Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Nedulia @ 2012 12 10, 11:52)
Vadinas mes su MB niekada neturejom atostogu  biggrin.gif

nereikia ironizuoti mirksiukas.gif kiekvienas viska supranta ar daro savaip ax.gif
cia net nera del ko gincytis, juk nesusirinkom mes cia viena kitos nuomones keisti ar smerkti 4u.gif

geriau patarkit, i kuria sala vaziuoti next g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 10, 11:03)
nereikia ironizuoti mirksiukas.gif  kiekvienas viska supranta ar daro savaip ax.gif 
cia net nera del ko gincytis, juk nesusirinkom mes cia viena kitos nuomones keisti ar smerkti 4u.gif

as nesigncyju smile.gif tik jusu atostogu supratimas man linskmai nuskambejo smile.gif ypac ta paryskinta vieta smile.gif

zinoma, kad mes visi skirtingi ir musu poreikiai skirtingi. Svarbiausia, kad visu atostogos butu kokiu tiketasi ar dar geresnes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedulia: 10 gruodžio 2012 - 13:19
QUOTE(racke @ 2012 12 10, 11:34)
Na man asmeniskai, tai sio viesbucio tokia kainyte, kad irgi greiciausiai is jo jau niekur neiciau, nes tam netureciau pinigu  lotuliukas.gif

Labai gera kaina pasiulymu buna siame viesbutyje, mes patys ten gyvenom ir tikrai pigiai:) Ir del sios prezasties nemazai kam rekomendavau si viesbuti, nes pasiulymu tikrai buna. O mes ir paciame viesbutyje buvom ir kitur keliavom. mirksiukas.gif Zinoma jis nera toks viesbutis, kuri isvydus sakai wow wow... man jo vidine dalis, parkas, baseinai labai patiko thumbup.gif O kai geras oras juk lauke ir buni. Animatoriai taip pat tuo metu buvo. thumbup.gif Nezinau kaip dabar. Maistas skanus, aisku buna ir geriau.
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2012 12 10, 13:29)
Va cia ir zmones skiriasi tongue.gif  As pavyzdziui nesuprantu betikslio vaiksciojimo mirksiukas.gif  Na aisku, jei mes i netolimas keliones vaziuotume 2-3 savaitem, tai gal ir mum jau noretusi dupces prajudint g.gif  Bet kadangi mes vaziuojam 7 naktim i keliones, kur skrydis trunka iki 5 val, tai mum netenka stumt laiko ax.gif

Na nezinau, ka jus vadinat betiksliu vaiksciojimu..? Kai tu vaikstai, judi, geriesi vaizdais, tai juk naudinga ne tik kunui, bet ir sielai, sirdziai. Ir nuo to zmogus tikrai pailsi, nes atsijungia nuo kitu minciu (tarkim po sunkaus periodo darbe atvyksta pailseti). Kiti dalykai uzvaldo galva ir mintis. mirksiukas.gif
Vat man ilgas gulejimas ant saules tikrai labiau betikslis biggrin.gif
Kepi ir viskas, o dar ir sveikatai nera gerai ilgai kepintis. Zinoma ir mes deginames, kaip kitaip, bet man turi buti saikas sioje vietoje, o idege visada griztame. Idegi ne vien guledamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 10 gruodžio 2012 - 13:31
QUOTE(Nedulia @ 2012 12 10, 12:19)
as nesigncyju smile.gif1) tik  jusu  atostogu  supratimas man linskmai nuskambejo smile.gif  ypac ta paryskinta vieta  smile.gif

zinoma, kad mes visi skirtingi ir musu poreikiai skirtingi. 2) Svarbiausia, kad visu atostogos butu kokiu tiketasi ar dar geresnes  smile.gif

1)o man linksmai skamba, kai zmogus ilsisi ziuredamas i pastatus, vaikstinedamas, ropinedamas po kalnus ir panasiai mirksiukas.gif

2) drinks_cheers.gif ir nesvarbu, kaip tu atostogauji ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirt: 10 gruodžio 2012 - 13:32
QUOTE(Flirt @ 2012 12 10, 14:03)
nereikia ironizuoti mirksiukas.gif  kiekvienas viska supranta ar daro savaip ax.gif 

Klausiat i kuria sala vykti atostogauti, na sunku butu jums atsakyti, temperatura panasi, saule sviecia. Koks skirtumas kur guleti. Kaip supratau nelabai megstat apylinkes aplankyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 10, 12:26)
Na nezinau, ka jus vadinat betiksliu vaiksciojimu..? Kai tu vaikstai, judi, geriesi vaizdais, tai juk naudinga ne tik kunui, bet ir sielai, sirdziai. Ir nuo to zmogus tikrai pailsi, nes atsijungia nuo kitu minciu (tarkim po sunkaus periodo darbe atvyksta pailseti). Kiti dalykai uzvaldo galva ir mintis. mirksiukas.gif
Vat man ilgas gulejimas ant saules tikrai labiau betikslis  biggrin.gif
Kepi ir viskas, o dar ir sveikatai nera gerai ilgai kepintis. Zinoma ir mes deginames, kaip kitaip, bet man turi buti saikas sioje vietoje, o idege visada griztame. Idegi ne vien guledamas.

Kepti nekepam tikrai mirksiukas.gif Pamatom daugiau, nei dauguma vaikstinetoju, tuo labiau tiek, man tiek vyrui patinka vairuoti, o vaikui - vaziuoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 10, 12:34)
Klausiat i kuria sala vykti atostogauti, na sunku butu jums atsakyti, temperatura panasi, saule sviecia. Koks skirtumas kur guleti. Kaip supratau nelabai megstat apylinkes aplankyti. mirksiukas.gif

Jau nebezinau kelinta karta kartosiu, kad viska apvaziuojam masina ir apziurim viska, kas imanoma. Mums idomu gamta, bet ne architektura. As galiu grozetis viskuo per masinos langa istisa para, bet jei reiktetu vaikscioti, kazin ar istverciau pusvalanduka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 10, 11:42)

Jau nebezinau kelinta karta kartosiu, kad viska apvaziuojam masina ir apziurim viska, kas imanoma. Mums idomu gamta, bet ne architektura. As galiu grozetis viskuo per masinos langa istisa para, bet jei reiktetu vaikscioti, kazin ar istverciau pusvalanduka ax.gif

Tai rinkites Gran Kanarija ten labai greitai galesit visa sala apvaziuoti, labai geros autostrados biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Nedulia @ 2012 12 10, 12:47)
Tai rinkites Gran Kanarija ten labai greitai galesit visa sala apvaziuoti, labai geros autostrados  biggrin.gif

labai malonus atsakymas, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai ne veltu sakoma - kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif

QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 10, 13:26)

drinks_cheers.gif
man tai tikrai atgaiva kūnui ir sielai wub.gif

Atsakyti

Tai jūs viską tuom ir pasakėte...nieko daugiau jūs nepamatote,nei mėgstantys ne tik aktyviai leisti laiką,bet ir vaikštinėti gamtoje,po kalnus,pesčiųjų takais ir t.t. mirksiukas.gif jūsų pasirinktas modelis labiau pasyvus,o jei aktyviau veikiate,tai tik važinėdami auto ir iš jo praktiškai neišlipdami.
Bet deja laabai gražių vietų nepamato tie,kuriems nepriimtina išlipti iš auto ir daugiau pavaikštinėti.Kiekvienas pasirenkame savo atostogų modelį,tik nereikėtų teigti,kad toks pasyvesnis modelis parodo daugiau gamtos ir atskleidžia gražius gamtos kampelius.
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2012 12 10, 12:42)
Kepti nekepam tikrai mirksiukas.gif  Pamatom daugiau, nei dauguma vaikstinetoju, tuo labiau tiek, man tiek vyrui patinka vairuoti, o vaikui - vaziuoti ax.gif
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Nedulia @ 2012 12 10, 12:47)
Tai rinkites Gran Kanarija ten labai greitai galesit visa sala apvaziuoti, labai geros autostrados  biggrin.gif

oi gerulis thumbup.gif prisijuokiau nerealiai thumbup.gif ir palei autostradą ir vaizdai gal dar nieko thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 10, 12:26)

Kiek energijos prisikraudavome anksti rytais vaištinėdami pakrante...o kokie gražūs vaizdai anksti ryte saulei tekant...ir kiek gražių kriauklių prisirinkdavome wub.gif
O vakarais smagu būdavo aktyviau pajudėti,nei auginti pilvus prie stalų kavinėse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 10 gruodžio 2012 - 15:26
QUOTE(JM @ 2012 12 10, 14:30)
Tai jūs  viską tuom ir pasakėte...nieko daugiau jūs nepamatote,nei mėgstantys ne tik aktyviai leisti laiką,bet ir vaikštinėti gamtoje,po kalnus,pesčiųjų takais ir t.t. mirksiukas.gif jūsų pasirinktas modelis labiau pasyvus,o jei aktyviau veikiate,tai tik važinėdami auto ir iš jo praktiškai neišlipdami.
Bet deja laabai gražių vietų nepamato tie,kuriems nepriimtina išlipti iš auto ir daugiau pavaikštinėti.1)Kiekvienas pasirenkame savo atostogų modelį,tik nereikėtų teigti,kad toks pasyvesnis modelis parodo daugiau gamtos ir atskleidžia gražius gamtos kampelius.

oi gerulis  thumbup.gif 2)prisijuokiau nerealiai  thumbup.gif ir palei autostradą ir vaizdai gal dar nieko  thumbup.gif  thumbup.gif

Kiek energijos prisikraudavome anksti rytais vaištinėdami pakrante...o kokie gražūs vaizdai anksti ryte saulei tekant...ir kiek gražių kriauklių prisirinkdavome wub.gif
3)O vakarais smagu būdavo aktyviau pajudėti,nei auginti pilvus prie stalų kavinėse biggrin.gif

1) taip, kiekvienas renkames pagal save ir nereikia nieko isvedzioti, jei pomegiai nesutampa 4u.gif
2) juokas taip pat ir sirdziai ir sielai sveika, o ypatingai, kai dar gali juoktis is tokiu dalyku, kaip vazinejimas automobiliu mirksiukas.gif
3) sportuoti reikia ir pilvai neaugs, tada bus galima megautis ivairiu saliu virtuvemis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirt: 10 gruodžio 2012 - 15:41
Linksmai jus cia gyvenat biggrin.gif

Is sios visos diskusijos prisiminiau, kad pernai turejom irgi tokia viena persona, kuri vaziuodavo paguleti prie baseino, bet butinai nusipirkdavo magnetuka, kad toje salyje jau buvo biggrin.gif
Atsakyti