Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

[quote=Svaj-a,2012 12 30, 18:57]
wub.gif mes jau mintimis krauname lagaminus biggrin.gif sekanciam spaliui...diskusijos i kur noretumem! rolleyes.gif
Costa Luabay Los Gigantes bigsmile.gif hotelis???

Los Gigantes rasydama turejau omeny miestuka, kuriame gyvensime.
Sikart rinkomes apartamentus ant vandenyno kranto, o ne viesbuti. mirksiukas.gif

JM, ar ant Teides jusu nepykino, nedusino?
Aisku cia nenuspesi savijautos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 30 gruodžio 2012 - 19:31
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 30, 18:30)
JM, ar ant Teides jusu nepykino, nedusino?
Aisku cia nenuspesi savijautos...

Man buvo lengvas toks svaiguliukas,o nei vaikams nei MB nieko tokio nebuvo.Ir man buvo tik laikinai.O štai draugų berniukui (jau paauglys) buvo nelabai kas unsure.gif Dusinimo nebuvo,bet vyresnio amžiaus žmones mačiau,kad viršunės ne visi pasiekė,apsisukę leidosi žemyn.
O Jūs iki pat viršūnės kilsit bigsmile.gif
Bet mane vieną pačią pykino ir plaukiant iš Los Gigates laivu stebėti delphinų.Ir vėlgi daugiau nieko nei iš šeimos,nei iš šeimos draugų niekam pykinimo nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 30 gruodžio 2012 - 19:36
QUOTE(Elvita @ 2012 12 30, 20:30)
thumbup.gif tuomet geru ispudziu jusu seimynai  mirksiukas.gif

Aciu, mergaites uz palinkejimus. smile.gif wub.gif
Vyras ypac laukia atostogu po sunkaus darbo.
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 30, 15:22)

O oras kiek zinau dabar Tenerifeje puikus, apie +22.

Jei turesiu galimybe is ten i tema parasysiu.  mirksiukas.gif

Oi kraunu lagaminus jau  doh.gif , kaip nemegstu to darbo  biggrin.gif .
O dar su vaikais...
Mes gyvensime Los Gigantes, o jus kur apsistosite?
Grisime i LT sausio 13 d. vakare.

super del oro thumbup.gif

butu faina sulaukti komentaru thumbup.gif

apie lagaminus man isvis pagalvojus pradeda stresas imti. ka deti ka imti ir kiap viska susidet reikalingai. ir dar vaikai....

mes busim Playa De Las Americas , Malibu park....

o mes grysim sausio 22d vakare irgi velai...

QUOTE(Rudeneja @ 2012 12 30, 16:51)
Mes dabar Tenerifėj, Puerto de la Cruz. Oras tikrai geras  mirksiukas.gif

super thumbup.gif

QUOTE(Flirt @ 2012 12 30, 18:04)
Nesupratau su tuo isitikinimu? g.gif  Tai mes ir nedrybsojom viesbuti, bet kiekviena ryta prabudus ir pamacius pro langa lietu, nosi nukabindavom tikrai. Aisku, stengemes organizuotis viska taip, kad netektu atsisedus verkti del oro, taciau vistiek tai nebuvo atostogos kokiu tikejomes ar norejom. Taip, kad nusivylem.

na kazkiek ir mes nusivyltume, nes nesinoretu visada gauti lietaus....bet vien tai kad jau nuotaika kita per atostogas palengvina situacija...
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 30, 19:36)
Aciu, mergaites uz palinkejimus.  smile.gif  wub.gif
Vyras ypac laukia atostogu po sunkaus darbo.

geru ispudziu, ir tikraiusiai geriauso palinkejimo - gero oro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 12 30, 20:35)
Man buvo lengvas toks svaiguliukas,o nei vaikams nei MB nieko tokio nebuvo.Ir man buvo tik laikinai.O štai draugų berniukui (jau paauglys) buvo nelabai kas unsure.gif Dusinimo nebuvo,bet vyresnio amžiaus žmones mačiau,kad viršunės ne visi pasiekė,apsisukę leidosi žemyn.
O Jūs iki pat viršūnės kilsit bigsmile.gif
Bet mane vieną pačią pykino ir plaukiant iš Los Gigates laivu stebėti delphinų.Ir vėlgi daugiau nieko nei iš šeimos,nei iš šeimos draugų niekam pykinimo nebuvo.

Tai vat kad nuo to negalavimo niekas neapsaugotas. Gali vaikams but viskas gerai, o suaugusiems ne kas. Arba atvirksciai.
Ziuresim pagal situacija ir pojucius. Leidimus turiu. mirksiukas.gif

Nusipirkus esu vaistu nuo supimo, visada vezuosi. O juroje daznai lydi negalavimai zmones, o jei dar vejuota. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2012 12 30, 20:38)

geru ispudziu, ir tikraiusiai geriauso  palinkejimo - gero oro thumbup.gif

Aciu, oro tikrai noretusi gero. smile.gif
Bet jau kaip bus tuo ir dziaugsimes.
Stai beveik visa savaite buvo apie plius 25. Dabar lyg atvesima zada.

O jus kada isskrendat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 30 gruodžio 2012 - 19:46
QUOTE(gėliukas @ 2012 12 30, 12:54)
kibirvibir, o baseinas nors vienas šildomas yra? ir ar mokamas parkingas šalia viešbučio?

vienas sildomas, kiti ne... Yra kirpykla, jei ne is LT vaziuojant, aktualu gali buti. MB uz kirpima ir galvos masaza sumokejo 14 euru.
Parkingas nemokamas, jei tik rasit vieta cool.gif

QUOTE(liida @ 2012 12 30, 14:00)
Tiesa kokia kaina to pasiplaukiojimo visai dienai?

mes mokejom 40 euru uz du (nors ant lankstinuko buvo 45 asmeniui). Is viesbucio paeme 9 val, autobusas i Puerto Rico, vandenyne gerimai (gaivieji, alus), uzkandziai, 2 kokteiliai ir vaisiai bei pietus buvo iskaiciuoti. Dar ir pasiplaukiojimas bananu, kai sustojo maudyniu vietoje. Delfinus matem, dar flying fish. I viesbuti grazino 17.30 mazdaug. Labai sauni kompanija plauke thumbup.gif Olandai, britas su suneliu, vokieciai ir skandinavai, islandai thumbup.gif

Apie viesbuti pamirsau pamineti, kad nebuvo sampuno ir duso zeles schmoll.gif Ir bent mums vyrukai registraturoje suteike zymiai issamesne ir tikslesne info nei moterys ax.gif

Masina nuomavomes salia viesbucio, is anksto nerezervavom ir kaina buvo palankiausia net paskui palyginus su miestelyje esanciom firmom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 30 gruodžio 2012 - 19:54
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 30, 18:45)
Tai vat kad nuo to negalavimo niekas neapsaugotas. Gali vaikams but viskas gerai, o suaugusiems ne kas. Arba atvirksciai.
Ziuresim pagal situacija ir pojucius. Leidimus turiu. mirksiukas.gif

Nusipirkus esu vaistu nuo supimo, visada vezuosi. O juroje daznai lydi negalavimai zmones, o jei dar vejuota.  doh.gif

drinks_cheers.gif
dėl leidimų thumbup.gif
tai,vat,kad abu kartus specialiai gėriau vaistus nuo supimo ir nei kiek jie nepadėjo doh.gif
na ateičiai šiais metais viena SM narė iš šios temoje parvežė ispaniškus vaistukus nuo supimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 12 30, 20:57)
drinks_cheers.gif
dėl leidimų  thumbup.gif
tai,vat,kad abu kartus specialiai gėriau vaistus nuo supimo ir nei kiek jie nepadėjo doh.gif
na ateičiai šiais metais viena SM narė iš šios temoje parvežė ispaniškus vaistukus nuo supimo  thumbup.gif

Na man paciai ir be vaistu viena karta blogina, kita visai gerai. Suprasi cia ta organizma. Buvau ant Etnos ugnikalnio Sicilijoje, ten gerai jauciausi.
Kitaip sakant neatspesi biggrin.gif . Teks su Ichtiandru pabendrauti tai teks. smile.gif
Labiau del mazgiu savo nerimauju.

Duosiu guma kramtyt, metinius ar citrininius ledinukus ciulpti, gal pagelbes jei sublogins. Imbieriniai gerai, bet kad jiems neskanu. schmoll.gif Siaip kol kas dideliu bedu nebuvo, bet... Daznai mazesni geriau visa tai pernesa negu vyresni vaikai ar suaugusieji. Matyt del to vestibiulerinio aparato, ivairiai jis susiformaves ir subrendes buna.

O kalnuose kaip visada pagrindine taisykle neskubeti. Reik palaipsniui aklimatizuotis prie auksciu skirtumu. Aisku ne visada ir tai pagelbeja.
Jusu atveju ant Teides "letai" tikrai nesigavo biggrin.gif . Neisivaizuoju kaip butu buves ejimas letai smile.gif jusu aplinkybemis. Kaip prisimenu pasakojima visada juokas suima. smile.gif Bet plana-partizana ivykdet. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 30 gruodžio 2012 - 20:27
QUOTE(KibirVibir @ 2012 12 30, 20:51)
vienas sildomas, kiti ne... Yra kirpykla, jei ne is LT vaziuojant, aktualu gali buti. MB uz kirpima ir galvos masaza sumokejo 14 euru.
Parkingas nemokamas, jei tik rasit vieta  cool.gif

Apie viesbuti pamirsau pamineti, kad nebuvo sampuno ir duso zeles  schmoll.gif Ir bent mums vyrukai registraturoje suteike zymiai issamesne ir tikslesne info nei moterys  ax.gif

Masina nuomavomes salia viesbucio, is anksto nerezervavom ir kaina buvo palankiausia net paskui palyginus su miestelyje esanciom firmom  smile.gif

dėkui 4u.gif tikiuosi šildomas tas kur su kalneliais? biggrin.gif

aš kažkaip neįsivaizduoju kaip susidėt daiktus su trim visiems penkiems beveik trim savaitėm, bet faktas kad ne paskutinį vakarą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 12 30, 18:18)
Zinai, tiesa pasakius, sioje temoje buvo visko, ir pykomes, ir griezciau ar svelniau isskaydavom savo nuomones, ir gincydavomes, ir dar daug visko buvo... Bet nepamenu, nei is vienos kazkokiu izeidzianciu zodziu, palyginimu ir t.t. Zinia, renkasi ivairaus mentaliteto zmoniu, na ir tegu  biggrin.gif

Na jau apie ka apie ka, bet apie zmogaus mentaliteta spresti is bendravimo virtualioje erdveje tai doh.gif
Jus cia kelios susibure ir puolat visas uz bet koki sakini blink.gif
Kalbant apie pykcius, kokie dar pykciai tokioje temoje gali buti? g.gif
Atsakyti
nu ir užsivedėt mergos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 30, 16:52)
Tai visur ir visada gali kazka susigalvot, bet kai vaziuoji atostogu vien tam, kad pabegt nuo salcio ar lietaus ir papuoli i ta sh... tai nezinau kiek to dziaugsmo belieka ax.gif

drinks_cheers.gif kai atvaziuoji 4 asmenu seima ir is kambario neimanoma niosies iskisti nzn g.gif ar noreciau pakartoti,juo lab kai pinigai didziulei ilgai ir kantriai taupyti saulei,pramogoms smile.gif ,vat kitas reikalas jai porele nu ka jiems ar lietus ar uraganas jiems tokiems be vaiku visur gerai ir betkokiu oru iskopineja medaus uz puse metu i prieky lotuliukas.gif cia ne i tema blush2.gif ,bet kai sventeme savo vestuviu metines Venecijoje visas tris dienas lijo gryzdavom permirke i savo jauku lizdely ir tai buvo pacios romantuskiausios atostogos blush2.gif bet kai skrendi 11 valandu su vaikais i viena gala atostogauti as noreciau lietaus maziausei
Atsakyti