Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(vikta @ 2012 11 18, 19:11)
Gal kas galit rekomenduoti 4-5 žvaigždžių viešbutuką au AI, smelėtu paplūdimiu ir kad būtų ką veikti vaikams: vaikų žaidimo aikštelė, vandens pramogos vaikams?

Gal sala parasykit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gėliukas @ 2012 11 18, 12:26)
Elvita  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 11 18, 19:26)
Gal sala parasykit  ax.gif
Papildyta:
aciuks.gif

sala nesvarbi. nes nebuvom ne vienoj is ju. del to nesvarbu i kuria vaziuoti. visas idomu pamatyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kas žinot kokių puslapių, kur patys vietiniai nuomotų kambarius, apartamentus ir t.t. Gran Kanarijoje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Norkyt @ 2012 11 18, 22:51)
Sveikos smile.gif gal kas žinot kokių puslapių, kur patys vietiniai nuomotų kambarius, apartamentus ir t.t. Gran Kanarijoje?  blush2.gif

Praeitoje temoje nemazai puslapiu as ir kita forumiete idejom. Pabandykit perversti mazdaug 10-15 puslapiu tos temos (paskutiniu). Tikrai rasit. mirksiukas.gif

Cia paskutines priplepetos smile.gif Kanaru temos nuoroda:

http://www.supermama...?...1855&st=588

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 18 lapkričio 2012 - 23:12
QUOTE(vikta @ 2012 11 18, 21:11)
Gal kas galit rekomenduoti 4-5 žvaigždžių viešbutuką au AI, smelėtu paplūdimiu ir kad būtų ką veikti vaikams: vaikų žaidimo aikštelė, vandens pramogos vaikams?

mes sau kaip tik ziurinejames, tai man sitas visai uzkliuvo.
jei uzsakinet pas juos tiesiogiai, jie dabar daro 30% nuolaida
http://www.isabelfam....uk/photos.html
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 19, 00:10)
Praeitoje temoje nemazai puslapiu as ir kita forumiete idejom. Pabandykit perversti mazdaug 10-15 puslapiu tos temos (paskutiniu). Tikrai rasit.  mirksiukas.gif

Cia paskutines priplepetos smile.gif Kanaru temos nuoroda:

http://www.supermama...?...1855&st=588

Ačiū, prisiunčiau užklausų, dabar reikės laukti atsakymų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, man dar toks klausimukas iskilo, kadangi taip pat zadame nuomotis masina saloje, tai noreciau pasiteirauti kur ja laikote, idomu ar buna laisvu vietu salia viesbucio g.gif
Galvojame nuomotis is Cabrera Medina, kadangi bus patogu ja pasiimti mums is Los Gigantes, nes busime salia, o ziurejau Autoreisen tai tik is uosto galima pasiimti lygtais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2012 11 19, 14:32)
Sveikos, man dar toks klausimukas iskilo, kadangi taip pat zadame nuomotis masina saloje, tai noreciau pasiteirauti kur ja laikote, idomu ar buna laisvu vietu salia viesbucio  g.gif
Galvojame nuomotis is Cabrera Medina, kadangi bus patogu ja pasiimti mums is Los Gigantes, nes busime salia, o ziurejau Autoreisen tai tik is uosto galima pasiimti lygtais  mirksiukas.gif

Visada rasdavom gatveje
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2012 11 19, 14:32)
Sveikos, man dar toks klausimukas iskilo, kadangi taip pat zadame nuomotis masina saloje, tai noreciau pasiteirauti kur ja laikote, idomu ar buna laisvu vietu salia viesbucio  g.gif

Jei nerasdavome prie savo viesbucio, statydavome gatveje. Vietu visada rasdavome.
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2012 11 19, 15:32)
Galvojame nuomotis is Cabrera Medina, kadangi bus patogu ja pasiimti mums is Los Gigantes, nes busime salia, o ziurejau Autoreisen tai tik is uosto galima pasiimti lygtais  mirksiukas.gif

pas mus prie apartamentų parkingo vieta priklausė. O šiaip būna ir gatvėj tų vietų. Iš Autoreiseno kai ėmėm, tai irgi iš oro uosto pasiėmėm. Mums tai labai patogu.
Atsakyti
Laba merginos, gal kas nors galėtu paaiškinti kaip suprast ta (2 driver free) kam tas antras vairuotojas ir kokiu atveju jis reikalingas. nes planuoju nuomotis auto is vieno tenerifes oro uosto o atiduoti kitam. gal apsimokėtu pasinaudoti sia paslauga?
Atsakyti
QUOTE(super duper tetis @ 2012 11 19, 21:59)
Laba merginos, gal kas nors galėtu paaiškinti kaip suprast ta (2 driver free) kam tas antras vairuotojas ir kokiu atveju jis reikalingas. nes planuoju nuomotis auto is vieno tenerifes oro uosto o atiduoti kitam. gal apsimokėtu pasinaudoti sia paslauga?

cia gal turi omeny,kad du asmenys gales vairuoti automobili.mes kai nuomavomes auto is Top Car ,tai MB buvo kaip pagrindinis nuomotojas,bet mane irgi irase i sutarti,ir as taipogi galejau vairuoti ta automobiliuka.pas juos tokia paslauga irgi nemokama buvo,nes kai kurios kompanijos uz kita vairuotoja ima papildomus pinigus. smile.gif smile.gif
Atsakyti