Tai jūs viską tuom ir pasakėte...nieko daugiau jūs nepamatote,nei mėgstantys ne tik aktyviai leisti laiką,bet ir vaikštinėti gamtoje,po kalnus,pesčiųjų takais ir t.t.
jūsų pasirinktas modelis labiau pasyvus,o jei aktyviau veikiate,tai tik važinėdami auto ir iš jo praktiškai neišlipdami.
Bet deja laabai gražių vietų nepamato tie,kuriems nepriimtina išlipti iš auto ir daugiau pavaikštinėti.Kiekvienas pasirenkame savo atostogų modelį,tik nereikėtų teigti,kad toks pasyvesnis modelis parodo daugiau gamtos ir atskleidžia gražius gamtos kampelius.
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2012 12 10, 12:42)
Kepti nekepam tikrai
Pamatom daugiau, nei dauguma vaikstinetoju, tuo labiau tiek, man tiek vyrui patinka vairuoti, o vaikui - vaziuoti
Papildyta:
Jau nebezinau kelinta karta kartosiu, kad viska apvaziuojam masina ir apziurim viska, kas imanoma. Mums idomu gamta, bet ne architektura. As galiu grozetis viskuo per masinos langa istisa para, bet jei reiktetu vaikscioti, kazin ar istverciau pusvalanduka
Papildyta:
QUOTE(Nedulia @ 2012 12 10, 12:47)
Tai rinkites Gran Kanarija ten labai greitai galesit visa sala apvaziuoti, labai geros autostrados
oi gerulis
prisijuokiau nerealiai
ir palei autostradą ir vaizdai gal dar nieko
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 10, 12:26)
Na nezinau, ka jus vadinat betiksliu vaiksciojimu..? Kai tu vaikstai, judi, geriesi vaizdais, tai juk naudinga ne tik kunui, bet ir sielai, sirdziai. Ir nuo to zmogus tikrai pailsi, nes atsijungia nuo kitu minciu (tarkim po sunkaus periodo darbe atvyksta pailseti). Kiti dalykai uzvaldo galva ir mintis.
Vat man ilgas gulejimas ant saules tikrai labiau betikslis
Kepi ir viskas, o dar ir sveikatai nera gerai ilgai kepintis. Zinoma ir mes deginames, kaip kitaip, bet man turi buti saikas sioje vietoje, o idege visada griztame. Idegi ne vien guledamas.
Kiek energijos prisikraudavome anksti rytais vaištinėdami pakrante...o kokie gražūs vaizdai anksti ryte saulei tekant...ir kiek gražių kriauklių prisirinkdavome
O vakarais smagu būdavo aktyviau pajudėti,nei auginti pilvus prie stalų kavinėse