Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(vme @ 2012 12 19, 00:31)
Galiu pakomentuoti tik iki to rūgimo kvapo.

Labai nesmagu, kai skyrus laiko pasidalinti savo patirtimi atsiranda skubančių įgelti... Mano darbas ir visas gyveninimas susijęs su maisto gaminimu, todėl nepageidaujamus, padažais ir prieskoniais maskuojamus maisto kvapus jaučiu iš karto. O visi kiti pastebėjimai buvo skirti norintiems ten važiuoti bendro vaizdo susidarymui. Tiesa, prie maisto temos buvau pamiršusi paminėti, kad IFA Interclub "restorane" (labiau tiktų jį pavadinti valgomuoju arba valgykla) ruošiant sau kavą, metalinių šaukštelių tekdavo eiti į kitą salės galą, nes prie pagrindinio kavos aparato gulėdavo tik pigūs plastikiniai ir visi lankytojai karštus gėrimus maišydavo su plastikiniais šaukšteliais. Smulkmena, bet nemaloni...
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 12 17, 22:51)
o mane domina del vejo  wub.gif  ir kaip gi tas visu labai apsnekamas vejas,ar jis tikrai tokis didelis?? bigsmile.gif

As irgi bijojau to vejo, nes esu daugiau saltakrauje, amzinai susalusi blush2.gif Bet galiu drasiai pasakyti, kad kai mes viesejome Fuerteje, jokiu smarkiu audru ar gusiu nebuvo. Taip, vejas visada yra, kalnuose, artviram lauke smarkesnis, mieste netoks, as plaukus buvau beveik visada surisusi, nes tikrai tarso juos, o dar dregnesnis oras, tai isvis siausiasi doh.gif Bet jis tikrai negadina nei nuotaikos, nei ispudziu thumbup.gif Svarbiausia turekit kazka neperpuciamo apsirengti, o jau tada bus idealu smile.gif As isivaizduoju kad neperpuciama liemene ten yra nepakeiciamas dalykas, tiek diena keliaujant, tiek vakare.
Atsakyti
Gal kuri žinote, ar kaina skirias užsisakant dvigubą bilietą į Loro ir Siamo parkus internetu ir vietoje perkant? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 12 22, 23:03)
Gal kuri žinote, ar kaina skirias užsisakant dvigubą bilietą į Loro ir Siamo parkus internetu ir vietoje perkant? ax.gif

Kiek domejausi plius minus keliais EUR gali skirtis, bet tai dazniau perkant internetu, buna kad tam tikrose int. svetainese ir kokia nuolaidele pritaiko. Bet siaip bilietu kaina i siuos objektus laikosi labai panasi arba tokia pat ir internete, ir vietoj nuvykus perkant. mirksiukas.gif

Mes kol kas ketinam eiti tik Loro parka. mirksiukas.gif
Uz geros savaiteles kilsim ir mes i kelione. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 22 gruodžio 2012 - 22:27
Sveikos mergaites wink.gif

Gal galetumete paaiskinti, kaip ten yra su leidimais i teide? kam jie reikalingi? ar cia be ju net neisesim i funikoliora? ar jie reikalingi norint auksciau kilt???
agenturoj sio kls labai miglota info....vieni sako reikia norint kilt auksciau...kiti nieko negirdeje....treti sako visai nieko nereikia.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kralik @ 2012 12 23, 15:17)
Sveikos mergaites wink.gif

Gal galetumete paaiskinti, kaip ten yra su leidimais i teide? kam jie reikalingi? ar cia be ju net neisesim i funikoliora? ar jie reikalingi norint auksciau kilt???
agenturoj sio kls labai miglota info....vieni sako reikia norint kilt auksciau...kiti nieko negirdeje....treti sako visai nieko nereikia....  g.gif

i 3555m auksti pakelia funikulierius be leidimu,reikes bilietus tik nusipirkti. Galima ir pestute thumbup.gif Jei noresite iki pat virsunes dalipti,reikia leidimo. Intern. tikrai yra info. Tereikia e-maila/uzklausima parasyti ir atsius. BET...ziemos laikotarpiu buna,kad net funikulierius nekyla del netinkamo oro ir pan. smile.gif (reziume - pasiimti leidima ir vietoje matysite ko tuo momentu norite/galima/imanoma mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 12 22, 21:03)

mes pirkome vietoj i Siamo parka,ir dziaugemes,kad nenusipirkom internoredami sutaupyti kelis eurus,nes vienas dalykas jie skirtinguose salos galuose,kitas dalykas mums atsitiko taip,kad vaikas jau kita diena buvo su 39 temperaturos tad apie koki dar Loro parka galejom galvoti...tad kelione yra kelione neimanoma viska iki smulkmenu suplanuoti,o ypac jai skirtumas toks menkas pinigu atzvilgiu.Nepirkau ir nepirkciau tu bilietu internetu,juo lab ,kad ir vioetoj gali i abu nusipirkti is karto.
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 12 22, 08:35)
Labai nesmagu, kai skyrus laiko pasidalinti savo patirtimi atsiranda skubančių įgelti... Mano darbas ir visas gyveninimas susijęs su maisto gaminimu, todėl nepageidaujamus, padažais ir prieskoniais  maskuojamus maisto kvapus jaučiu iš karto. O visi kiti pastebėjimai buvo skirti norintiems ten važiuoti bendro vaizdo susidarymui. Tiesa, prie maisto temos buvau pamiršusi paminėti, kad IFA Interclub "restorane" (labiau tiktų jį pavadinti valgomuoju arba valgykla) ruošiant sau kavą, metalinių šaukštelių tekdavo eiti į kitą salės galą, nes prie pagrindinio kavos aparato gulėdavo tik pigūs plastikiniai ir visi lankytojai karštus gėrimus maišydavo su plastikiniais šaukšteliais. Smulkmena, bet nemaloni...

as tai kai paskaiciau kaip dalinasi zaislais smelyne kai kurios cia tai nei kiek neustebau,visuose forumuose taip ar panasei yra doh.gif nieko naujo galima ignoruoti ir tiek,bet as manau,kad cia nei pulti nei gintis nieks neturetu tik dalintis patirtimi..
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2012 12 27, 13:25)
as tai kai paskaiciau kaip dalinasi zaislais smelyne kai kurios cia tai nei kiek neustebau,visuose forumuose taip ar panasei yra doh.gif nieko naujo galima ignoruoti ir tiek,bet as manau,kad cia nei pulti nei gintis nieks neturetu tik dalintis patirtimi..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu ko keliate audrą stiklinėje ir vis apie tą patį diskutuojat.
Kiekvienas parašėt savo nuomonę tai gal nebereikia "trukt už vadžių vėl iš pradžių"
Kažkaip temoje visada ir buvo puiki atmosfera ir dalindavomes patarimais,įspūdžiais ir t.t.
Su kai kuriomis merginomis smagiai susibendravome ne tik šioje temoje wub.gif suvienijo kelionės ir...Kanarai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 27 gruodžio 2012 - 17:50
QUOTE(JM @ 2012 12 27, 16:46)
Nelabai suprantu ko keliate audrą stiklinėje ir vis apie tą patį diskutuojat.
Kiekvienas parašėt savo nuomonę tai gal nebereikia "trukt už vadžių vėl iš pradžių"

tai ir netraukyk lotuliukas.gif kai jau prisedai tai ir pasakok apie Kanarus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2012 12 27, 17:04)
tai ir netraukyk lotuliukas.gif kai jau prisedai tai ir pasakok apie Kanarus lotuliukas.gif

Tai,kad aš n temų jau pripasakojus ir fotoreportažas yra mirksiukas.gif ir spaudoje apie Kanarus esu kalbėjusi.
Tad manau Kanarų temoje tikrai nemažai dalinausi patarimais ir esu atsakiusi į begales klausimų,tiems,kurie tik ruošėsi keliauti.
O prieš keliaujant pati teiravausi,naršiau,rinkau info bendrai kartu su kitomis šios temos merginomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 27 gruodžio 2012 - 18:48