Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(super duper tetis @ 2012 11 19, 23:59)
Laba merginos, gal kas nors galėtu paaiškinti kaip suprast ta (2 driver free) kam tas antras vairuotojas ir kokiu atveju jis reikalingas. nes planuoju nuomotis auto is vieno tenerifes oro uosto o atiduoti kitam. gal apsimokėtu pasinaudoti sia paslauga?

Kaip jau buvo mineta, si paslauga naudinga tokiu atveju, jei planuoja nuomojama automobili vairuoti keli asmenys, kaip pvz. zmona su vyru. mirksiukas.gif
Mes visada vienas kita irasom kaip antraji vairuotoja. mirksiukas.gif

Kai kuriose autonuomos firmose uz tai, kad auto vairuos antras asmuo, reik sumoketi tam tikra mokesti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 19, 21:51)
pas mus prie apartamentų parkingo vieta priklausė.

Ta prasme priklause? Kambariui buvo priskirta g.gif
Atsakyti
Sveikos, ar patartumet vykti sausio pradzioje? kaip su orais kazi? g.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus

o kurios domejotes IFA inter club viesbuciu 5 naktys (viskas iskaiciuota 327svarai)
http://www.sunshine..../search/hotels/

Atsakyti
Mes savo atostogas praleisim 5 dienas tenerifeje ir 5 d. gran kanarijoje. kanaruose busim gruodzio 2-12 dienomis.
gal kas tuo pat metu bus??
Atsakyti
Sveikos mamytes ir teveliai,

Siandien uztikau sia temele, kuri mums labai aktuali, tai pulsiu skaityti smile.gif. Matau yra nemazai patarimu, taigi is anksto aciu uz juos. Sausio pabaigoje musu ir draugu seimyneles su mazais leliukais planuojam siausti i Tenerife. Labai tikimes, kad kelioneje vaikai jausis gerai (vienai bus 5 men, kitai - 10 men smile.gif ). Kaip manot, ne per mazos? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(super duper tetis @ 2012 11 20, 12:46)
Mes savo atostogas praleisim 5 dienas tenerifeje ir 5 d. gran kanarijoje.  kanaruose busim gruodzio 2-12 dienomis.
gal kas tuo pat metu bus??

patys planavotes kelione ar per agentura? Agenturose lyg ir nebeparduoda i Gran Kanarija...
Papildyta:
QUOTE(indrulka3 @ 2012 11 20, 10:47)
Sveikos, ar patartumet vykti sausio pradzioje? kaip su orais kazi? g.gif

orai ten palankus apskritus metus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 11 20, 09:26)
Ta prasme priklause? Kambariui buvo priskirta  g.gif

taip. Po apartamentų kompleksu buvo požeminė aikštelė. Mūsų stovėjimo vieta buvo prie pat mūsų apartamentų įėjimo. Į apartamentus du įėjimai buvo (vienas iš jų per auto stovėjimo aištelę).
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 11 20, 13:18)
taip. Po apartamentų kompleksu buvo požeminė aikštelė. Mūsų stovėjimo vieta buvo prie pat mūsų apartamentų įėjimo. Į apartamentus du įėjimai buvo (vienas iš jų per auto stovėjimo aištelę).

Supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 20, 00:13)

Kai kuriose autonuomos firmose uz tai, kad auto vairuos antras asmuo, reik sumoketi tam tikra mokesti.  mirksiukas.gif

O mes visad tenkinamės vienu vairuotoju. Kadangi rezervaciją dažniausiai atlieku aš su savo kreditine kortele, tai "popierinis" numatytas vairuotojas taip pat būnu aš, bet vairuoja visada kitas asmuo, kad ir kaip aš to norėčiau ar nenorėčiau smile.gif Už antrą vairuotoja dar niekad nemokėjom, o nuomotos mašinos Europos keliuose dar niekad niekas nestabdė. (žinoma, visad tokia galimybė egzistuoja smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2012 11 20, 18:04)
O mes visad tenkinamės vienu vairuotoju. Kadangi rezervaciją dažniausiai atlieku aš su savo kreditine kortele, tai "popierinis" numatytas vairuotojas taip pat būnu aš, bet vairuoja visada kitas asmuo, kad ir kaip aš to norėčiau ar nenorėčiau  smile.gif  Už antrą vairuotoja dar niekad nemokėjom, o nuomotos mašinos Europos keliuose dar niekad niekas nestabdė. (žinoma, visad tokia galimybė egzistuoja  smile.gif )

Na taip, rizikinga, jei vairuotojas yra kitas nei irasyta ir jam atsitinka autoivykis (ypac kai pats kaltas). mirksiukas.gif
O jei salygose parasyta kad antrasis nemokamas tai nieko ir nemokesit, o antra vairuotoja visada galima irasyti ir veliau, pasiimant automobili. mirksiukas.gif Nors jus ir nevairuojat.
Atsakyti
Sweiki, turiu toki klausimeli, gal ir durnai nuskambes, bet wat kazkaip suabejojau... ar uztenka asmens koreteles keliaujant i Lanzarote(wiena is salu)? ar reikia paso butinai? pati esu Anglijoje dabar,skrydis is Anglijos i ten, o turiu tik asmens kortele, bilietai nupirkti kitai sawaitei jau, o tik siandien darbe man sumaise prota...:/ gal kas padesit?
#

oj, blush2.gif tik parasiusi cia sumasciau paskaityti pirmuosius puslapius...o ten jau buwo kazkas to pacio klause... doh.gif tai reikia tiketis, kad praleis mane tik su kortele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewulle: 20 lapkričio 2012 - 17:17
QUOTE(Elvita @ 2012 11 19, 17:26)
Jei nerasdavome prie savo viesbucio, statydavome gatveje. Vietu visada rasdavome.

Dekui visoms mamytems uz atsakymus mirksiukas.gif Manau ir mes tada rasime tos vietos. Kai jau artinasi kelione tai kartais visokiu klausimu iskyla smile.gif
Atsakyti