lietu. Tikrai ivyko nesusipratimas,o tu priemei asmeniskai.
QUOTE(Elvita @ 2012 12 31, 00:22)
Cia greiciau velyku bobutes dosnumas
profilyje nesimato...sunku atsekti Kitos atostogos su babiu???
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 12 31, 08:35)
vakar perskaiciau SM pora reportazu ... ne mums marsrutas Sunus butu uz verteje FR pabuves Paintball ten jau nuo 12
QUOTE(Svaj-a @ 2012 12 31, 11:45)
profilyje nesimato...sunku atsekti Kitos atostogos su babiu???
Ne ne, turim cielus 2 vaikinus ir daugiau neplanuojam. Mano darbas susijes su naujagimiais, esu neonatologe. O, kadangi cia vakar vire nekokios aistros, tai ir parasiau, gyvenimo praskaidrinimui, kad turim skyriuje dar viena didelem rudom akim ir garbanotais plaukuciais naujagime Soriukas uz
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2012 12 31, 09:44)
Buvo ne tik arbatinukas, bet ir visi indai
Lai šią Naujųjų 2013 metų naktį
Jūsų iškeltoje šampano taurėje
Būna lašelis džiaugsmo, lašelis skausmo,
Lašelis laimės, lašelis kasdienybės
Ir nenuilstantis noras keliauti
Su artėjančiais, mergaitės
Jūsų iškeltoje šampano taurėje
Būna lašelis džiaugsmo, lašelis skausmo,
Lašelis laimės, lašelis kasdienybės
Ir nenuilstantis noras keliauti
Su artėjančiais, mergaitės
Visas Kanarų mylėtojas su artėjančiais Naujais metais!
Gero oro, lengvo skrydžio ir puikios nuotaikos
Gero oro, lengvo skrydžio ir puikios nuotaikos
Sveikos! Su Naujaisiais
mes penktadieni skrendam i Tenerife.. pirma karta. Norejau paklausti kaip ten su tuo Teides ugnikalniu tokiu metu laiku? Koks oras virsuj, ir isvis, ar verta kilti su dar dvieju metuku neturincia mazyle? Ji tokia labai judri, bijau kad vargo vakariene bus.. va pasiskaiciau, kad funikulioras uzkelia, o ten jau ar yra kokia pastoge, uzuoveja pasislepti jeigu ka.. kol vyrai i virsune kops?
mes penktadieni skrendam i Tenerife.. pirma karta. Norejau paklausti kaip ten su tuo Teides ugnikalniu tokiu metu laiku? Koks oras virsuj, ir isvis, ar verta kilti su dar dvieju metuku neturincia mazyle? Ji tokia labai judri, bijau kad vargo vakariene bus.. va pasiskaiciau, kad funikulioras uzkelia, o ten jau ar yra kokia pastoge, uzuoveja pasislepti jeigu ka.. kol vyrai i virsune kops?
sveikutes
visas su 2013- ais metais
koks mielas darbas
aciu, tikekimes bus
mes sekmadieni skrendam ir pazystama sake, kad ten mazdaug bus apie -5. tai tiks musu rubais su kuriais ir atskrisim kaip is tikruju nezinau, bet info tokia gavau.
visas su 2013- ais metais
QUOTE(Elvita @ 2012 12 31, 12:52)
Mano darbas susijes su naujagimiais, esu neonatologe.
koks mielas darbas
aciu, tikekimes bus
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 01, 12:40)
Sveikos! Su Naujaisiais
mes sekmadieni skrendam ir pazystama sake, kad ten mazdaug bus apie -5. tai tiks musu rubais su kuriais ir atskrisim kaip is tikruju nezinau, bet info tokia gavau.