Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

man asmeniskai labai nusibodo tie protu bokstu karai cia kaip tik atsisedi paskaitineti,taip santykius aiskinasi kazkas taip ne taip pasake isizeide,atrase ir kariauja yra toks miktukas IGNORUOTI ir problema isspresta 4u.gif

TAIGI VISOMS LINKIU GERU ATOSTOGU KANARUOSE,SAULETU DIENU,DAUG JUOKO,GEROS NUOTAIKOS,IR GERAI PAILSETI!BUKITE LAIMINGOS IR DOVANOKITE LAIME KITIEMS!
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 12 30, 22:03)
mes tikriausiai, su auto si k.  rolleyes.gif per visa Prancuzija iki Barselonos,atgal per Austrija - Sveicarija  biggrin.gif P.Vokietijos irgi pasiilge jau...

labai puikus maršrutas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(liida @ 2012 12 31, 00:27)
man asmeniskai labai nusibodo tie protu bokstu karai cia kaip tik atsisedi paskaitineti,taip santykius aiskinasi kazkas taip ne taip pasake isizeide,atrase ir kariauja yra toks miktukas IGNORUOTI ir problema isspresta 4u.gif
TAIGI VISOMS LINKIU GERU ATOSTOGU KANARUOSE,SAULETU DIENU,DAUG JUOKO,GEROS NUOTAIKOS,IR GERAI PAILSETI!BUKITE LAIMINGOS IR DOVANOKITE LAIME KITIEMS!

Prisidedu prie sveikinimų drinks_cheers.gif

Nematau čia jokių karų apart vieno negražaus įžeidimo 4u.gif Pilnatis ar ne pilnatis reikia mokėti valdytis ir nesimėtyti negražiais įžeidimais,juolab,kad kiekviena narė išsakė SAVO NUOMONĘ.

Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2012 12 30, 16:35)
Ir is vis cia toks vaizdas susidaro, kad poniom niekas neitinka doh.gif  jau slykscios bobos(sorry kitokio zodzio nerandu) cia susirinke tai patyliu doh.gif 
Jums, tamsta, per lietu gal ir pasivaiksciojimai malonus? lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 31 gruodžio 2012 - 07:39
labas rytas....

QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 30, 19:45)

O jus kada isskrendat?

na atsakau, bet jau turbut nebeteks pamatyti...mes sekmadieni, sausio 6 d, vakare isskrendam.

man iskilo klausimas, o merginos, kurios nuomojuotes apartamentus su virtuvele, ar buvo arbatinukas?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 31, 00:19)
Svaja, specialiai pasiskaiciau dar karta, nes buvau pagalvojus, kad gal man cia is tikro taip pasirode lotuliukas.gif
o kad Tenerifej lyja tai as nieko net neuzsiminiau, as tik paminejau nepasisekusias atostogas ir pateikiau oru prognoze saito, kuriuo mes visada pasikliaunam 4u.gif

"reikia galvoti optimistiskai" arba "del lietaus saloje nebijau"(nes tiek krituliu kaip zemyne neiskrenta mirksiukas.gif )...vietoje esancios irgi rase,jog puikus oras. Cia virtuali erdve,kaip minejai... as tik veliau supratau,jog tu turejai omenyje aplamai - kokios atostogos ,jei 8 is 10 d. lyja! Va tada visos pasipasakojom savo atostogas per istisini lietu. Tikrai ivyko nesusipratimas,o tu priemei asmeniskai.

QUOTE(Elvita @ 2012 12 31, 00:22)
Cia greiciau velyku bobutes dosnumas biggrin.gif

wub.gif thumbup.gif profilyje nesimato...sunku atsekti biggrin.gif Kitos atostogos su babiu???
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 12 31, 08:35)
labai puikus maršrutas  thumbup.gif

vakar perskaiciau SM pora reportazu ... schmoll.gif unsure.gif rolleyes.gif ne mums marsrutas ax.gif Sunus butu uz verteje FR pabuves rolleyes.gif Paintball ten jau nuo 12 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 12 31, 11:45)
wub.gif  thumbup.gif profilyje nesimato...sunku atsekti  biggrin.gif Kitos atostogos su babiu???

Ne ne, turim cielus 2 vaikinus ir daugiau neplanuojam. Mano darbas susijes su naujagimiais, esu neonatologe. O, kadangi cia vakar vire nekokios aistros, tai ir parasiau, gyvenimo praskaidrinimui, kad turim skyriuje dar viena didelem rudom akim ir garbanotais plaukuciais naujagime wub.gif Soriukas uz poster_offtopic.gif
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2012 12 31, 09:44)
man iskilo klausimas, o merginos, kurios nuomojuotes apartamentus su virtuvele, ar buvo arbatinukas?

Buvo ne tik arbatinukas, bet ir visi indai mirksiukas.gif
Atsakyti
Lai šią Naujųjų 2013 metų naktį
Jūsų iškeltoje šampano taurėje
Būna lašelis džiaugsmo, lašelis skausmo,
Lašelis laimės, lašelis kasdienybės…
Ir nenuilstantis noras keliauti thumbup.gif

Su artėjančiais, mergaitės smile.gif

user posted image

Atsakyti
Visas Kanarų mylėtojas su artėjančiais Naujais metais!
Gero oro, lengvo skrydžio ir puikios nuotaikos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 31 gruodžio 2012 - 15:48

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 01 sausio 2013 - 08:48
Graziu kanarisku 2013-tu!!! vacation4.gif
Atsakyti
Sveikos! Su Naujaisiais smile.gif

mes penktadieni skrendam i Tenerife.. pirma karta. Norejau paklausti kaip ten su tuo Teides ugnikalniu tokiu metu laiku? Koks oras virsuj, ir isvis, ar verta kilti su dar dvieju metuku neturincia mazyle? Ji tokia labai judri, bijau kad vargo vakariene bus.. va pasiskaiciau, kad funikulioras uzkelia, o ten jau ar yra kokia pastoge, uzuoveja pasislepti jeigu ka.. kol vyrai i virsune kops?
Atsakyti
O ,Zuika,matau esi bigsmile.gif Lauksim fotoreportazo wub.gif
Atsakyti
sveikutes

visas su 2013- ais metais 4u.gif

QUOTE(Elvita @ 2012 12 31, 12:52)
Mano darbas susijes su naujagimiais, esu neonatologe.

Buvo ne tik arbatinukas, bet ir visi indai  mirksiukas.gif

koks mielas darbas wub.gif

aciu, tikekimes bus biggrin.gif

QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 01, 12:40)
Sveikos! Su Naujaisiais smile.gif

mes penktadieni skrendam i Tenerife.. pirma karta. Norejau paklausti kaip ten su tuo Teides ugnikalniu tokiu metu laiku? Koks oras virsuj, ir isvis, ar verta kilti su dar dvieju metuku neturincia mazyle? Ji tokia labai judri, bijau kad vargo vakariene bus.. va pasiskaiciau, kad funikulioras uzkelia, o ten jau ar yra kokia pastoge, uzuoveja pasislepti jeigu ka.. kol vyrai i virsune kops?

mes sekmadieni skrendam biggrin.gif ir pazystama sake, kad ten mazdaug bus apie -5. tai tiks musu rubais su kuriais ir atskrisim unsure.gif kaip is tikruju nezinau, bet info tokia gavau.
Atsakyti