Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(*Zuika* @ 2012 12 15, 13:15)
Norejau dar pasitikslinti ar ten razetes tokios kaip lietuvoje, nes gyvename UK tai perejima reks tada passiimti.
Ir norejau dar paklausti del masinos nuomos noretume issinuomoti masina savaitei, bet turbut nera tokios galimybes kad pavyzdziui savaite issinuomavus bet kuria diena gali pasiimti  per tas dvi savaites, ta prasme ne is eiles visa savaite naudotis o per dvi savaites kokia nori diena passimi o vakare grazini.  Galvojam naudotis tada kai bus dienos apsiniauke. Bet tikriausiai pasiemus reikia naudotis kasdiena visa savaite o po to grazinti. Sakau pasitikslinsiu cia galbut zinosite nors abejoju kad butu tokia galimybe  g.gif
Busiu dekinga uz atsakyma jei kas spes atsakyti nes rytoj jau skrendam, jei ne vietoje pasitikslinsim  smile.gif

rozetes kaip ir lt, o del masinos tai jei nuomojies tai ir nuomojies arba dienai, arba savaitei. masinos nuoma pigi. jei kokia batareike, tai gali uz 70-90 savaitei issinuomoti, o jei nori normalios tai apie 200 euru savaitei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2012 12 15, 15:15)
Norejau dar pasitikslinti ar ten razetes tokios kaip lietuvoje, nes gyvename UK tai perejima reks tada passiimti.
Ir norejau dar paklausti del masinos nuomos noretume issinuomoti masina savaitei, bet turbut nera tokios galimybes kad pavyzdziui savaite issinuomavus bet kuria diena gali pasiimti  per tas dvi savaites, ta prasme ne is eiles visa savaite naudotis o per dvi savaites kokia nori diena passimi o vakare grazini.  Galvojam naudotis tada kai bus dienos apsiniauke. Bet tikriausiai pasiemus reikia naudotis kasdiena visa savaite o po to grazinti. Sakau pasitikslinsiu cia galbut zinosite nors abejoju kad butu tokia galimybe  g.gif
Busiu dekinga uz atsakyma jei kas spes atsakyti nes rytoj jau skrendam, jei ne vietoje pasitikslinsim  smile.gif

Paprasciausiai labai daznai imant masina nuomai ilgesniam laiko tarpui gaunasi geresne kaina, na jei paskaiciuoji kiek gaunasi isdalinus dienai. Jei imi tik dienai ar porai automatiskai nuomos kaina paskaiciavus dienai gaunasi zymiai didesne. Mes jau ne viena karta skaiciavome kad imti tarkim 3-4 dienoms praktiskai kainuoja tiek pat kiek savaitei ar ilgau. Na kitakart gal sumoki kiek daugiau bet esi nepriklausomas, vaziuoji tada kada norisi, kada tinkamas oras, visada taip sakant auto po ranka, nesuki sau galvos. O ypac kaip rasiau jei kaina gaunasi vos ne ta pati. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(super duper tetis @ 2012 12 15, 01:23)
sveikos visos, ka tik grizau is GK, gyvenom Ifa interclub Atlantic , tai viesbutis man nelabai patiko, ( kambarys pasitaikė i siaurine puse doh.gif ir siaip tas viesbutis ant kalno tai tokie ten skersvėjai, ir vieta nelabai...) nors viesbutyje tik valgeme ir nakvojome (turejom masiniuka). bet tikrai reikia sutikti maistas superinis. Buvome dviese be vaiku. bet daugiau ten nesirinkciau.

Na kai mes buvom kazkuo ypatingesniu nei kitur skersveju tikrai nepastebejome, o buvom kartu su vaiku. mirksiukas.gif
Labiausiai patiko viesbucio teritorija, parkas, baseinu teritorija, animatoriai, maistas tikrai buvo geras.
Na o kambari jei nepatinka visada yra galimybe pasikeisti mirksiukas.gif , tik nereik to bijoti daryt. Jei buna galimybes visada pakeicia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 15 gruodžio 2012 - 16:41
QUOTE(*Zuika* @ 2012 12 15, 13:15)

Tokį dalyką tikrai galima suderinti mirksiukas.gif bet ne visose auto nuomose.
Bet jei pasiimsite pigią mašinytę ir jei pats bumas toje agentūroje,tai gali būti,kad norimą dieną tiesiog negalėsites naudotis ta mašina,nes jų tiesiog neturės.
Bet tokia galimybė yra.Ir beabejo geriausia tokius dalykus vietoje derinti mirksiukas.gif
Dar toks dalykas,kad pvz mums siūlė agenturoje,jei norime mašiną galime laikyti jų garaže,kad nereikėtų vargti ieškant kur pasistatyti,bet vėlgi tam tikri niuansai yra..jei gerai pamenu tada mašiną gali pasiimti nuo 8 ar tai 9 val ryto ir į jų garažą pristatyti iki 20 val.Mums tas netiko,nes mes aktyviai važinėjomes.Ir nenorėjome prisirišti,jei tarkim iš vakaro visgi suvalgosim,kad norime anksti lėkti.
Gražių atostogų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 15, 15:38)
Na o kambari jei nepatinka visada yra galimybe pasikeisti mirksiukas.gif , tik nereik to bijoti daryt. Jei buna galimybes visada pakeicia.

drinks_cheers.gif
Mes kambarį kai gauname visada apžiūrime pradžioje,o ne iš karto keliames į jį...aišku prieš tai visada prašome kad mus įkeltų į kuo aukstesnį aukštą ir norime į tam tikrą pusę.
Jei apsižiūrėję,kad kambarys visiškai netinka deriname,kad pakeistų.
Per paskutinias atostogas,kai atvykome tai kambarių apžiūrėjome nemažai,kol radome mums tinkantį blush2.gif Parodė administratorė praktiškai visus tuo metu esančius tuščius kambarius biggrin.gif
Neišsirenkame ne todėl,kad esame jau labai įnoringi ar išrankūs,tiesiog dėl tam tikrų priežąsčių ir jei dar yra galimybė rinktis,tai kodel gi ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 15 gruodžio 2012 - 16:55
QUOTE(JM @ 2012 12 15, 16:48)
Tokį dalyką tikrai galima suderinti  mirksiukas.gif bet ne visose auto nuomose.
Bet jei pasiimsite pigią mašinytę ir jei pats bumas toje agentūroje,tai gali būti,kad norimą dieną tiesiog negalėsites naudotis ta mašina,nes jų tiesiog neturės.
Bet tokia galimybė yra.Ir beabejo geriausia tokius dalykus vietoje derinti mirksiukas.gif
Dar toks dalykas,kad pvz mums siūlė agenturoje,jei norime mašiną galime laikyti jų garaže,kad nereikėtų vargti ieškant kur pasistatyti,bet vėlgi tam tikri niuansai yra..jei gerai pamenu tada mašiną gali pasiimti nuo 8 ar tai 9 val ryto ir į jų garažą pristatyti iki 20 val.Mums tas netiko,nes mes aktyviai važinėjomes.Ir nenorėjome prisirišti,jei tarkim iš vakaro visgi suvalgosim,kad norime anksti lėkti.
Gražių atostogų  wub.gif
Papildyta:

Dekui visoms uz atsakymus, zinoma bandysime vietoje ziureti ir derintis mirksiukas.gif
Ir Jums smagiu atreinanciu svenciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2012 12 15, 18:16)
Dekui visoms uz atsakymus, zinoma bandysime vietoje ziureti ir derintis  mirksiukas.gif
Ir Jums smagiu atreinanciu svenciu  smile.gif

Jusu seimynai taip pat smile.gif !
Smagiu atostogu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
oi,Zuika,jau suvelavau gero oro palinketi 4u.gif Nu taip norisi ten pat drinks_cheers.gif Lauksiu ispudziu.
Lanzaroteje mes taip nuomojomes masina,nes visiskai netoliese hotelio buvo. Bet zymiai pigiau ilgesniam laikui. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mes su draugu irgi pries keleta dienu grizom is siu nuostabiuju salu. Pries tai perskaiciau visus mamyciu forumus ir reportazus, radau daug puikiu patarimu ir jais pasinaudojau thumbup.gif
Skridom Vilnius-Milanas-Fuerteventura ir taip pat atgal. Deja, teko Milane nakvoti, leisti papildomus pinigus viezbuciui ir transportui. Kita karta bandysiu to isvengti. Griztant atgal, Bergamo oro uoste buvo atsaukti visi skrydziai, nes gerokai prisnigo, bet viskas baigesi sekmingai ir grizom per Ryga yess.gif
Mes turejom tiksla pamatyti Fuerte ir Lanzarote. Taigi Fuertej praleidom 4 dienas, o Lanzarotej 3 dieneles. Nuomavom masina is Lietuvos ir su ja keliavom per abi salas. Pravaziavom apie 1400km, bet pinigines sis malonumas visai "nenuskriaude", nes masiniukai ten mazi, nedaug reikalauja benzino, o ir jo kainos labai palankios thumbup.gif Perskaiciusi forumus, susidariau ispudi, kad Fuerte pagal populiaruma ir megstamuma paliekama po Tenerifes, Lanzarotes ir Gran Kanarijos (gal taip tik man pasirode blush2.gif ). Bet mes likom LABAI suzaveti sia sala ir viskuo kas joje yra: tiek apgyvendinimu, tiek maistu, tiek zmonemis ir be abejo gamta wub.gif Sekanti karta vel vaziuotume ten, nes Fuerteje tu pajunti atostogas: zmoniu mazai, ramu, papludimiai milziniski, gamta neapsakomo grozio, niekam nerupi nei kaip tu atrodai, nei is kur tu, visi sypsosi, draugiski kaip mazam kaimelyje smile.gif
Mes buvome gruodzio 6-13d., temperatura buvo diena 23-26laipsniai, o nakti nukrisdavo iki 16-17 laispniu. Taigi diena puikiausiai pasidegindavom ir maudemes, taciau jau i vakara prireikdavo silciau apsirengti. Pirmam kartui pasirinkom netinkamus drabuzius siai kelionei, bet kitam kartui jau zinosim doh.gif Grize abu nusprendem, kad tai nuostabi vieta pailseti ziemos sezono metu: nei per karsta, nei per salta, dar nesuturistinta iki tokio lygio kaip Turkija ar Egiptas ir, be abejones, gamtos didybe ir grozis pakeri, net ir daugiau pasaulio maciusius keliautojus wub.gif
Jeigu kazka domintu konkretesnes detales, mielai pasidalinsiu patirtimi, zinau kaip kartais norisi issiaiskinti tam tikras smulkmenas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 10, 16:49)
Bet as vistiek nesuprantu, koks jum skirtumas ko ir kaip tos personos ten vaziuoja g.gif  Kodel reikia del to save pati erzinti g.gif

Atejau pasiskaityti jusu nuomones apie Kanarus, ir taip slykstu pasidare, kad jus kaip kokie vanagai puolat viena moteri, kurios nuomone su jusu nesutinka. Jei jums patinka vaiksciot nu ir vaiksciokit, kitiem patinka vazinet ir gulet prie baseino nu ir saunu, kiekvienas renkasi pagal save kam tada teisti?? Mes gyvename Norvegijoj(vakarinej dali prie paciu ispudingiausiu norvegijos gamtos grozybiu:Geirangeris, Trollstingen, Atlanto kelias o kur dar visi kalnai ir t.t.), kuri daug daug kartu ispudingesne uz Kanaru salas, teigiu drasiai, nes buvau ir zinau. Dabar gal ir mane teisit, kad as nuvaziavus i Kanarus noriu pasimegauti geru maistu, aukstos klases aptarnavimu, baseinu ir apvaziuoti salas masina? Ir tai man yra tikros atostogos!P.s. dabar mane galit pulti, bet nesijaudinkit daugiau cia neuzsuksiu!
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2012 12 16, 18:33)
Atejau pasiskaityti jusu nuomones apie Kanarus, ir taip slykstu pasidare, kad jus kaip kokie vanagai puolat viena moteri, kurios nuomone su jusu nesutinka. Jei jums patinka vaiksciot nu ir vaiksciokit, kitiem patinka vazinet ir gulet prie baseino nu ir saunu, kiekvienas renkasi pagal save kam tada teisti?? Mes gyvename Norvegijoj(vakarinej dali prie paciu ispudingiausiu norvegijos gamtos grozybiu:Geirangeris, Trollstingen, Atlanto kelias o kur dar visi kalnai ir t.t.), kuri daug daug kartu ispudingesne uz Kanaru salas, teigiu drasiai, nes buvau ir zinau. Dabar gal ir mane teisit, kad as nuvaziavus i Kanarus noriu pasimegauti geru maistu, aukstos klases aptarnavimu, baseinu ir apvaziuoti salas masina? Ir tai man yra tikros atostogos!P.s. dabar mane galit pulti, bet nesijaudinkit daugiau cia neuzsuksiu!

4u.gif
cia yra lietuviska savybe,beto senbuves viena kita palaiko. Nesinervuojame drinks_cheers.gif
Jo, mums jau keista tokie antpuoliai ... kaip po saltu dusu biggrin.gif
Bet Kanarai yra Gerai rolleyes.gif ypac Ziema,kas siluma megsta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*moniqute* @ 2012 12 16, 18:02)

Mes turejom tiksla pamatyti Fuerte ir Lanzarote. Taigi Fuertej praleidom 4 dienas, o Lanzarotej 3 dieneles. Nuomavom masina is Lietuvos ir su ja keliavom per abi salas. Pravaziavom apie 1400km, bet pinigines sis malonumas visai "nenuskriaude", nes masiniukai ten mazi, nedaug reikalauja benzino, o ir jo kainos labai palankios thumbup.gif Perskaiciusi forumus, susidariau ispudi, kad Fuerte pagal populiaruma ir megstamuma paliekama po Tenerifes, Lanzarotes ir Gran Kanarijos (gal taip tik man pasirode blush2.gif ). Bet mes likom LABAI suzaveti sia sala ir viskuo kas joje yra: tiek apgyvendinimu, tiek maistu, tiek zmonemis ir be abejo gamta wub.gif Sekanti karta vel vaziuotume ten, nes Fuerteje tu pajunti atostogas: zmoniu mazai, ramu, papludimiai

drinks_cheers.gif wub.gif itrauksime i sarasus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2012 12 16, 18:33)

Gal kartais reiktu idemiau pasiskaityti kaip tas zmogus metosi, blaskosi tarp savo destomu minciu ir teiginiu.... mirksiukas.gif Vienu momentu vienaip raso, kitu jau kitaip. Tada kiti neteisingai ir supranta. Apskritai paskutiniu jos posmu isvis nesupratau, kai buvo pradeta kalbeti apie ekskursinius variantus, apie kuriuos pirmuose teiginiuose net nebuvo uzsiiminta. Juk negali buti aiskiaregis ir viska suprasti ka zmogus nori pasakyti. Del to ir uzvire diskusijos. Plius buvo daug kategoriskumo ir toje puseje, kad nesuprantami bereikalingi pasivaiksciojimai ir kita. Taigi sakyciau tenai viskas ir prasidejo.

Jus tarkim tiesiai, sviesiai viska paraset ir viskas aisku. mirksiukas.gif
Zinoma kad visu poreikiai gali skirtis.
Atsakyti
QUOTE(*moniqute* @ 2012 12 16, 16:02)

o mane domina del vejo wub.gif ir kaip gi tas visu labai apsnekamas vejas,ar jis tikrai tokis didelis?? bigsmile.gif

QUOTE(Bergma @ 2012 12 16, 16:33)

na,as tiesiog permetu per akis tokius pasisakymus,man jie irgi nelabai mirksiukas.gif bet ka padarysi,informacijos juk reikia biggrin.gif

QUOTE(Svaj-a @ 2012 12 17, 11:43)
4u.gif
cia yra lietuviska savybe,beto senbuves viena kita palaiko. Nesinervuojame  drinks_cheers.gif
Jo, mums jau keista tokie antpuoliai ... kaip po saltu dusu  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip pirstu i aki.
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2012 12 16, 17:33)
P.s. dabar mane galit pulti, bet nesijaudinkit daugiau cia neuzsuksiu!

Be komentaru biggrin.gif

Aukstaite, pritariu tau, nes ir man buvo keista, kad zmogus pradzioje rases vienaip, staiga pradeda porinti kitaip...
Atsakyti